.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    така така принцеската изписа във сички теми дай и аз D:

ми логично е че е проява на слабост но чесно казано би ми трябвало на мен мн смелост за да си посегна на живота.. доста съм страдал и съм бил слаб но не ми е идвало на акъл такова нещо ...
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Град
    Благоевград
    Слабост
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

Ами зависи,защото се изисква и смелост да посегнеш на живота си,но до голяма степен си е проява на слабост и отчаяние ...
    Better DeaD,Than In Love ...

Аз пък ще кажа, че всички говорите наизуст и съдейки по мненията ви, очевидно не сте изпадали в такова положение. А какво не е проява на слабост? Да посегнеш към дрогата, алкохола?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    слабост

Град
    in my world!
    слабост и тъпотия
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Скитосвам по улиците
    Проява на слабост...Колкото и да са трудни някой моменти от живота ни,не бива да му посягаме...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Слабост,даже може би донякъде на психична неуравновесеност.
    Винаги има начин да се справиш с проблемите си,колкото и сложно и плетено да е всичко.[/i]

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Абе човек има закодиран в мозъка си един режим на самосъхранение , инстинкт който не му позволява да посегне сам на живота си. Трябва да притежаваш някаква извратена смелост , за да успееш да тръгнеш срещу себе си , и да го изключиш. Което не значи , че самоубийците са смелчаци - просто казвам че не е лесно да се пребориш с този инстинкт - освен ако не си психично болен

Град
    Страната на Чудесата
    ами и двете
    слабост-не можеш да се справиш с проблемите и търсиш най-лесния начин да се отървеш от тях
    смелост-не всеки човек може да сложи край на живота си
    Fighting for nothing is what you're born for.

Мега фен Аватара на mynichka
    слабост- така човек не си решава проблемитее !!!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Taraaa
    На слабост естествено .. Ако човек беше силен щеше да може да премине през всичко
    +10
    Пътищата се разделят,но и се пресичат истинските приятели никога не се отричат!

Проява на слабост,определено!Ако притежава смелост,ще съумее да се справи с проблемите(причините)порад и,които е стигнал до тази стъпка!

Град
    София....
    На слабост!Ако си "отчаян от живота" не се изисква смелост...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    na bezrasutstvo po skoro.kolkoto i da slab da e vse 6te ima blizki da my pomognat.ako nqma 6te se postarae da si nameri.ina4e kakto kazah bezrasutstvo,glypovatost tva e za mene.

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Според мен не е правилно самоубийството да се смята категорично за проява на слабост или сила. В случая не може едното без другото Обикновено за да бъде подтикнат към мисли за самоубийство, човек трябва да има доста сериозни проблеми. Все пак, в повечето случаи, наличието на такива мисли (и евентуално предприемането на някакви действия) не означава, че човекът иска наистина да умре. Той просто иска да спре болката, да избегне проблемите, защото е стигнат крайния предел на поносимост. Както каза по-горе Black`Wings човекът има инстинкт за самосъхранение. Изисква се смелост (или изкривена психика), за да се обърне срещу природните закони, също така и да се справи със страха от това, какво го очаква след смъртта, какво ще остави след себе си и редица други. Едно от доказателствата за това е, че голяма част от опитите за самоубийство са неуспешни. Едва ли ако някой иска наистина да се самоубие, не би успял. От друга страна е проява на слабост- в крайна сметка всеки трябва да се бори с проблемите си, да намира воля и желание, за да продължи напред. Една от красивите страни на живота е, че дори когато нещо ни изглежда като безизходица, то винаги се крие изход зад него.

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Определено е слабост,защото човек,когато не може да се справи с проблемите, им бяга
    +1

SK0RP10N
    Guest
    Зависи от ситуацията, но в повечето пъти е проява на слабост.
    Обаче знам един случай: лекар онколог се разболява от рак на белите дробове (един от най-тежките видове рак, от които се умира най-гадно и болезнено).Вижда най-накрая, че лечението му няма успех, знае, какви мъки и болки го очакват, оставя прощално писмо до близки и приятели, в което им благодари за подкрепата и се самоубива.

Аа.. мен ако питате е пълна глупост! Има адски много неща които могат да те разобедят.. Така да майката му е да седнеш и да си помислиш.
    "L, did you know that, shinigamis only eat apples?"
    http://www.impulse.bg/user/SadButTrue

Проява на психическа нестабилност
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Цитирай Първоначално написано от little_miss_kiss
    Цитирай Първоначално написано от Taraaa
    На слабост естествено .. Ако човек беше силен щеше да може да премине през всичко
    + 1
    съгласна
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Град
    Враца
    депресия на 13 годишни смешни пикли
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Sofiq
    дори и да си стигнал дъното във каквато и да е помия да се е намъкнал човек (или да се е родил в такова положение) самоубийството е просто бягство от проблема не е решение => това е слабохарактерност според мен човек няма право да си посяга на живота защото не му се полага по право да умре от собствената си ръка а и тва никой човек естествено не може да мине през вси4ко но това не значи че като не стане да се откаже и да умре борейки се с живота оставяш следа че си съществувал и няма просто да изчезнеш като някой депресиран самотник нямайки си никой... поне това е моето мнение

Град
    in the city of wonder : )
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    смелост-в никакъв случай
    слабост-да,донякъде..
    според мен е проява на чиста глупост

Съгласна.
    .. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си