.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Какво се учи в 8-ми клас?

В смисъл такъв,само език,БЕЛ и Мат. или всички предмети както преди.

п.п:Става дума за професионалните гимназии(за езиковите то е ясно),че аз тази година съм в такава,ама с професия изискваща засилено изучаване на език!
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Освен езиците, български, математика, музика, изобразително и физкултура. Май са само тея(може да съм пропуснала).

Ами понеже неразбрах добре, но ако си подготве ше учиш само тези горе споменатите, а ако учиш в обикновенна гимназия ще учиш всичко Но иначе спокойно ако не сега в 8 в 9 клас ще учиш биология история география и т.н. за 8 клас

Ами точно и аз това се чудя.Сега влязох във елитна професионална гимназия със НЕ(след 7-ми клас),но понеже не е езикова и се чудя дали ще уча всичко.
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

ще учиш , къде ще отидеш
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Ох...аз сега ще уча всичко на английски.Иначе 8-ми клас се минава лесно!
    А между-другото,аз имах и СИП биология,защото съм Природо-математическа паралелка

Ако гимназията не е езикова се учи всичко ..

Цитирай Първоначално написано от Taraaa
    Ако гимназията не е езикова се учи всичко ..
    Не е така! В нашия град в Природо математическата гимназия също първата година ( 8 клас ) са подгответа и неучат всичко И в езиковата ни гимназия е така и всички други гимназии и училища си учим всичко от 8 клас

Голям фен Аватара на krisence
    Еми при нас ще се учи само езика и български и математика. Май при доста е различно, тай че на 15-ти би трябвало да ви кажат.

Град
    Враца
    Аз съм в Езикова гимназия с английски и в 8ми клас имахме 19 часа английски седмично, 3 математика (алгебра и геометрия, там ще си разпределяте... един ден едното, друг ден другото), БЕЛ - ние имахме 2 дни по 2 часа... т.е. 4 седмично... 2 часа ФВС и по 1 час музика и ИИ... И 1 час на класа ... И това беше при нас...
    еlsy

една фр,която сега ще учи в английската в Бургас каза,че са щели да учат само Английски,Български,Матема тика,Физическо,Музика,Рису ане и после в 10 вчее учат нормално
    докато аз съм в Търговска гимназия(икономически техникм)и при нас е обратното..първата година ми казаха ,че няма да имаме мн специални предмети,а после ще имаме история,физика и ала-бала един път в седмицата

Мега фен Аватара на lenito_sf
    мисля че ако си в общообразователно училище ще си имаш всички предмети а ако си в професионално няма да имаш само музика и рисуване

Аз съм в професионална гимназия и в 8 клас учихме всички предмети с изкючение на изобразително изкуство

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    8ми клас е чиста пародия

..this world is watching me..

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Мисля, че ще си учиш всички предмети, но ще имаш повече НЕ от БЕЛ (примерно).

Голям фен
    Град
    sofiq
    vsi4ki typi smotani i gnusni predmeti

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз мисля,че щом е ПРОФЕСИОНАЛНА гимназия ще учиш всички предмети + повече английски..
    След 1 седмица ще разбереш със сигурност
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    само за езиковите знам, че се изучава много английски, после има по 4-5 часа за бел и мат, и по 1-2 часа фвс, изобразително и музика

Аз съм в ЕГ с немски и първата година имахме по 22 часа немски,4 БЕЛ,3 математика,1 музика,1 рисуване и 2 физическо на седмица...

но в професинални гимназии се учи вс първата година +засилено изучаване на езика с който си....

...hate my nickname

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си