- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НЕ искам повече да се притеснявам за косата си!!!
n0va_s1m_tYk,престани да я тупираш и да и слагаш сякакви боклуци.
Ползвай на '' ИКАРОВ '' стимулант за коса.5 лева е и е голям,пък и на Икаров всичко действа добре.Но най- важното е да не и правиш нищо ....от родът на преси,лакове ,пияни и прочие.......![]()
Благодаря!
Аз на тази фирма имам няколко вида масла, но не знам как да ги ползвам![]()
![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
И моята е такава. И като я изсуша имам чувството че е мазна в корените(а пък не е). Ти забелязала ли си нещо подобно?
А иначе за краищата си слагам кристали и са добре, но се чудя с какво да си подхраня корените...![]()
Подхранвай с хининова водаПървоначално написано от Dark~Illusion
![]()
Може да оредява точно заради всички тези неща които правиш (все пак и те изтущават косата).
Предлагам ти да си вземеш някаква маска с витамини и шампуан за обем. :P![]()
Ако толкова ти е мерак да си третираш косата,ползвай пантен за третирана коса![]()
Every man dies
But not every really lives
Спри с топирането, сешоара го ограничи, купи си шампоан-балсам 2 в 1. Продължавай да си използваш кристалите за коса. И поне веднъж седмично можеш да си правиш маски за коса (потърси из козметичните магазини точно коя е за твоя тип коса) А ако ще ползваш преса, нека бъде поне керамична (пак уврежда косата, но по-малко)
Fuck you You fucking Fuckers
определено трябва да спреш с топирането или само да го правиш когато има повод .. лака също не е за предпочитане .. сешоара ест неможе да спреш .. купи си някоя маска на гарниер определено (е поне на мен мн помага,тъй като ползвам преса) и някое детско шампоанче и като искаш обем прави го с преса дуржи по 2 3 дни или пък спри поне за месец с всичкото това третиране и връзваи опашка![]()
Дам, знам за какво говоришПървоначално написано от Dark~Illusion
И аз бях така. Заради шампоана е
Аз докато ползвах "хубавите" шампоани от рекламите бях така
Знаеш ли, ако още не си пробвала тея на Тео, нищо не ти пречи. Около левче са и определено има разлика от него и тея от около 5 и нагоре.. Та пробваи и намери шампоан, с който да не ти става така косата
![]()
но знае, че има дом.
Ти правиш ли си някакви маски?Първоначално написано от fenkatakrisi952
но знае, че има дом.
Леле ако продължаваш да я третираш с тези неща ще оплешивеешпо добре се спри! На скоро и аз имах такъв проблем но и аз я третирах с такива неща... та по едно време бях като плешива и като спрях и маика ми ми беше взела витамини Calcium и косата ми е по добре
![]()
Рибеното масло и бирената мая са на хап4ета или капсулки и се пият![]()
![]()
Робинята на Quench
Забравих да кажа не е хубаво да слагаш и много маски също така да ги сменяш не е много добре по добре да не си правиш много експерименти с маски и такива мазила които уж помагат косата да се възтанови и това води до оредяване на косата
И на мене ми казаха че бирената мая много помага но лошото е че повишава апетита и се пълнее от неяПървоначално написано от SINDEL
![]()
AЗ не се притеснявам от напълняванеПървоначално написано от Габчето
![]()
Това в аптеката мога да го намеря, нали
но знае, че има дом.
^
Аха![]()
![]()
Робинята на Quench