- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да преодолея този срам?
Здравей.
Не е необходимо да си кой знае колко популярна и отракана за да направиш добро впечатление на някого.Бъди себе си и не се срамувай от истинската си същност.Спри да правиш паралел между твоето поведение и това на приятелки те ти, защото ти носи само излишни терзания и увеличава неувереността ти!![]()
За да те харесват другите, трябва да им покажеш, че ти също се харесваш и приемаш.Ако постояноо изтъкваш недостатъците си и ги навираш в очите на околните, не се учудвай, че положителните ти качества остават на заден план.
Успех и по-уверено! (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз те разбирам напълно защото когато бях малка имах същия проблем но при мен беше даже и по лошо защотото всички в класа ми от 1 до 8 клас ми се подиграваха на дрехите и на държането ми.Също бях много срамежлива и свита и сега осъзнавам че това много ми е попречило да завържа приятелство.Моят съвет към теб е да се приемеш такава каквато си без да се мислиш за грозна и разбира се ако имаш възможност промени това което би искала в себе си и най-важното е да се отпуснеш децата не са лоши те просто не могат да те опознаят защото ти не ги допускаш до личното ти пространство.Ако искаш да имаш приятелки в училище трябва да се отпуснеш и да не те е срам от нищо и за нищо.Що се отнася за момчетата че като говориш с момче се спичаш това е защото не си имала възможност да общуваш много с мъжкия пол няма да се притесняваш от момчетата те не са нещо по различно от момичетата и в повечето случаи излизат големи боклуци.Това че си на 13 и си имала 1 гадже не е никак зле даже си е супер ти си още малка и колкото повече растеж толкова повече момчетата ще те харесват.Това за възрастта ти е нормално така че спокойно.Казвам ти на мен ми се подиграваха цели 8 години, но когато отидох в ново училище от 9 клас всичко се промени тогава никой не ме съдеше по това с какви дрехи съм а по това какъв човек съм живота е пред теб ще видиш още много неща но не се плаши от нищос общи усилия ще се справиш трябва да си силна вярвай ми че колкото по нагоре вървиш на години толкова по лесно ще ти е
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
За да преудолееш срама първо трябва да преудолееш себеси.Сама каза,че не харесваш външния си вид-тогава какво ти пречи да го промениш?Подстрижи се по друг начин,сложи лещи вместо очила,ако имаш акне го лекувай....Отношението ще се промени
![]()
![]()
споко ..няма нужда да се променяш за да те харесват а и тва че носиш очила ,смис какво толкова в днешно време даже е модерно да се носят очила ,абе бъди себе си като цяло ... просто ако някои приятели ти предложат нещо ново което не си правила опитай това е(стига да не е дрога де)
![]()
Аз пък,въпреки че не съм изрод,не съм имал гадже и ми е през....Изобщо да не ти пука...![]()
![]()
![]()
I love only myself and fight only for myself!
I az imam sy6tiq problem i sym na 14... SMqtam da se vzema v ryce i da se popravq,za6tot tova lqto bqh izpadnala v stra6na depresiq i mi se be6e otjivqlo zaradi vsi4ki i vsi4ko...Sega 6te se promenq (pone taka si mislq), no 6te byde dosta trudno tyi kato pravq mn opiti , no bez rezultat
![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Виж сега...аз не казвам,че и тя трябва да го преодолее за няколко дни...Първоначално написано от Jumbie483
казвам,какво се е случило с мен,тя може да приеме съвета ми както иска
![]()
Аз имам абсолютно същия проблем - никой не ме забелязва...Обаче съм по - зле от теб - нямала съм никво гадже(а съм на 14), нося очила и съм 34 кила(тапициран скелет, както обича да се изразява една фр)... И незнам какво да направя, за дапроменя нещата... А не искам да ставам като онея надувки... кифли... Различна съм... и искам хората да ме приемат такава каквато съм... само дето не се получава... явно трябва да си кифла, за да имаш приятели... но аз няма да стане естествено
не ти го препоръчвам и на теб..
![]()
Istina +1Първоначално написано от does_it_matter
Boje pazi me ot priqtelite.....Az vragovete si gi znam
Аз - кифла.. човече тва е несъвместима комбинацияПървоначално написано от webmast3rche
Същото важи и за модата.. Изобщо не се вълнувам какво е модерно в момента... Нито пък да си купувам няква дреха дет е модерна и целия свят я има
... Аз искам да съм уникална... в моден смисъл
![]()
Извиняваи,ама ще те питам нещо...ти да не живееш в розов роман?Можеш ли за момент да си представиш,че на тоя свят има и нещастни хора?И как така "какво ти пука какво мислят хората?!" Ми...живееш сред хора,предцтави си!И ТРЯБВА да ти пука какво мислят хората.Не всички са отворени непукисти като тебе.И,да живота е скапан,признай си го-особено за девоиката,която се чувства грозна.Има една думичка-толерантност се нарича,запиши си я някъде ако трябва.И да ти кажа,с твоите нападки надали й вдъхна повече самочувствие.Да чакам ли да ми трошиш главата?Първоначално написано от sladur4etyYy
Ако не се бавиш,ще те чакам цял живот :]
ми стани баничка... и ако качиш някой друг килограм поне да не ти викат скелет ше е якуПървоначално написано от Ribelle
![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
az bih ti kazaala da ob6tyvash pove4e s xoraa taka se otpuskash pove4e i posle ne ti dreme kfo goforqt zad gyrba ti ;]]]
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Знам как се чувстваш и то много добре защото и ние имаме такова момиче като теб даже и момче и сме приятели..моя съвет е да не подръжаваш на другите или да се влияеш от тяхното мнение което е много лошо!Незнам чувала ли си поговорката "Срам къща не храни" бъди по отворена към света не се притеснявай че не те харесват а и си на 13 което е раничко за гаджета това че тойте приятелки си имат да не те притеснява а относно външния ти вид измисли нещо нова прическа облекло но не и в стил курва , защото вмомента повече от половината момичета се обличат така и мъжете им се лепят като мухи на сладко аз лично не одобрявам този стил магистрална фея мисля че те подиграват защото виждат че те нараняват и това ги акра да се чувстват добре (идиоти) да не ти пука и не им обръщай внимание това е от мен не се сещам друго надявам се да събереш повече смелост и да си по-уверена в себе си![]()
![]()
къде съм я нападала бе гений?Първоначално написано от Les fleurs du Mal
и дааа, мноого е важно какво мислят за мен хора, за които не ми пука и на които не им пука за мен,простооо тва е най- важното нещо на света .... живей си с тая мисъл и ще видим докъде ще стигнеш. единствените хора, които ме интересува какво мислят за мен и от които бих приела критики и т.н са близките ми т.е. семейството и 2-3 приятели, вси4ки останали да си живеят собствения живот и да не се занимават с други, същото се отнася и за теб. ааа и щом аз не съм й помогнала, ти ли си?! хахаха каза й да й пука от мнението на хората, а тва е най-сериозния й проблем- 4е й пука прекалено много! ае не са занимавай пове4е с мене щото ограни4ените хора ме дразнят
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
I KVO KAT SI IMALA EDNO GADJE? AZ NA 15 SI OLOVIH PARVIQ I KVO?![]()
problemi s o4ilata ima6e i edno momi4e ot moq klas,ama tq go re6i..mda ne6to takova...kupiha i le6ti....pomoli i ti va6te da ti kupqt le6ti za o4i.......taka edin ot mn-to probelemi moje bi e re6en
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg
-----------------
AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!