- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С или без презерватив?
Със, иначе си е същинска руска рулетка.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
е то мн ясно че с презарватив ама с него се се осеща така хубаво когато си без него![]()
С презерватив, совен ако не Ви се става майки [и бащи]
Без е маисътина страхотно, но определено СЪС както писаха по- горе не ми се става майка на 18! гадост! така че вече има всякакви презарвативи като искате разнообразиеСЪС - на 100 %
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
със и на мен не ми се става мама![]()
с << ама ведснъж два пъти моа си позволя за по една минутка и без
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
sas![]()
![]()
![]()
Бах и малумната тема![]()
![]()
![]()
цял живот всички говорят че човек трябва да се предпазва защото винаги има риск за всичко и вие пак "със или без"
Ми много ясну със бе ....
После ти ли ще ми гледаш бебето, или ще ми плащащ лечението заради некфа венерическа![]()
...
Когато станеме достатъчно големи мисля че времето да го правим "без" ще си дойде само !!!
Упсех на всички дето го правят без.
А за тези които се пазят "Браво!" продължавайте по същия начин!
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Преди време без, но вече размислих и го правя с презерватив.
В повечето случаи го правим със.
Ако водиш полов живот от повече време и усещаш кога наближава няма смисал да използваш презерватив![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Тук никой не е чувал за такъв вариант или се заблуждават ,че презерватива е по-сигурен.Първоначално написано от Diablue{F}
Без и дано никога повече "със",защото си пия редовно хапчетата и имам годините за тях.
Забравила съм ве4е какво е усещането с презервативБез, много ясно.
![]()
Робинята на Quench
Със.
Sasho1988
Варна..
S priqtelq mi sme ot 2 godini zaedno i moje bi sme go pravili 5-6 puti s prezervativ-Max,prosto za6toto nito toi,nito az se 4ystvame komfortno,ne se strahyvame ot veneri4eski bolesti edin ot drug...a ot strah ot zabremenqvane..uj se pazim!
И като познаваш момичето сперматозоидите ще си направят ритуално самоубийство, така ли? Или ще седнат да цъкат белот на по салатка? Дали познавате момичето, дали "внимавате"Първоначално написано от LastWarrior
от това нищо не зависи. Или сте джедаи и си спирате спермата със Силата, или ползвате презервтативи. Или рано или късно ставате майки и татковци. А като гледам тука повечето хора дето пишат май не са подготвени за семейство. Камо ли да имат пари за издържането на семейство - да защото множеството сте под 18. Аз също съм но ползвам презервативи.
С С С