- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- САЩ нападат ИРАН
Ще гледаме с интерес тогава.
Може да правим залози.
На кой ден американците ще си съберат партакешите от Иран и ще се приберат официално загубили.
Ама официално!
)))
А най-весело ще е, ако президента на Иран си спази обещанието за една близка (по територия) на тях държава.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Лошото е, че и наши войници ще загинат барабар с американците и останалите държави от НАТО...Първоначално написано от mitternacht
САЩ няма да посмеят да нападнат Иран, щото тоя път ще си изядат много лошо боя, а и никой няма да убедят, че това е поредната им "омиротворителна" война в името на светояния мир и благоденствие. Просто няма кой да се хване на поредната им конспирация.
Аз съм на страната на Иран.Американците твърде много читави държави съсипаха.
Виетнам,Ирак,Корея...
Аз си направих извод че не народите от близкия изток са терористи...
Реално погледнато Американците са истинските терористи...
Dun have uan...
And wut nawl ??
Dunno...
Да, но трябва да запомниш едно нещо, което е много важно! - Каквото и да стане ЗАПАДЪТ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ! Така, че се замислете чия страна трябва да заемем. И имайте предвид, че ние също спадаме към западът. За съжаление вече неможем да разчитаме на братята руснаци, но не трябва да повтаряме същата грешка и с американците - мразя ги не по-малко от вас, но не виждам друга алтернатива. А абсурд да бъдем напълно независими и да разчитаме сами на себе си. На нас ние писано вечно да бъдем сателити и да се нуждаем от защита от силните държави. Така е с малките и бедни държави...Първоначално написано от unr3al
AntiZionism напълно съм съгласен с теб, ционистите са подвид фашисти![]()
![]()
![]()