- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Самоубийството - проява на слабост или смелост?
така така принцеската изписа във сички теми дай и аз D:
ми логично е че е проява на слабост но чесно казано би ми трябвало на мен мн смелост за да си посегна на живота.. доста съм страдал и съм бил слаб но не ми е идвало на акъл такова нещо ...
Първоначално написано от Drogiranata_
Слабост![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Ами зависи,защото се изисква и смелост да посегнеш на живота си,но до голяма степен си е проява на слабост и отчаяние ...
Better DeaD,Than In Love ...
Аз пък ще кажа, че всички говорите наизуст и съдейки по мненията ви, очевидно не сте изпадали в такова положение. А какво не е проява на слабост? Да посегнеш към дрогата, алкохола?
слабост и тъпотия
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Проява на слабост...Колкото и да са трудни някой моменти от живота ни,не бива да му посягаме...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Слабост,даже може би донякъде на психична неуравновесеност.
Винаги има начин да се справиш с проблемите си,колкото и сложно и плетено да е всичко.[/i]
Абе човек има закодиран в мозъка си един режим на самосъхранение , инстинкт който не му позволява да посегне сам на живота си. Трябва да притежаваш някаква извратена смелост , за да успееш да тръгнеш срещу себе си , и да го изключиш. Което не значи , че самоубийците са смелчаци - просто казвам че не е лесно да се пребориш с този инстинкт - освен ако не си психично болен![]()
ами и двете
слабост-не можеш да се справиш с проблемите и търсиш най-лесния начин да се отървеш от тях
смелост-не всеки човек може да сложи край на живота си
Fighting for nothing is what you're born for.
слабост- така човек не си решава проблемитее !!!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+10Първоначално написано от Taraaa
Пътищата се разделят,но и се пресичат истинските приятели никога не се отричат!
Проява на слабост,определено!Ако притежава смелост,ще съумее да се справи с проблемите(причините)порад и,които е стигнал до тази стъпка!
На слабост!Ако си "отчаян от живота" не се изисква смелост...
na bezrasutstvo po skoro.kolkoto i da slab da e vse 6te ima blizki da my pomognat.ako nqma 6te se postarae da si nameri.ina4e kakto kazah bezrasutstvo,glypovatost tva e za mene.
Според мен не е правилно самоубийството да се смята категорично за проява на слабост или сила. В случая не може едното без другото Обикновено за да бъде подтикнат към мисли за самоубийство, човек трябва да има доста сериозни проблеми. Все пак, в повечето случаи, наличието на такива мисли (и евентуално предприемането на някакви действия) не означава, че човекът иска наистина да умре. Той просто иска да спре болката, да избегне проблемите, защото е стигнат крайния предел на поносимост. Както каза по-горе Black`Wings човекът има инстинкт за самосъхранение. Изисква се смелост (или изкривена психика), за да се обърне срещу природните закони, също така и да се справи със страха от това, какво го очаква след смъртта, какво ще остави след себе си и редица други. Едно от доказателствата за това е, че голяма част от опитите за самоубийство са неуспешни. Едва ли ако някой иска наистина да се самоубие, не би успял. От друга страна е проява на слабост- в крайна сметка всеки трябва да се бори с проблемите си, да намира воля и желание, за да продължи напред. Една от красивите страни на живота е, че дори когато нещо ни изглежда като безизходица, то винаги се крие изход зад него.
![]()
разбира се че е проява на слабост
+1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Зависи от ситуацията, но в повечето пъти е проява на слабост.
Обаче знам един случай: лекар онколог се разболява от рак на белите дробове (един от най-тежките видове рак, от които се умира най-гадно и болезнено).Вижда най-накрая, че лечението му няма успех, знае, какви мъки и болки го очакват, оставя прощално писмо до близки и приятели, в което им благодари за подкрепата и се самоубива.
Аа.. мен ако питате е пълна глупост! Има адски много неща които могат да те разобедят.. Така да майката му е да седнеш и да си помислиш.
"L, did you know that, shinigamis only eat apples?"
http://www.impulse.bg/user/SadButTrue
Проява на психическа нестабилност![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
съгласнаПървоначално написано от little_miss_kiss
![]()
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
депресия на 13 годишни смешни пикли
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
дори и да си стигнал дъното във каквато и да е помия да се е намъкнал човек (или да се е родил в такова положение) самоубийството е просто бягство от проблема не е решение => това е слабохарактерност според мен човек няма право да си посяга на живота защото не му се полага по право да умре от собствената си ръка а и тва никой човек естествено не може да мине през вси4ко но това не значи че като не стане да се откаже и да умре борейки се с живота оставяш следа че си съществувал и няма просто да изчезнеш като някой депресиран самотник нямайки си никой... поне това е моето мнение![]()
Първоначално написано от `noтhИng...
Съгласна.![]()
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!