- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Съгласни ли сте с...
Смятате ли,че тази мисъл: ''Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.'' е вярна?
Проблема на света е глобалното затопляне,замърсяванията,и зчерпването на питейната вода...
И не мисля,че има глупави хора,има хора,които ги мързи да прочетат нещо и да се образоват.
[![]()
Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!
Смисъл,не питам дали смятате,че това е ПроблемЪТ на света, дали е най-големия, задавам въпроса дали сте съгласни, че умните винаги се колебаят, а глупавите са самоуверени...
Пък и,мила,смятам,че в понятието умен и глупав далеч не стоят само познанията на един човек...има разни неща,които правят човека умен,без да му се е налагало да ги прочете отнякъде...пример-редица ситуации и реакцията на човека, подхода му към нещата, начина на мислене, съобразителността и т.н.,но нека не спорим по този въпрос,защото знам,че всички са на моето мнение....умен човек не е някой книжен плъх....умен е съвсем различно,но айде да не изместваме темата.Първоначално написано от `ReTro`BaBy`
Ми...да...смятам...
Come To The Dark Side We Have Cookies
Проблемът на света е самият свят.![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Значи, за да се "образоваш", трябва да прочетеш нещо, и вече може да се каже, че не си "глупав"?Първоначално написано от `ReTro`BaBy`
![]()
Какво означава умните винаги се колебаят, а глупавите са самоуверени. Това да не ти е аксиома по математика. Такива крайни понятия "винаги", "никога", "всеки", "никой" за мен не съществуват. "Всяко" правило си има изключение -=> не смятам, че мисълта е вярна във 'всеки' случай.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не. Има доста умни хора, които са толкова самоуверени, че смятат за непрестижно да разговарят с простосмъртни. И така вторите не можем да почепим от тяхната мъдрост. Така че тва донякъде е тъпо и прави цялата им висота безсмислена. Абе дедазнам няма да философствам![]()
Can't touch the bottom in too deep...
Не. Има доста умни хора, които са толкова самоуверени, че смятат за непрестижно да разговарят с простосмъртни. И така вторите не можем да почепим от тяхната мъдрост. Така че тва донякъде е тъпо и прави цялата им перфектност безсмислена. Абе дедазнам няма да философствам![]()
Can't touch the bottom in too deep...
не съм съгласна
Кажи ми тогава кои хора са глупави?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
[![]()
Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!
Ще ти кажа за мен кои са глупави... тези,които заради дребни неща изпускат едрите,тези,които не преценяват правилно риска и не умеят да вземат решения,които да са изгодни за тях самите ,има и много още неща,но категорично тези,които са 'изчели' купища информация,не могат да се нарекат умни,само заради това. Освен другите неща,трябва да правите разлика между интелигентен и умен. Но както и да е. Наистина всичко е относително и тези понятия често се размиват,защото един смята едно,друг-друго,но все пак аз питам именно заради това,всеки да си изложи мислите,такива каквито са.
Скъпичка, отново тук, този път ти обаче,акцентираш на неправилната дума,която е Винаги. По-скоро ви питам: ДАЛИ е вярно,че умните се колебаят, с други думи, са по-неуверени,а глуапците,понеже не се замислят толкова в/у себе си и нещата, са по-решителни и уверени, това е формулирания въпрос,защооооооо все го измествате не ми става ясно...?!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Дам,защотоПървоначално написано от psihqsala
1 глупавите наистина са прекалено самоуверени. Напримееер.. един селяндур,дошъл в Софията е много по-надут и по-голям тарикат от един обикновен човек
Доста тъпо обяснение дадох,мо надявам се да разберете за какво иде реч
аз съм напълно съгласна с това и съм го изпитала на гърба си вече![]()
![]()
Вярно е.
Всички проблеми произтичат от този, замислете се. Ако умните бяха самоуверени достатъчно, че да поемат света в ръцете си проблемите щяха да имат съответните решения. Има умни хора, които се осмеляват да мечтаят и да застанат зад мечтите си, да бъдат новатори, но истината е че повечето преуспели хора, които управляват са водени от лични интереси и са успели заради напоритостта си и самочувствието, а не заради някакви уникални лични качества.
И под "успели" нямам предвид тези дето ги гледате по телевизията, макар че и там има добри примери за това как упорство>талант, което е много подобно на самочувствие>интелект.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
da suglasna sum
be careful what you wish for 'cause you just might get it
има нещо вярно,да
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Зависи.Но това не е най-главният проблем.Първоначално написано от psihqsala
Напълно съм съгласна с ши_ис_ду_ланПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3