- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изчука ме и ме заряза
Ето каква е историята ми.. Към началото на август се събрахме момичета и отидохме на море за 2 седмици .. Не ме питайте колко добре си прекарах..Ходехме по дискотеки абе беше перфектно.. В тази дискотека дето всеки ден ходехме идваше редовно едно момче.. Всички му се натискахма ама той всчики отхвърляше и накрая се съгласих аз да се пробвам.. Отидох на бара заговори ме..там нещо говорихме и той започна да ме целува..
![]()
мляскахме се .. танцувахме цяло нощ..Стана къде 3 презноща и трябваше да си ходим .. аз бях "леко" пийнала и отидохме в мойта хотелска стая и там се случи той ме изчука..
![]()
била съм пична и ми е малко мътна памета .. На сутринта станах него го нямаше звънях на телефона тъпанарът беше блокирал картата и вече го нямаше в тази дискотека дето посещаваше редовно... Не съм ли пълна глупачка
Ами мила лято е..колко момчета си мислиш че искат нещо сериозно д аизлезе и то точно на морето? 1 на 62832613527 жалко че не си се усетила по рано
Cruel Intentions
1. Ми да-глупачка си
2. Темата е по-скоро за раздел "Любов"
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
сега ако ми напишеш че си и бременна златен медал ще ти дам
еми това да ти е за поука другият път да не си толкова наивна, надявам се сте ползвали презерватив ?
И аз такаПървоначално написано от Just_House
А ако не . . нз
Иначе какво . . не е проблем ,според мен, трябва да си била напълно ясно ,че плейбоя ,няма да остане с теб . . трябвА да си мислиш позитивно - една хубава вечер със сладура от бараи точка
Прецакала ли се 1 път ... ама според мен няма смисъл да се тръшкаш ... само ти си го свалила .. 1 нощ е било запомния като преживяване с непознат .. понякога хубавите неща остават за 1 нощ... друг път внимавай повечко
![]()
Само че - това бях пияна...много тъпо звучи...Алкохолът не е извинение...Като си пиян/а търсиш за ядене в хладилника нали,не във WC'то...
Нищо лично към авторката,ама просто като видя извинение,бях пиян/а...много ме дразни...
A qui
Първоначално написано от dreaml1nd_
+1 може би е добре че не сте задълбочили ,защото в повечето от случаите като излезете някъде на кафе или нещо такова ,трезвени,и се оказва че сте пълни противоположности и не си допадате и сте скучни един за друг и т.н и т..н. и ти се е искало да не е продължавало..да си е останало просто едно хубаво изживяване за 1 нощ![]()
Cruel Intentions
еМИ гЛупаЧка Си чЕ нЕ си пОМИслИлА !! СиЧКо иДвА оТ ТвА дЕтО ти Е нА РаМенЕТе .. На моРе Си .. и То нА дИскОТекА нА мОРеТо .. кВо оЧакВаШ ?? и ДруГия пЪт аКо сЛАгаШ тАкАва ТеМа ГлеДаЙ дА е в Любов !!
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Първоначално написано от mystery`girl
exactly
Първоначално написано от mystery`girl
exactly
Не е бил принца на бял кон , когото чакаш. Спокойно.![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Ееей случват се такива неща ме го приемай толкова навътре гледай от позитивна гледна точка ...в крайна сметка си е харесал теб може би е вид признание за теб ...само ми е чудно що за приятели биха те оставили пияна с непознат в твоята хотелска стая ...виж поне не те е ограбил![]()
Еми това да ти е като "обеца на ухото"
Айде,айде,всички знаем,че края щеше да е такъв,нима ти не си го предвидила? Не мога да повярвам. Знаеш ли,в интерес на истината какво си мисля. Че ти е било хубаво,докато те чука. Ама ти верно ли очакваше нещо повече от него,след като нещата са били при тези условия? Ако си се надявала на нещо повече,то значи наистина си глупачка. Всеки знае,че преживяванията по дискотеки и лятото с такива 'пичове' са си само за вечерта. Ти на бавна ли ще се правиш сега или си си такава по природа?
«Свещта нищо не губи, даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ»
лято...море...дискотеки...мом чета...момчета
както казаха-не си го слагай на сърцето,гледай на него като на една хубава нощ без обвързване (още повече,че ти явно не знаеш нищо за него-какъв е,що е,от къде е,има ли,няма ли си приятелка)не знам защо ти е толкова гадно и се тръшкаш така/лято е,стават и такива неща![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
poprikazvaxte si malko i po4naxte da se mlqskata kakto kazva6. ko se 4ydi6 vob6te............................................ ..smis1l kofti e ama to otna4aloto si e bilo qsno a i kak toi se naklioca v staqta ti.a akop si bila tolkova piqna frendkite ti de bqxa.............................................. .....
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ем.. ти какво си очаквала..да те събуди сутринта с чаша кафе и да ти каже "обичам те!"........?Алкохола не прощава на никои...![]()
"мляскахме"... това ми звучи (с извинение към авторката) малко гнусно...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
И кво искаш не моа да разбера?Да те похваля?Да ти кажа че си тъпа и наивна ?Глей си работата,не ме ебе кат си толкоз проста нека да те чукат и след тва да бягат.Той живота ще те опраи не се притесняваи![]()
И какво толкоз се филмираш...?Приеми го така все едно ти е бил поредната бройка ,а не ти на него.Все пак е лято,а морско-летния секс е някак различен,по-страстен и непринуден.
Искам да е момиченцеПървоначално написано от ludisuvurshen
![]()
абе къде търсиш романтика лятото .. жега до ламарината и тва е![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....