- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Самоубийството - проява на слабост или смелост?
имаше един коментар в друга секция на форума, та се зачудих..според вас опит за самоубийство (не рязане контра и бинтоване след 5 минути) проява на смелост или на слабост е? ако животът е изтикал някого до дъното, на него какво му е нужно, за да посегне на живота си? (като оставим основните възприятия)
За мен е проява на слабост и безхарактерност.Иначе,би било до колкото може логично да посегне на живота си,ако наистина е стигнал дъното,всичките близки да не дава Бог са умрели и , ако се е отчаял напълно от живота.Но щом Бог ти е дал живот,според мен не бива да посягаш на него,само той дава живот и го взима,и ако е решил може да го вземе всеки един момент.Първоначално написано от asasfdf
...
На слабост естествено .. Ако човек беше силен щеше да може да премине през всичко
+ 1Първоначално написано от Taraaa
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Самоубийството винаги е проява на слабост- човек прибягва към самоубийство за да избегне проблемите си, по този начин той бяга и не се опитва да се бори с тях. Някой казват че самоубийството е решение и край на проблемите , но това всъщност е просто бягство на един страхливец , който няма смелост да се изправи срещу тях...... т'ва е м0йту мнение п0 въпр0са![]()
И к'Ф0 къТу Е кУхЬ, нЪлИ тИ дУхЪ !!!
И според мен е проява на слабост.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
слабост
Слабост определено...
...And he asked if I could teach him, once,
To "Feel Life", in that way.
I had told him that, "Yes I would".
No easy road to take...
Определено е слабост,защото човек,когато не може да се справи с проблемите, им бяга![]()
смелост-в никакъв случай![]()
слабост-да,донякъде..
според мен е проява на чиста глупост![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
проява на глупост според мен ....
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
И според мен е проява на слабост.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
За мен самоубийството е проява на слабост,защото по този начин човек бяга от проблемите си.
Суетата.Моят любим грях.
.. проява на глупост да до някаква степен .. но проява на слабост най - вече за да избегнат проблемите и т.н
абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от `noтhИng...
![]()
егати въпроса, слабост естесвено
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Може и да не е нито едно от 2-те.Може просто да ти е писнало и да не виждаш смисъл да живееш.Първоначално написано от asasfdf
+6Първоначално написано от Люси
проява на слабост
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...