- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- мойто пиле
Отиди в полицията и го пусни за издирване.
Не е сигурно че ще го намерят ама нали знаеш надеждата умира последна.
след 1 час отивам.. стискайте палци да ми го намерятПървоначално написано от g_antonov
мн м ие мъчно за него
![]()
Ех .. жалко![]()
но в живота ще загубваш дале4 по ценни неща така 4е не се тормози за телефона![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+1Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
![]()
Ще го преодолееш спокойно ... Потърси навсякаде във васМожеш да го намериш на най-неочакваното място
![]()
Аз моя го намерих в хладилника
![]()
хммм на панаира във Видин .. все едно да търсиш игла в пясък .. а и вече е изключен, сещайте се какво е станалоПървоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
![]()
Спокойно.През пролетта аз си загубих телефона като бях на екскурзия.
Много пъти звъняхме,но никои не дигаше.И на мен ми беше много кофти.След няколко дни един човек намерил тела ми и се обадил на тате (след като взел номера от указателя на GSMA).Така,че спокойно.![]()
На панаира не на всякъде има обхват... обаче най-вероятно някой "събрат" го е гепил...Първоначално написано от evi_vd
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Има много по ценни неща,но е гадно и аз съм губила 1, а първият ми го откраднаха.Купи си нов.![]()
моето пиле е същото,но с нова перушина,тоест панелче![]()
Хм...звънни няколко пъти...Може да го е намерил някой,който ще ти го върне.
почти съм сигурна..Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
гадове мръсни
![]()
хаха ти си намерила къде да го изгубишПървоначално написано от evi_vd
кой знае кой мангал му се кефи в момента
Заради един телефон .. Мале мале .. Представям си по нататъка в живота какво ще е ..
еми кофти си е ,веПървоначално написано от Taraaa
не че нещо ама почти сигурно е че няма да си мръднат и пръста за телефона ти, казвам го от личен опитПървоначално написано от evi_vd
Fuck you You fucking Fuckers
не дей така.. надеждата умира последнаПървоначално написано от N0_feAR
![]()
На един приятел го намериха,но 1 година почти му го държаха в полицията и не го даваха![]()
Иначе е кофти![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Телефона може ВЕДНАГА да ти го проследят по Серийният му номер,стига да му го знаеш