- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кецове в Пловдив
Здравейте
Искам да питам къде в Пловдив мога да си намеря кецове на DVS, Etnies, Element, Osiris, Globe ... Казаха ми, че в магазинчето на центъра до пицария "Златна круша" продават ментета. Други подобни магазини има ли? И къде ? Благодаря предварително
Офф: Ти оная ли Мърдърдол си?
Хора сериозноМного искам да си купя някви свестни кецове
Айде хелп
на globe има точно зад джумаята.
Ако се сещаш онази църква, където е до градинката до джумаята и тя нали е по един висок и леко стръмен път и от нея като тръгнеш на долу има едн стръмна уличка и точно до една мансарда (вижда се като погледнеш на горе - едно такова голямо и кафяво) и точно под нея с енамира магазина.
деба, никак не го обясних.
DVS рууууууууууууууууууулзззз зскейт ор дай
една приятелка си взе от пловдив кецки ще я питам

vav malkiq skate shop na centara nqa li?tozi koito e do "na tamno" v edno tunel4e
Дано не говориш за същото място за което се сещам,защото наистина ще объркаш някого с това обяснение.Първоначално написано от cherinka
Зна4и аз си бях купила кецове Galaz от един магазин,казва се 18G и само мога да кажа,4е в него не са ментета,моите кецове са на 2 години и са още като нови.Вътре има по4ти вси4ки видове кецове и се намира..
Зна4и тръгваш от Джумаята по посока пл.Съединение и веднага след джамията завиваш надясно по ул.Железарска (това е улицата,която разделя малката и голямата главна,и е пълна с магазини за цигари и алкохол и златарски магазини) ,вървиш малко по Железарска и виждаш как се разклонява,едната ули4ка води към спирката след тунела и бившата "Азия",другата води към магазина за кецове,тя е стръмна и е нанагоре..изка4ваш се по нея и като минеш малко път,ще видиш магазина,намира се отляво.Преди срещу него имаше магазин "Канапе" и до него "Мухоморка".
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
не е тяПървоначално написано от Мо6no

Sick and tired and it's all the same - same shit, different day, all day, every day!
да не пускам нова тема.. кажете ми къде мога да си намеря горе изброените марки във Варна
точно стигаш до стълбите на църквата и в ляво като погледнеш има пресечка, по която се слиза надолу... тръгваш по нея и някаде 5-10 м надолу отдясно е Maze, а като слезеш до долу се вижда и 18G мисля, че имаше някви жълти надписи....Първоначално написано от cherinka
можеш и да отидеш от капана, предполагам знаеш кафето Бали ( дет е на 2рия етаж викат му апартамента) та значи вървиш от Бали нагоре по уличката само направо ии се оглеждаш в ляво ще видиш 18G... надявам се ме разбра

Ъм последно ментета ли са кецовете на Globe зад Джумаята ?! Ще си купувам нови кецове и съм си харесал едни от там...та хубави ли са ?
а ти к'во предлагаш, да пусне нова?
джиниъс!

все пак мерси xD
мда, тая е оут оф дате, даже и да са били еди-какви-си .. сега може би са променени.Първоначално написано от Blab
The Spark

и все пак някой ще ми отговори ли : D
Всичките марки, които искаш, ги има в 18G.
"Death is Peaceful, Easy... Live is Harder"
Ами в капана точно до GGBG,ако го знаеш има един суперски за кецове
Rest In Peace....We Will Never Forget You
хора искам да питам сички хора който са писали в тая тема дали в скеит шопа има кецове или някаде близо до него штото ми тряят кецове и се шуда дали там може да има и не знам дали да хода само да се разкарвам или има ако има с колелца ли си
В Пловдив Skate Shop (RedEye), Натъмно, 18G! Има и още едно място за което се сещам, там има стари модели на ниски цени. Ако някой се интересувва -ЛС
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527