- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новата учебна година
Ваканцията ми мина доста бързо. Още си спомням последния учебен ден.
А на училище отивам с огромно желание. Не знам защо така, но за първи път имам толкова голяма желание да започна да уча. (:
Ъхъъ,донякъдеНово даскало,нов клас .. мхмм :]
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Vie ste ludi da se kefite 4e po4vate daskalo ... Iskam i tazi godina sta4ka ...ina4e i moita vakanciq se izniza tolko burzo 4e napravo mi se pla4e
a daskalo nikoga ne po4vam s radost dori kogato bqh 8 klas ... ne mi puka6e 4e 6te sam v novo daskalo i tem podobni gluposti ... dano 10 klas da mine po dobre ot 9ti
Еми не ми се ходи кой знае колко на даскало поради две причини:
Ще съм в ново даскало с нов клас..
Математиката ми става все по-трудна и не знам как ще се справя..
А и да,ваканцията и на мен ми мина много бързо..![]()
П.С. И аз искам да дойде зимата т.е. да стане по-студено![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Ох..искам и аз в ново даскало..ама нема.Ако можеше всяка година в ново даскалоИначе..от една страна искам...но от друга не.Но съм мотивирана да се почва и да се свършва!
![]()
За никъде не бързам.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
На мен ми се ходи от месец насам вече.. тъпо ми е в тоя град..само еднообразни занимания, и макар че имах възможност да пътувам, почва ми се даскало, та да правя нещо полезно..
А сега като се сетя че трябва да си търся квартира, отново за 4 път за 4 годинилошо ми става, ама какво да се прави, такъв е животът!
То цяло лято на море.. омръзна ми вече![]()
чакам новата година и новия клас, че да ми са доходи на море пак
![]()
Мии нов клас, нови хора(ше има и стари хора деее![]()
![]()
), ама като цяло ми се почва щоту ми бактиса тфа лято. Искам да стане по студено!!!!
![]()
Сега много искам да почна училище (като никощ друга година), но все пак ще съм на ново място с нови хора и т.н. Интересно ми е в каква среда ще попадна какви ще са съучениците и много искам да се мине тази оставаща седмица.
![]()
хич не ми се ходи на даскало и хич не ми се мисли и среща с даскалите, че тая година съм 12 клас и няма да има минаване под линията всичко ще е супер строго заради тоя министър , който вкара новите правила.. така хубаво ни беше да минаваме между капкитее![]()
![]()
Сбъдване!!! А колко се бяха сънували! Те се срещнаха! Те…