.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ваканцията ми мина доста бързо. Още си спомням последния учебен ден.
    А на училище отивам с огромно желание. Не знам защо така, но за първи път имам толкова голяма желание да започна да уча. (:

Ъхъъ,донякъде Ново даскало,нов клас .. мхмм :]
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vie ste ludi da se kefite 4e po4vate daskalo ... Iskam i tazi godina sta4ka ... ina4e i moita vakanciq se izniza tolko burzo 4e napravo mi se pla4e a daskalo nikoga ne po4vam s radost dori kogato bqh 8 klas ... ne mi puka6e 4e 6te sam v novo daskalo i tem podobni gluposti ... dano 10 klas da mine po dobre ot 9ti

Еми не ми се ходи кой знае колко на даскало поради две причини:
    Ще съм в ново даскало с нов клас..
    Математиката ми става все по-трудна и не знам как ще се справя..

А и да,ваканцията и на мен ми мина много бързо..

П.С. И аз искам да дойде зимата т.е. да стане по-студено

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Ох..искам и аз в ново даскало..ама нема.Ако можеше всяка година в ново даскало Иначе..от една страна искам...но от друга не.Но съм мотивирана да се почва и да се свършва!

Град
    ВаРнаАа...
    За никъде не бързам.
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

На мен ми се ходи от месец насам вече.. тъпо ми е в тоя град.. само еднообразни занимания, и макар че имах възможност да пътувам, почва ми се даскало, та да правя нещо полезно..
    А сега като се сетя че трябва да си търся квартира, отново за 4 път за 4 години лошо ми става, ама какво да се прави, такъв е животът!

То цяло лято на море.. омръзна ми вече чакам новата година и новия клас, че да ми са доходи на море пак
    FOOTBALL[SOCCER] 4 LIFE !
    www.impulse.bg/ccchhheeefffzzz

ChEeChKooYyYy rLZ :>

Супер фен Аватара на Qnchety
    Мии нов клас, нови хора(ше има и стари хора деее ), ама като цяло ми се почва щоту ми бактиса тфа лято. Искам да стане по студено!!!!

Голям фен Аватара на krisence
    Сега много искам да почна училище (като никощ друга година ), но все пак ще съм на ново място с нови хора и т.н. Интересно ми е в каква среда ще попадна какви ще са съучениците и много искам да се мине тази оставаща седмица.

хич не ми се ходи на даскало и хич не ми се мисли и среща с даскалите, че тая година съм 12 клас и няма да има минаване под линията всичко ще е супер строго заради тоя министър , който вкара новите правила.. така хубаво ни беше да минаваме между капкитее
    Сбъдване!!! А колко се бяха сънували! Те се срещнаха! Те…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си