- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-подходяща възраст за секс
+1...Или поне да е с точен човек и да се готов ,а и наистина да го искаш...Първоначално написано от girl_in_black
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
секи си има глава на раменете все пак и сам си решава.и да си трошат главите тия който го прават на моята възраст защото и аз съм на 14 и можеби някой ден ще съжаляват за това ама когато намериш подходяшия човек и решиш че искаш да го направиш и си готова![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
16-17 ,no zavisi ot mnogo ne6ta![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Съгласна съм с тебе, ама един въпрос (не се обиждай) - що пишеш така идиотски?Първоначално написано от Stefchyy
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Nikoi ne moje da kaje koq e nai-podhodqshtata vuzrast horata sa razlichni s razlichno razvitie,naprimer az go napravih na 14,no bqh dostatuchno porasnala,za da znam kakvo pravq i da poema otgovornostta ot deistviqta si,no kakvoto i da si govorim na 12 vuobshte si nqmash i na ideq kakvo e istinska otgovornost kolkoto i prejdavremenno da si porasnal takache bih kazala sled 12,13 godini,zashtoto do tazi vuzrast si si chisto dete![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Най- подходящата възрст е , когато се почувстваш наистина говот/a.
temata q ima pone zza 100 pyt![]()
![]()
![]()
po temata dobree da si pone na 16![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
16 mislq![]()
![]()
![]()
+16![]()
Мисля,че тогава е най-добре.![]()
Според мен най-подходящата възраст за секс е 17Аз лично по-рано не бих го направила.Е зависи и от партниора де,ако истински се обичате защо пък не
![]()
+15/16;]][]
Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart)))
Ами аз го направих като бях малка (малка малка почти на 15) ама после съжалявах . Така,че сега съм на мнение ,че колкото и да му се иска на някой , колкото ида си мисли ,че е готов е по - добре да изчака.Да изчака поне до 16 - 17 години.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...