- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, как се обезосмявате?
Душко използвай Veet крем депилатоар ( не съм сигурна дали така се пише ) никви пъпчици нищо + че седиш повече време голичка и мекичка отдолу![]()
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
+1Първоначално написано от nestle
Ползвай остра бръсначка и малко крем след бръснене за да няма пъпки.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
С крем и епилатор понякога . . .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Обривите са от това, че когато се бръснеш си опъваш кожата и връхчетата на косъмчетата остават под нея, отворите на самите косъмчета се затварят, защото явно си с мека кожа и нали когато тръгнат да избиват на ново се получава това, но то трае най-много ден и половина няма нужда да се притесняваш и не забравяй да се пръскаш със светена вода.Първоначално написано от rihanna_lady
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
С трион, бе пара-тиф....
Тва не е за тоя раздел...
козметичката навсякаде ли ги маха или само на триъгълника ?
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
i az s kola maska pri kozmetik oba4e ne6to vse si me boli ama si traq za6toto polse e gladko 2-3 sed![]()
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Преди със самобръсначка,но отскоро почнах с епилатора...боли ме,но поне после си е гладичко за доста време![]()
за Вийт не се бях сетила - колко струва![]()
![]()
az gi maham sas samobrasna4ka ama ne mi izlizat pap4ici pri tova gi maham redovno, s epilator mn me boli tam..ako 6te gi maha6 sas samobrasna4ka nai-dobre s damski samobrasna4ki ot onezi rozovkite na Gillette mn po-udobni sa i po dobra rabota var6at pri brasneneto tam po-lesno e, ina4e za pap4icite izpolzvai nqkakav krem sled tova i ne gi pipaiПървоначално написано от Bellatrix
(h)
Момичета, как се обезосмявате?
ima 1023453655 takifa temi
(sun)~{}*