- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ох много ли са грозни???
Абе глупости.. Майка ми е горе/долу колкото мен висока, а аз съм 168.. И носи 35 номер.Първоначално написано от Regina;
Аз нося 37/38 обаче.
![]()
+1Първоначално написано от ceci_i_vlado
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
ха аз пък съм ниска 160 и нося 37Първоначално написано от StEaLtHy_girl
Вие започвате да се държите като идиоти... защо на всеки, който не е на вашето мнение, му казвате, че не разбира и няма вкус и т.н.... и защо решихте, че щом не харесват обувките значи завиждат?
За мен лично обувките са обикновени, моделът не е нищо особено, а цветът е отвратителен, токчето ме зарови в земята, като цяло не ми допадат, бих ги ползвала само, ако копая в градината. И да, с такива видове съм виждала доста стари жени да бъдат обути... аз лично не бих сложила. Не бих искала да обидя авторката, това си е нейният вкус, да са й честити и със здраве да си ги носи, но тъй като искате да съм откровена предпочетох да не лъжа колко са сладки и елегантни. За мен не са красиви, но важното е момичето да им се радва, да й са удобни и да я издържат дълго. Недей се влия от чуждите коментари и си ги носи със самочувствие. Явно просто приятелките ти имат по-спортен и нестандартен стил и затова не са им се понравили![]()
хехе..ами на 18 съм, за всякакви летни и есенни обувки и сандалки ми трябва 35 номер ..ботуши и маратонки вече 36-37, зависи.Първоначално написано от Regina;
Ами да ниска съм - 155см.![]()
Обувчиците са много елегантни. Навсякъде е пълно с такива модели по магазините - предимно в черно, но и такива съм виждала. Есента явно класиката ще преобладава. Носи си ги със здраве![]()
Незнам защо, но си мисля, че изглеждаш много сладкоПървоначално написано от taamara
![]()
Такива обувки винаги са на мода. Поздравления, имаш добър вкус.![]()
Един съвет от мен - не се влияй от чуждото мнение. Щом нещо ти харесва, щом чувстваш, че е "направено за теб", вземи си го и го носи с гордо вдигната глава, независимо дали е "бабешко", или не.
Да си носиш готините обувки със здраве!
![]()
Харабия си представих баба ми с тия обувки...
Карай, поне знам кво ти е.. и аз си имам едни "бабешки" обувчици, супер си ми харесват, ама другите изобщо ама изооооообщо не ги харесваха
Ама да си ебат майката.
Носи си ги с кеф.![]()
Всеки с вкуса сиКато не им харесват просто не им обръщай внимание..Иначе да,хубави са,на мен поне ми харесаха : ))
не им обръщай вниманиеАз един път бях отишла с една лилава туника (съвсем нормална от теранова) на даскало, и една пикла постоянно ме оплюваше "как мога да се унижавам по тоя начин....дрън дрън" !! И след няколко дена същото момиче доиде при мене и ми вика "ще ми я дадеш ли да ида на един купон с нея"
не им се води по акъла, който все още не им е дошъл
BTW: Честити
![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
Мен много ми харесват,и аз имам такива подобни,само цвета да беше винен,- (бабешки)Първоначално написано от BeBsItO
![]()
Обувките определено са модерни това че такива са носели и бабите ни не ги прави бабешки. Модата се върти така и така и нищо ново не се измисля. И майка ми е носела клин с поличка и пантофки ама никой нищо не казва за това...
Както и да е. Имаш добър стил и хубаво ще ги съчетаеш с чантата. На мен лично не ми харесват обувки с такъв ток но това е въпрос на вкус все пак. Важното е да ги носиш с подходящи дрехи и аксесоари![]()
Obuvkite sa stilni a i na teb kvo ti puka ot druite...sa4etaigi dobre i 6te izglejda super.![]()
Наистина са бабешки...Чантата също.Ама щом на теб теб ти харесват,да не ти пука![]()
Честно казано и на мен не ми харесват, всеки с вкуса си, но както казаха - важното е на теб да си ти харесват![]()
nicolepcd
ее щом ще ги съчетаеш с тази чанта ще стане екстраПървоначално написано от BeBsItO
![]()
не са лоши но не са по моя вкус .. като се замисля ако ги съчетаеш може да се направи добраа комбинация и да изглеждат много добре![]()
Взе ми думите. Хубави са,онея к`во ги слушаш. Да си гледат работата - те нямат вкус!Първоначално написано от ceci_i_vlado
![]()
На мен не ми харесват...Въпрос на вкус...
На мен ми харесват, симпатични саНе бих ги обула само щото няма да ми 'тичка' на стила пък и каквато съм спъната на тоя ток ще взема да се пребия някъде
![]()
Хубавички са! На завистливите не обръщай внимание!![]()
![]()