- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- HELP momcheta !!! hihihi
ahahah na kakvo mi mqza si e moq rabota na koito ne mu ponasq po dobre da se iznasq vmesto da vmirisva temata...![]()
ами тя темата ти по начало си е омирисана...
Cruel Intentions
ahah 2ra pikla pisa i 2ra shte nahranim sprete da ni zanimavate maika vi typi pikli... a pak kam ostanalite koito ni odobriha kajete nqkoi... film ama mnogo strashen... 4e da ne mojem da zaspim i priqtelkite mi daje na work da ne mogat da otidat 4akame... imena na mn qk ujas oba4e...ne na detski film4eta molq vi...
хаха...и как ще ме нахраниш кат ти дори за себе си не можешда измислиш какво да правиш?ако си беше напънала малко мозъчето да помислиш(е..не искам да те затруднявам де...)си има и раздел музика и ТВ и си има точно такава тема за филми..и кои ли ще са те останалите които са те одобрили?с това селско държание?Първоначално написано от desio008
Cruel Intentions
ahahah moito momi4e ne znam az dali sam selqnka... no ti ako imashe malko mozy4e nqmashe da si gubish vremeto da pishesh za neshto koeto ne te valnuva.... a nie ne mislim 4e sme typi i rusi kato teb zatova se iznesi dobrovolno 4e... ako beshe na jivo i znaeshe tolkova mnogo da selqnka sam i znaesh li kak se opravqm kato ti nasinq gioza i izkyrtq otvorenata usta.... i da znaesh posle da myl4ish ...
[quote="mystery`girl"]хаха...и как ще ме нахраниш кат ти дори за себе си не можешда измислиш какво да правиш?ако си беше напънала малко мозъчето да помислиш(е..не искам да те затруднявам де...)си има и раздел музика и ТВ и си има точно такава тема за филми..и кои ли ще са те останалите които са те одобрили?с това селско държание?[/quoteПървоначално написано от desio008
Ненормалника ги одобри ама то за него е ясно иначе за филм гледаите Silent Hill или The hills have eyes 1 или 2 няма значение.
da znai6 dove4era nq spa ot zavistПървоначално написано от desio008
![]()
![]()
![]()
![]()
kakvo samo4yvstvie......[bez pokritie spored men primerno no kakto kazva6 za vseki vlak si ima p1tnici t1i 4e moje da se izv1di otnqkade nqkoi za tebe..........] i kak spored tebe f moje da stane travestit ne mi e qsno............ nadqvam se da mi razqsni6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
аз пък не мисля че съм русаи да темата като се замисля не ме интересува толкова много,но ти пък как реши по една снимка че дадено момиче е селянка?нямаше нужда да я обиждаш
![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от mystery`girl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opredeeno si rysa
![]()
![]()
![]()
v1x gorkite
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Купете си по една краставица и си я ........... изяще![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Огледалото? Доста страшен, на ваше място не бих мигнал поне един месец след като го изгледам.Първоначално написано от desio008
о боже ...![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...