- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствените момичета
има още такива момичета но можеби не попадаш често на такива... а ти си си напълно в редПървоначално написано от ludisuvurshen
търси и ще намериш момичето,което те кара да губиш ума и дума,да кара сърцето ти е да бие лудо
![]()
Има още такива,намират се- аз съм на 16 и половина и още съм девствена![]()
Някой в по-преден пост каза да си направим клуб ... то не е базик,малко останахме![]()
![]()
EDIT:и някое момиче беше казало,че още и е до лудории ... душичко не си сама и аз съм така ... даже и с гаджета мн мн не ми се занимава,ама ...![]()
има естествено в моя клас от 12 момичета 7-8 са девствени а сме на 10 клас...и не е само в моя клас така...
ImaAz sam po4ti na 15 i sam devstvena
no pove4eto ot priqtelkite mi otdavna ne sa
![]()
Ne sam go pravila za6toto ne sam namerila podhodq6tiq 4ovek,a ne iskam da burzam samo zaradi "modata"![]()
Ina4e naistina pove4eto momi4eta, koita sa devstveni sled 14 sa niski, grozni ili debeli![]()
(nadqvam se 4e ne sam ot tqh![]()
![]()
)
има има![]()
О,баси тъпия въпрос..Има естествено!Аз съм девствена УАУ какъв феномен..!![]()
Тва че ти само курви познаваш и съдиш какви са момичетата по това какво пишат някои по форумите не може да даде гаранции...емовско мислене!
![]()
пп:защо ли съм девствена?щот съм на 13..ебе ми се ест,има с кой,но колкото повече изчакам толкова по-хубаво ще бъде :P
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
всеки да се ебе когато си иска.Няма смисъл да даваме акъли като винаги ще има 12-13 год. момиченца дето ще се чукат или пък 20-год. девственици
ima az sam devstevna
P.S. 9 klas sam na 15 god![]()
![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Е кво си4ки 12 годи6ни пи6ат"еми аз 6те се пазя до 15 годни",да не мислите 4е 15 години е некфо пазене..а друг е вапроса ако никои не 6те да те докосне..
19???....19?брат....колко часа на ден прекарваш в играене на WOW?ллллизлез навън и си намери някойПървоначално написано от ludisuvurshen
emi i az sam devstvena i sam na 14 taka 4e 6te se naloji da si reje6 glavata :P e ako spored vas sam krasiva de nali takiva sa usloviqtaПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
a po vaprosa za devtsvenite momi4eta spored men nqma zna4enie na kolko si godini vajnoto e da si s podhodq6tiq za teb 4ovekda mu ima6 palno doverie i da znae6 4e sled tova 4oveka s kogoto si go napravil za parvi pat nqma da te ostavi na drugiq den kakto obiknovenno!!!! Ne sam otkrila podhodq6tiq za men 4ovek ne sam go napravila tova sa moite principi
![]()
Не е нещастно момичето,загубило любовта на един глупак,нещастен е глупакът изгубил последния си шанс да стане човек
Наред си! Детствени момичета има и винаги ще има!Ще си намериш някой ден идеалното момиче(девствено, може би)..........
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
emi ima 6to da nqma![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat