- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искъм бебеее ;(
Ох, Боже, тоя форум с всеки изминал ден все повече ми заприличва на лудница![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: На 15 не си способна да му осигуриш какъвто и да е живот на тва дете, за качествен и дума да не става...![]()
Въпроса е да не дишате лепило![]()
![]()
Всички сме равни, но някои са по - равни. (Направо гладки)
Бегай...бегай....бегай...нямам думи...АмЪ ти добре ли си на 15 години и дете да имаш?!? Мислила ли си по въпроса?!? Всичко ти се прецаква не е само като да го родиш и да си го гледаш!! Леле кви хора има..мани,мани
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
Ти си на 15 забога.Какво бебе искаш?Та ти самата си все още дете!!!!!!!!!!!!!!!Върви да гледаш някое братовчедче и ваобще не мисли за такива неща през следващите 7-8 год!!!!!!!!!
милооо и ти ме разбери аз те оби4ам пове4е от вси4ко на светаааа не мога да живея без тебее не мога да ди6ам , какво толкова, едно дете?!!! то просто 6те е знак на ве4ната ни любовПървоначално написано от eXciTeD
секса ни е страхотен, прекарваме си супер, а ти си толкова готиин и толкова надарен.... само като си помисля се възбуждам
оби4ам те бих дала живота си за теб, хайде, моля те направи го за мен, ако наистина ме оби4аш, направи ми бебе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спрете да пълните форума с глупостите си, има скайп, там се лъжете.
Да бе едно дете, кво толко, кво му даваш, праиш го, като спре да ти харесва го фърляш и тва е![]()
Иначе, той ти е първи, много ясно че ще е надарен, сравнен с пръстите ти![]()
ооох![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как ше не е ебавка веее![]()
А вие пък Цеци и владосте гоуемите агенти, добре че сте вие начи
![]()
w0w.... nqmam dumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
А така, всичко ще си кажешПървоначално написано от ceci_i_vlado
![]()
Ами добре, то има вариант да се оправим все някак си просто се притеснявам, нали все пак трябва да му осигурим добра среда...дай ми време да помисля объркан съм...
П.с. относно хората, които смятат темата за ебавка по-добре не пишете, ще минем и без ваще нападки достатъчно ми е напрегнато![]()
![]()
![]()
виждам че мноооооого искаш бебче, обаче замисляла ли си се че това не е полезно за организма ти? Може да пострадаш и ти и малкото съкровище и повече никога да не можеш да имаш дете... голям риск ще помеш не само за теб... изчакай поне да завършиш, за да е готово тялото ти да износи бебе![]()
ще му осигурим най важното- любовПървоначално написано от eXciTeD
![]()
![]()
какво пове4е може да иска 1 дете? аз ще му шия дрешки, а ти ще се хване6 някъде на работа
вси4ко 6те е прекрасно, мило, и помни , оби4ам те, ОБИ4АМ ТЕЕЕЕЕЕ оби4ам те оби4ам те
![]()
![]()
![]()
![]()
Аахахаха, човек и добре да се живее се жениПървоначално написано от iskam_bebe_bee
![]()
ама ние няма да се женим бееееПървоначално написано от stereopor
![]()
![]()
![]()
Така е лафа бе, лапе![]()
А иначе ще е много яко, ти ще си гледаш лапето, ваще ще си те гледат тебе и така![]()
знааамПървоначално написано от stereopor
![]()
![]()
![]()
милоооооооооо 4у лииии
![]()
![]()
![]()
stereopor пич полека с жена ми![]()
Мило само си ела ти, и ще ти подаря най-прекрасния ни момент, а после ще се радваме на най-прекрасното създание![]()
![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wSiFPBNqqMw[/youtube]
bebe;]
Леко съм бате, аз дете от 15 годишна не ща.Първоначално написано от eXciTeD
![]()
суперррррррррррррррррПървоначално написано от eXciTeD
![]()
оби4ам тееееее
![]()
![]()
браво мило ти взе правилното ре6ение
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()