.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен

Ако някой може да помогне плс ...

Ако някой знае къде мога да намеря сно6тния епизод на Лас Вегас Сезон 5 еп.1 нека да каже или да ми даде линк4е откаде мога да го изтегля! Благодаря предварително!!!
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Малката Виена т.е Русе

Re: Ако някой може да помогне плс ...

Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    Ако някой знае къде мога да намеря сно6тния епизод на Лас Вегас Сезон 5 еп.1 нека да каже или да ми даде линк4е откаде мога да го изтегля! Благодаря предварително!!!
    http://www.zamunda.net/details.php?id=101875 Ето ти го в замундата,но са 1 и 2 епизод...Дано да съм помогнала...

Оф...защо не престанете с това ''плс'',''асл'',''пик'',''мик'',''ди к'' и други подобни?Нямаме ли си хубавата българска дума ''моля''?Извинявайте,с една буква е по дълга...няма да загубите от ценното си време,ако я напишете...

Съжалявам за отклонението от темата...

Голям фен

Re: Ако някой може да помогне плс ...

Цитирай Първоначално написано от Samotno_Angel4e
    Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    http://www.zamunda.net/details.php?id=101875 Ето ти го в замундата,но са 1 и 2 епизод...Дано да съм помогнала...
    Blagodarq MnOGo
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си