- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Mомчета, махате ли си космите от гъза и по-какъв начин?
Тъй като гледам, че все повече стана модерно момчетата да се обезкосмяват навсякъде и ми стана любопитно дали си махате космите от задните части и по-какъв начин?
Момичетата могат да коментират и как предпочитат партньора си.![]()
az ti predlagam da si gi maha6 s kola maska za6toto e po efikasna 6te te boli no samo za momenta vse pak nikoi ne e umrql ot kolata maska
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Естествено, че кола маската е по- предпочитана и по- ефикасна, но друг е въпроса, дали някой е опитвал и как се е преборил с болката?Първоначално написано от snike
Епа оти да ги маха, нема у газо да му бръкам я....
kakav maj shte si bez kosmi po guza![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
![]()
Омг, кажете ми една основателна при4ина за мом4е да си обезкосмява задника, освен тази, 4е е гей?
![]()
Робинята на Quench
така деПървоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
Не е така.Много от спортистите го правят.Сега се сещам, че даже в предишния брой на списание "ОК", Валери Божинов си беше показал епилираните задни части(http://www.dnes.bg/article.php?id=55003&page=3). И все пак си има дете и съпруга.Първоначално написано от kiss_kris
![]()
Суетата.Моят любим грях.
To i Azis ima dete i sapruga, sesh sa![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Аз пък си мислех, че той е съпругата.Първоначално написано от KadifWerewolf
![]()
guvendiqta![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
батка, тфа се праи само ако си обратен и некой пич ше ти бие инжекцията отзаде
та да не се заплита.. абе я пак си помисли и прецени дали да си ги махаш
![]()
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man" Dr. Johnson
Азис е мъж на Галка и жена на Китаеца...трио
![]()
аа сега вече никой не се оправдава с "по-хигиенично е" нали?
аз не си ги махам, щото след като се из*ера се къпя (е случва се да избомбя кенефа на някоя кръчма и тогава не се къпя веднага)
пък и не съм пеерас![]()
хайде фешъните да си признаят че си бръснат дупето и между бузите и се къпят веднъж на 3 дена! се пак е много по-хигиенично да си без косми, особено по гъза![]()