.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Камагра въпрос

Имам следният проблем - когато правя секс първите ми два пъти обикновено свършвам за 1-2 минути, на 20 години съм, та се чудех тази Камагра дали наистина действа, някои има ли впечатления от нея?

Град
    с0фия
    има мн друфи начини да свършиш по бавно без да се мажеш с глупости
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

аз питам само колкото да пробвам 1-2 пъти с тая камагра, иначе май ОН клиник му е майката

По принцип тва за бързото свършване ..... го има при първите 2-3 пъти на правене не СЕКС ..... след тва си идва опита и ..... почваш сам да са контролираш и да се забавяш !!!
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от MUFC
    По принцип тва за бързото свършване ..... го има при първите 2-3 пъти на правене не СЕКС ..... след тва си идва опита и ..... почваш сам да са контролираш и да се забавяш !!!
    +1
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Мислим, че летим, а то гравитирам!
    Като богат пенсионер с млада приятелка (на 12) камаграта ми помага много
    Всички сме равни, но някои са по - равни. (Направо гладки)

ми значи доста съм правил секс, в смисъл че съм имал сериозни приятелки с който съм правил всекидневно секс, но явно имам проблем защото наистина първите два пъти свършвам адски бързо, каквото и да правя. Явно трябва да ходя да се прегледам при лекар, не знам как го правите с тоя контрол, ама аз не мога. Та за това питах за тая камагра, а вие го обърнахте на смях и подигравки

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от stereopor
    Като богат пенсионер с млада приятелка (на 12) камаграта ми помага много

I DonT KnoW ... !!
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

E to i az parviq pat svar6vam barzo ama vij 2riq 3tiq klatq kam 4as

Според мен това си е съвсем нормално...Познавам много момчета който свършват много бързо, но само първия път 2 и3 сичко е ок...
    ТоЧнияТ мЕрнИк е РешЕнИе нА вСеКи пр0блЕм...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си