- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СПРЕТЕ С РАЗДЕЛЕНИЕТО!!!
+1има значение външният вид,за много неща,за различни,но въобще не е най-важното!зависи от човека,кво гледа,кво търси ,абе какъв е,даже и от възпитание си зависи понякога.на мен външността на някой ми влияе,но ако се окаже прост или не ми доапда и няй-красивия де е просто е все едно!за приятелството не мисля,че външността е важна,за другия вид приятелство е според зависи.понякога е въпрос на вкъс,понякога до заблуденост,простотия и тн.но ае само не ми се правете на ( не повърхностни),че тфа е лъжа,секи е е резел някой или си е градил мнение (дори и първоначално) кат гледа някой друг просто как изглежда.СТИГНАЛА СЪМ ДО 1 ИЗВОД-,ЧЕ ВЪНШНОСТТА НЕ ПРАВИ ЧОВЕКА,А ЧОВЕКА ПРАВИ ВЪНШНОСТТА!ЧЕ ХАРАКТЕРА И ХАРИЗМАТА ТИ ПРАВАТ ЧАРА И АКО СИ ПИЧ НЯ ЗНАЧЕНИЕ КАК ИЗГЛЕЖДАШ ЗА ПОВЕЧТО НЕЩА (НО ДРУГАТА ИСТИНА Е,ЧЕ КОЛКОТО И ДА СИ ГОВОРИМ ТУКА,ПРИЯТНАТА ВЪНШНОСТ И СТИЛА СА СИ ЕДИН ГОЛЯМ ПЛЮС ЗА ДОСТА РАБОТИ)
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Това се опитах и аз да кажа, но веднага ме нападнаха, че съм иги карала да ходят с грозници. Не съм казала за интимен партньор. Естествено, че трябва да има привличане. Не съм имала предивд някой с черни нокти, огромни лекета, жълти зъби, бъздящ, с девствен мустак (без значение момиче или момче). Не неподдържани, а например с малко по крив нос или леко пълен, или пък с очила. Не всички са перфектни и не всички могат да бъдат ако го поискат. Само че ми прави впечатление, че ако дрехите и обувките не са ти маркови, телефона ти не е 1000 лева и не носиш тонове грим, дори когато отиваш до магазина, не можеш да си намериш приятели...[/quote]
suglasna sum s tebe vseki si ima nedostatuci tova 4e nqkoi e leko pulen ili s kriv nos ne zna4i 4e ne e 4ovek kato nas,no i ne smqtam 4e 6tom 4ovek e krasiv i bogat nqma moralni cennosti ili 4e e tupanar i t.n da ne otri4am vunshniq vid e vajen,no po- vajno e tova,koeto nosish v sebe si,zashtoto krasotata e do vreme.imam poznati,koito si podbirat priqtelite po tova dali imat pari i dali sa hubavi togava shto za priqtel e 4ovek shtom e s teb zaradi tova,no razlichni hora s razlichni ideali...
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Първоначално написано от Taste the rainbow
Хаха вярно .Външния вид създава първото впечатление за човека срещу теб.По-нататък,като се опознаете разбираш що за човек е,но първо гледаме очевидното,а именно външния вид.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
не съм казала,че и за мен ..Първоначално написано от Bubbly
..но в дадена ситуация..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Наистина не трябва да се разделят хората.За мен това е глупаво,защото има и големи красавици,но с ледено сърце,има и грозни хора,но сърцето им е топло.
+1Първоначално написано от sladur4etyYy
Макар , че някой път деля хората на хубави и грозни , но това е било заслужено ЧЕСТНО !!!
So right.Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Напиши стихотворениеПървоначално написано от Люси
Такива теми пускат само тези които не се харесват т.е. са от втория вид.. Аз лично не виждам разделения
По-скоро е тъжно..всеки се прави на загрижен но на кой ли му пука?..Първоначално написано от kuklichka_bg
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
+Първоначално написано от ExTaSy__BaBy <3
![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
Напротив, аз се харесвам, въпреки че далеч не съм перфектна. И какво от това?! Имам си много други качества, които ме правят готин човек. Направих темата, защото не съм повърхностна като теб и ми писна от такива неща. Най-чесно ги виждам в някой тийн филм и после се замислям, че при нас ги има абсолютно същите помии...Първоначално написано от СладурКаа
mindscan
Евала! И аз мисля като теб!Първоначално написано от preichetoy