.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Проява на слабохарактерност. Ако този човек беше силен щеше просто да продължи въпреки трудностите.

Слабост Според мен хората, които се сампубиват, по някакъв начин са се уморили от живота и решават да му сложат край
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Слабост, защото съм на мнение, че, както е казал....ммм не знам кой беше сори.... Всеки проблем има решение, ако няма- значи не е проблем. Така че до самоубийство едва ли се налага да се стигне..

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Град
    In Your Dreams...
    Слабост, но понякога хората си мислят, че няма друг изход.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Цитирай Първоначално написано от rebel_kid
    Аз пък ще кажа, че всички говорите наизуст и съдейки по мненията ви, очевидно не сте изпадали в такова положение. А какво не е проява на слабост? Да посегнеш към дрогата, алкохола?
    nai kompetentniq otgovor!!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Слабост
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Смелост ... Смелост, защото повечето хора ни е страх от смъртта. Смелост е, защото отиваш някъде, а не знаеш къде. Смелост е! Трябва да си невероятно смел, за да решиш, че не искаш да живееш повече този живот... И все пак по - голяма смелост ще е да останеш и да се бориш и да вярваш, че нещата ще се оправят!

слабост .. шот тва е най - лесния начин да се измъкнеш от проблемите
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Between The Hell and The Heaven
    знам ли...
    според мен да бягаш от проблемите определено е проява на слабост,но от друга страна малко хода биха имали смелостта наистина да го направят... повечето ги е страх от смъртта,от неизвестното...но пък някои живеят с мисълта,че след като умрът ги чака нещо по-добро...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Определено е проява на слабост.На мен ми се е случвало и усъзнах,че няма смисъл да слагаш край на живота си заради проблем който можеш да решиш.По-добре се сбласкай с проблема си,а не го усложнявай.

Re: Самоубийството - проява на слабост или смелост?

Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    имаше един коментар в друга секция на форума, та се зачудих..според вас опит за самоубийство (не рязане контра и бинтоване след 5 минути) проява на смелост или на слабост е? ако животът е изтикал някого до дъното, на него какво му е нужно, за да посегне на живота си? (като оставим основните възприятия)
    TOVA E PROQVA NE SAMO NA SLABOST NO I NA PALEN IDIOTIZAM I NAI AMA VAZMOJNO NAI-NAI-TAPATA I GLUPAVA NEODA$NA POSTAPKA

както много пъти съм казала с едно самоубийство нищо не се постига....
    никой обаче не се замисля че това съсипва живота на всички които са били близки.......ами родителите?
    определено е проява на голяма слабост....
    не разбирам защо хората нямат смелост да се изправят срещу живота и да се справят с трудностите?
    познавам много хора които са били на дъното и честно казано 100% от тях с много желание и много хъс сега са на едно добро ниво в живота....
    всеки рано или късно се сблъсква с трудности и не мисля че едно самоубийство е решението им......
    приказват че близките им не ги обичат,че нямат приятели....НЕ Е ВЯРНО!
    близките ни много често прекаляват в старанието си да направят от нас свестни хора които някак си да се справят с калната ни държава без да попаднат в затвора,в алкохолни или наркотични делириуми...
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Според мен самоубийството е проява на слабост.Ако всеки,в момент,когато му е било трудно,тежко се беше самоубил.......то щеше ли да остане жив човек Както се казва-лесно е да умреш,трудно е да живееш .А и както казаха преди мен самоубийците замислят ли се за това,което причиняват на своите близки !??! Самоубийството за мен е една от най-егоистичните постъпки.Още повече,че причините,подтикнали ги към самоубийство са толкова детински,не че аз съм много голяма де,но все пак имам малко мозък.Писна ми тука всяка втора тема ,,гаджето ме заряза,ще се самоубия".Ем брао,и ние ко да напрайм Да не би да е свършил света?Не,самоубийство не е проява на смелост,а на егоизъм и слабост.Да дигнеш глава от калта,да продължиш напред,да се стремиш към целите си,независимо от трудностите,това е смелост

Слабост ,не си решаваш проблемите като си отнемеш живота

Слабост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си