- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изчука ме и ме заряза
нека да ти е![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Да определено си тъпа.Момчето е искало да изч*ка някоя и ти си се навила.А дори и да не е търсевл само това като е видял колко си лесна и веднага се е чупил.КАКВО ОЧАКВАШ като си лягаш с първия срещнат да ти предложи брак ли?
bati fena
"Изчука ме и ме заряза" -Ами браво на негоПоздравявам го.
![]()
А на теб някой да ти е разказвал приказката за полово предаваните болести ?
Боже, колко мъка (човешка простотия) има по тоя свят, боже...
Don't worry, be happy!
добре де защо всяко мнение е С ТакИвА БуКвИ дразнещо е пиши нормалноПървоначално написано от Stefchyy
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Защо не си кажеш - изчукахме се и го зарязах! Било е просто секс за една вечер, направила си си кефа и толкова. ;]] Защо винаги жената трябва да е жертвата....
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
e na moreto si e napulno predpolojimo 4e 6te e sex za 1 no6t,no ne si glypa4ka..vajnoto e 4e si si izkarala qko...a i spx...ima mn po kofti sityacii ot tfoita :P![]()
ЕдНа УсмивкА не стРува ниЩо,а праВи мнОго!Не траЕ поВече оТ миГ,нО споМена зА неЯ понЯкога Е веЧен...
Devoi4e shte ti kaja sam 4e si bila Izpolzvana....a tva e qko![]()
![]()
Men do sega samo edna pi4ka taka me izigra i posle mi beshe perfektno....pogledni go ot dobrata strana-bilo e perfektnoto more pa i shte go zapomnish do jivot.... shte razkazvash na decata si
![]()
![]()
hmm...
Ще разказва на детето си кой е баща му и къде са се запознали![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Не си тъпа, защото си правила секс с него, а защото си се надявала на нещо повече.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
аха.. чакай да видя дали разбрах правилно ...
Видел те той аресал те (на външен вид) допуснал те до него .. казали сте си 1-2 бла бла после сте пили кат мамули легнали сте ... той те опаткал станал и се прибралъх аз невидях нещо свързано със сваляне ...
Първоначално написано от Drogiranata_
Еми на морето какво друго да стане...
Няма нищо спала си с него,надявам се е било хубаво и тва е.
И аз съм имала подобно изживяване,но не морето и момчето не се опита да се оттърве от мен,а стана точно обратното.И не съжелявам,сега като го видя и се правя,че не го познавам.
ей мацоо кво правиш бене те е зарязал...ти си го изчукала и зарязалаа
кефи се
![]()
а и на морето кво очаквашш
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
или че си лепнала нещоПървоначално написано от ludisuvurshen
Голям размер на картинката! /machoka/
така ти се пада ще се целуваш с непознати, ще пиеш, на тиПървоначално написано от sex_na_eks
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Мисля че е било логично. Секс за една нощ. Едва ли би очаквала нещо повече от тоя ''плейбой'', на когото це лепят всички момичета, както каза. Това не е приказка. Била си на дискотека сваляли сте се после сте преспали... Опознахте ли се? преполагам не...
А и не го вземай много на вътре, такъв е живота![]()
БисквитенотоЧудовище
Az do kolkoto razbrah ti ne si ochakvala neshto seriozno?ili burkam,zashtoto mislq,che prochetoh"vsichki go svalqha i nakraq se suglasih da probvam i az"demek ti si znaela,che otivash da go svalish,a ne,che shte go ugovarqsh da se jenite...Sledovatelno ne razbiram kakuv e problema-imala si edna diva nosht s hubavo momche,do kolkoto razbiram,lqtna zaigravka i edna hubavo prekarana vecher,koqto e bila i za nego,i za teb...Ne sujalqvai ako ti e bilo got
![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка му стара да ва еба у тъпите путки!
Не можете ли да си втълпите в главата, че вие сте ги ичукали, а не те вас!!!!!!!???????
Толкова е лесно..... мисли за себе си и за собствения си кеф и им еби майката на другите...........
Тъпото в случая е, че не само ти си се проявила като лесната.. а и той.
Така, че не се впрягай.![]()
Първоначално написано от sex_na_eks
Не си тъпа,просто си прекалено наивна за да разбереш какви са истинските намерения на хората.
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Просто секс за една нощ, станало е вече, няма какво да се ядосваш, приеми го от добрата страна![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
няма как да не кажа
ОХОХОХОХОХОХОХОХОХОХ
мале колко си злеее ...
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!