- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ох много ли са грозни???
Е не ми харесват, но аз какво ли друго освен кецове и кубинки харесвам, така 4е...![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от Regina;
![]()
в темата за миньончетата има мои снимки![]()
na men mi haresvat![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
На мен пък много ми харесватИ аз искам
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
на мен ми харесват...![]()
Според мен не разбираш, обувките са отблъскващи и... ужасни... но щом ги харесваш носи си ги и не слушай останалите момичета, не може всеки да има като твоя вкус и маниери![]()
Mn sa si qki obuvkite!!!Mani gi teq momicheta!![]()
Every man dies
But not every really lives
Не са по моя вкус, а и неудобрявам кафевия цвят, но обувките не са лоши. С подходящите дрехи ще стоят много добре. Щом на теб ти харесват, к'во те грее чуждото мнение
Fuck you You fucking Fuckers
аааааааа !!! вие пък много се изфъргате ... завиждали ... ем че всеки си има различен вкус ... не на всеки му харесват този тип обувки и това не значи че завижда а просто че изразява мнение ... боже божее ... на вас всяка втора дума ви е "завиждаш" (а първата дума "комплексар") ...
по темата : не ми харесват тея обувки ама на теб може и да ти стоят добре :P
|Първоначално написано от BeBsItO
maika mi noseshe takiva ;D xax
emi ako trqbva da sme 4estni naistina sa leko babeshki i ne mi haresvat izobshto sorryy :}}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Toka e 8 сантиметра и половинаКажи го 9
Междодругото аз съм по принцип висока.....175 съм...и нз ,сигурно на някои ще им изглеждам фрапантно....
Първоначално написано от ™G-Baby™
ne sa loshi ..... ama ima i po xubavi![]()
![]()
ama 6tom ti xar na teb si gi nosi :P
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Ау мн са хубавии (h)
Честити :]
обувките са си много хубави и в никакъв случай не са бебешки![]()
Няма значение че си висока, ако ти харесват високи обувки носи ги. Аз не съм висока, но не нося обувки с токчета за да изглеждам по-висока а защото ми харесват. Изглежда ти завиждат.Първоначално написано от BeBsItO
мнооого са стилни..харесват ми дори имам подобни
Хора, 4етете малко. Не пише бЕбешки, а бАбешки.
Бебешки не са, ама за бабешки...![]()
![]()
Робинята на Quench
Как да се изкажа по- нежно... Отвратителни са
ПП: Купи си такива http://shop.oragie.com/images/invaderboots14.jpg
OOO ДАА....определено тези на снимката са много стилниПървоначално написано от My`OwN
няма що...... може да ме гръмнете ако си купя такива.....
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Сигурно няма да ти хареса мнението ми, но наистина обувките не ми харесват. И все пак не изчетох всички мнения преди мен, но прочетох първите и повечето мислят, че обувките са хубави![]()
Като ти харесват,какво ти пука как мислят останалитеПървоначално написано от BeBsItO
![]()
Ау,не че нещо ама малко на слил "грандма" ми приличаш...СруПървоначално написано от BeBsItO
![]()
Може да не е така ддз. Ама такава чанта и обувки има баба ми,честно...нз отде ги има.
![]()
И на мен не ми харесват. Дори майка ми не носи такива. Но ти си ги харесваш - това е най-важното![]()
На мен много ми харесват, изискани. Хубав вкус имаш.![]()