- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С или без презерватив?
za men bez ,no trq da se vnimava!
т.7
krem4et0
ахахахаха
С, освен, ако много добре познаваш момичето и сте внимателни
С 5 "капута"![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
със
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
C освен ако нейскаш да станеш татко на 16-17 години тей като те гледам толкова ти давам![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
predi si mislex 4e im t.nar. "bezopasni" dni, dokato edin den ne me "ydari malniq" kogato testa za bremennost be polojitelen, ottogava i az i bivi6iq mi sme tvardo ybedeni 4e NQMA "bezopasni" dni, taka 4e SAS!
syper tapo e sas prezervativ ama karaiПървоначално написано от Some Girl
СЪС![]()
3l34 x47 x0n ;]
da, znaq, no si izpatix.Първоначално написано от InviTr0
С естествено... Ако ми се тупне едно бебе сега какво ще го правя... да си провалям живота от малка ли? Не, мерси![]()
все тая важното е да има секс![]()
+1Първоначално написано от ludisuvurshen
![]()
За теб е тъпо щото не ти дреме особенно.. квото и да стане няма ти да раждаш или да правиш аборт ..Първоначално написано от InviTr0
то така е най лесно
само удоволсвие не може ..
когато решиш да ставаш татко тогава вече може..
![]()
![]()
Боооже-бе вие или не сте чувствителни там долу или нз кво-бах, аз без презерватив чак изпитвам болка като си го пипна![]()
Само и единствено със Durex Select-забавно, цветно, вкусно![]()
Без презерватив даже не искам да си помисля да правя секс![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Със естествено!!! Да не съм луда да раждам на 16??После кво ще го правя тва нещо (бебето) - да си го гледам: не искам, да абортирам - бррр, страшно; да го дам за осиновяване - мъчно ми е...
И кво?
Камък, езеро - на дъното...![]()
Няма да се завържеш за езеро и да се хвърлиш върху камък, нали?Първоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Еми не, мислех да метна камък в езеро и да си изплета въжеПървоначално написано от waaaagh
![]()
![]()
![]()
със или без винаги може да стане фал...но по-добре слагай :P
Отново повтаряща се тема но както и да е... Със презерватив е супер тъпо..Ама без има рискове така че със .. !
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!