.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Град
    с0фия
    нека да ти е
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Rousse
    Да определено си тъпа.Момчето е искало да изч*ка някоя и ти си се навила.А дори и да не е търсевл само това като е видял колко си лесна и веднага се е чупил.КАКВО ОЧАКВАШ като си лягаш с първия срещнат да ти предложи брак ли?

Голям фен
    "Изчука ме и ме заряза" -Ами браво на него Поздравявам го.

А на теб някой да ти е разказвал приказката за полово предаваните болести ?
    Боже, колко мъка (човешка простотия) има по тоя свят, боже...
    Don't worry, be happy!

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от Stefchyy
    еМИ гЛупаЧка Си чЕ нЕ си пОМИслИлА !! СиЧКо иДвА оТ ТвА дЕтО ти Е нА РаМенЕТе .. На моРе Си .. и То нА дИскОТекА нА мОРеТо .. кВо оЧакВаШ ?? и ДруГия пЪт аКо сЛАгаШ тАкАва ТеМа ГлеДаЙ дА е в Любов !!
    добре де защо всяко мнение е С ТакИвА БуКвИ дразнещо е пиши нормално
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Защо не си кажеш - изчукахме се и го зарязах! Било е просто секс за една вечер, направила си си кефа и толкова. ;]] Защо винаги жената трябва да е жертвата....
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

e na moreto si e napulno predpolojimo 4e 6te e sex za 1 no6t,no ne si glypa4ka..vajnoto e 4e si si izkarala qko...a i spx...ima mn po kofti sityacii ot tfoita :P
    ЕдНа УсмивкА не стРува ниЩо,а праВи мнОго!Не траЕ поВече оТ миГ,нО споМена зА неЯ понЯкога Е веЧен...

Devoi4e shte ti kaja sam 4e si bila Izpolzvana....a tva e qko Men do sega samo edna pi4ka taka me izigra i posle mi beshe perfektno....pogledni go ot dobrata strana-bilo e perfektnoto more pa i shte go zapomnish do jivot.... shte razkazvash na decata si
    hmm...

Ще разказва на детето си кой е баща му и къде са се запознали

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Hidden Village of Konoha
    Не си тъпа, защото си правила секс с него, а защото си се надявала на нещо повече.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

аха.. чакай да видя дали разбрах правилно ...
    Видел те той аресал те (на външен вид) допуснал те до него .. казали сте си 1-2 бла бла после сте пили кат мамули легнали сте ... той те опаткал станал и се прибрал ъх аз невидях нещо свързано със сваляне ...
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Еми на морето какво друго да стане...
    Няма нищо спала си с него,надявам се е било хубаво и тва е.
    И аз съм имала подобно изживяване,но не морето и момчето не се опита да се оттърве от мен,а стана точно обратното.И не съжелявам,сега като го видя и се правя,че не го познавам.

ей мацоо кво правиш бе не те е зарязал...ти си го изчукала и зарязалаа кефи се а и на морето кво очаквашш

Цитирай Първоначално написано от ludisuvurshen
    сега ако ми напишеш че си и бременна златен медал ще ти дам
    или че си лепнала нещо
    Голям размер на картинката! /machoka/

ох ако след свалките на морето стане нещ0 сериозно ..да стана трамвай ..Глупачка си ..кфо на морето някой ще иска сериозна връзка ..пхьахахьа СМЕХ ..тряя да свикнеш ..
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Жалко за тебе.В неговите очи си бахти и курвето тъпо

Re: Изчука ме и ме заряза

Цитирай Първоначално написано от sex_na_eks
    Ето каква е историята ми.. Към началото на август се събрахме момичета и отидохме на море за 2 седмици .. Не ме питайте колко добре си прекарах..Ходехме по дискотеки абе беше перфектно.. В тази дискотека дето всеки ден ходехме идваше редовно едно момче.. Всички му се натискахма ама той всчики отхвърляше и накрая се съгласих аз да се пробвам.. Отидох на бара заговори ме..там нещо говорихме и той започна да ме целува.. мляскахме се .. танцувахме цяло нощ..Стана къде 3 презноща и трябваше да си ходим .. аз бях "леко" пийнала и отидохме в мойта хотелска стая и там се случи той ме изчука.. била съм пична и ми е малко мътна памета .. На сутринта станах него го нямаше звънях на телефона тъпанарът беше блокирал картата и вече го нямаше в тази дискотека дето посещаваше редовно... Не съм ли пълна глупачка
    така ти се пада ще се целуваш с непознати, ще пиеш, на ти

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Град
    Dreamland
    Мисля че е било логично. Секс за една нощ. Едва ли би очаквала нещо повече от тоя ''плейбой'', на когото це лепят всички момичета, както каза. Това не е приказка. Била си на дискотека сваляли сте се после сте преспали... Опознахте ли се? преполагам не...
    А и не го вземай много на вътре, такъв е живота
    БисквитенотоЧудовище

Е дано да се срещене пак и тоя път ти го изчукай и го зарежи !Нали трябва да сте квит все пак !

Фен
    Град
    sofia
    Az do kolkoto razbrah ti ne si ochakvala neshto seriozno? ili burkam,zashtoto mislq,che prochetoh"vsichki go svalqha i nakraq se suglasih da probvam i az"demek ti si znaela,che otivash da go svalish,a ne,che shte go ugovarqsh da se jenite...Sledovatelno ne razbiram kakuv e problema-imala si edna diva nosht s hubavo momche,do kolkoto razbiram,lqtna zaigravka i edna hubavo prekarana vecher,koqto e bila i za nego,i za teb...Ne sujalqvai ako ti e bilo got
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Майка му стара да ва еба у тъпите путки!
    Не можете ли да си втълпите в главата, че вие сте ги ичукали, а не те вас!!!!!!!???????
    Толкова е лесно..... мисли за себе си и за собствения си кеф и им еби майката на другите...........
    Тъпото в случая е, че не само ти си се проявила като лесната.. а и той.
    Така, че не се впрягай.

Re: Изчука ме и ме заряза

Цитирай Първоначално написано от sex_na_eks
    Ето каква е историята ми.. Към началото на август се събрахме момичета и отидохме на море за 2 седмици .. Не ме питайте колко добре си прекарах..Ходехме по дискотеки абе беше перфектно.. В тази дискотека дето всеки ден ходехме идваше редовно едно момче.. Всички му се натискахма ама той всчики отхвърляше и накрая се съгласих аз да се пробвам.. Отидох на бара заговори ме..там нещо говорихме и той започна да ме целува.. мляскахме се .. танцувахме цяло нощ..Стана къде 3 презноща и трябваше да си ходим .. аз бях "леко" пийнала и отидохме в мойта хотелска стая и там се случи той ме изчука.. била съм пична и ми е малко мътна памета .. На сутринта станах него го нямаше звънях на телефона тъпанарът беше блокирал картата и вече го нямаше в тази дискотека дето посещаваше редовно... Не съм ли пълна глупачка

Не си тъпа,просто си прекалено наивна за да разбереш какви са истинските намерения на хората.
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Просто секс за една нощ, станало е вече, няма какво да се ядосваш, приеми го от добрата страна
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Ботевград
    няма как да не кажа

ОХОХОХОХОХОХОХОХОХОХ

мале колко си злеее ...
    Секса мръсен ли е ?
    Само ако се прави както трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми