- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-подходяща възраст за секс
абе хора някой може ли да ми каже коя е най подходящата възраст за порвия път(говоря за секс)? Щото четох че някои започват и на 12 (вече прехвърлих тая възраст). Надявам се да ми дадете пълноценен отг. Чао засега...![]()
![]()
![]()
Немаш ли 16 на къде си тръгнала![]()
На теб определено ти е много рано.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Когато решиш, но не по-рано от 16
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Hodi da se jilish zad kofite i tva e ako si na 13 mn si zakysnqla sry.. nikoi nqma da te haresa naqdena ot chervei...
(Kirilizatora)
Be Happy Be Model !!
поне 16 да знаеш какво да правиш![]()
16+
Не съм чула все още да има закон на колко години да се отвориш!!!Когато има с кого и искаш давай ... ние ли трябва да ти кайжем![]()
А ти на колко години си?
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Когато се почувстваш готова![]()
Първоначално написано от SEXI-FF
Точно![]()
Но все пак над 16 е най-добре.
Според мен 16 защото преди това чувството ти за "готовност" може да те подведе![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от Дончо Скумрията
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аБе поНе дА БешЕ каЗалА нА коЛКо Си ГоДИни !! баТее пълНо е С УтрепКи .. фани Се чУкАИ на 14 аКО иСкаШ .. Ние сА и Да Ти КАжеМ тИ неМа дА ГО ПРиеМеш таКа Че КОгаТо Се ПоЧусТваш ГотОва ... ТВА Е !!!![]()
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Няма такова нещо като "Най-подходяща възраст" - когато се почувстваш готов/а тогава...Първоначално написано от skrushkina
и все пак 13-14 годишни дечица да правят секс е леко рано![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Няма идеална възраст за секс според мен освен да си "готова" трябва да помислиш и за развитието си, но кои сме ние че да ти казваме! подкрепям останалите изчакай поне 16![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
mi ot 15-16 na gore pone tui az mislq a tva 4e ima ku***vi po na 12 det sa go pravili em te mama i tati kat im davat na noshtini diskoteki to taka se polu4avat kur***eta![]()
za sex ima vreme ako ne se luji i gresha
![]()
за всеки различно .. на 15 се "криех" като чуех за секс, на 16 им налитах като за последно![]()
![]()
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
16/17 (и нагоре)според мен обаче пак от много неща си зависи защото на години може и да си пораснала ама на акъл да си като на 13 годишно и ест най-вече си зависи от теб
когато се почувстваш готов ама глей да е над 14 най-малко
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
най- рано 15 най-късно 17 16 е супер![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
izcqlo zavisi ot 4oveka..ima hora koito suzrqvat po-rano i sa napulno gotovi da go napravqt i na 15 primerno..no kato cqlo 16![]()
ЕдНа УсмивкА не стРува ниЩо,а праВи мнОго!Не траЕ поВече оТ миГ,нО споМена зА неЯ понЯкога Е веЧен...
добре де сички викате когато се почъвства готов/а или когато си речи а като видите или чуете че некой го е напраил на 12 или 13 го оплюватене отричам че и аз не съм такава просто ми е инт
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...