- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Търся си секс приятелка
![]()
Така имам и следните изисквания:
Да е хубава
Да няма кафеви течения
Да не иска дете
Да не е на 15![]()
Аре дерзайте ахахахха
едит: очаквам оферти![]()
Всички сме равни, но някои са по - равни. (Направо гладки)
Казвам една добра дума за момчето, познавам го.
Момичета налазвайте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахахахахх, аре че офертата е с краен срок, може и на ЛС за по затворените общества.
Аз вчера си вкарах розовия маркер, и сега имам лилавикаво-зелено течение...Може ли да участвам![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Може ама треа да се подмиешАхахаха
Е, защо, ся ме караш да се мия за втори път за последните 4 години...а не ми се ще да престъпвам религията си...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първоначално написано от eveto_xx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, баси. Секса изисква жертви. Аре бе, готино е момчето, земете се :Ь
Ама не сикам да се мияобичам тялото ми да има естествена миризма, не да мирише сапун и веро
![]()
Мда права си, добро предложение. Аз ще съм с противогаз обачеПървоначално написано от eveto_xx
![]()
И как ще те цункамНе ми останаха зъби да ти прегризя противогаза, така на бившия направих,и ми окапаха тотално
![]()
![]()
Ще се целуваме по бузката само![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a az mislex 4e takvis temi samo pokrai 14 fevryari pyskat
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
За влюбените всеки ден е 14 февруари, а за някои и втори февруариПървоначално написано от my baby love
![]()
За тебе всеки ден е празник, знам азПървоначално написано от Sigrina
![]()
Абе как по бузката, противогаза се слага на цялата глава...Ти как ще ми правиш орална, с някаков маркуче за кислород ли ще ми бъркаш![]()
хаха, внимавайте, да не й остане нещо вътре![]()
Нали ще има бъркане, къв е проблемаПървоначално написано от eveto_xx
Бе кат за тебе мога и да го свалям противогаза, ама ще си поемам дъх и ще се гмурвам в необятието
![]()
Успех, малко живи са останали да разказватПървоначално написано от stereopor
![]()
Ахахахах, аз съм ветеран беАхахахха, whatever
![]()
Хайде лека, че ми се доспа вече, не можах да те вкарам в леглото тая вече, утре може и да се измия с веро...![]()
Абе веро пък ти, фърли му пепел![]()
em ko da ti kaja brat nikoq taka bez da te e vidql na pic ili da se poznava nqma prosto da legne s teb ei tyi za sexa :P :P :P :P :P :P