- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искъм бебеее ;(
Най - после д'еба![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти не си в ред! Това е на 100% сигурно.
Относно "бъдещия татко" горкия...тц тц
Пък иначе най-вероятно това е една огромна ебавка,ама така започвате да си вярвате,че както казват-"една лъжа повторена много пъти става истина".....
п.п.![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Щом най-добрата ти приятелка те мисли за ненормална, ние за каква да те мислим ?
И все пак преди да заключат темата мисля, че всички имаме право да знаем - Ти наред ли си въобще ?
![]()
за такива теми, драги, си има цял раздел!!!МОЛЯ!
(#) ...thats a cookie...
оооооо тия 100% се базикаааааат не може да сте толкова кухи и то естествено![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
олеее напиках се от смях
in defense of our dreams...
tva che toi ne iska bebe ne oznachava che ne te obichaПървоначално написано от iskam_bebe_bee
![]()
![]()
a prosto che emn po umen i otgovoren
![]()
![]()
My life is music !![]()
![]()
Да ПРОСТО едно дете...какво е едно дете за теб, нищо не е...тва да не е хамстер ве.Да си го вземеш когато си на кеф...след 1 година гледаме тема "Родих дете, и нямам пари да го изхранвам.Какво да правя?" Защо наричаш приятели си използвач?Да не мислиш, че ти е длъжен да ти прави дете...в този случай ти си използвачката...Първоначално написано от iskam_bebe_bee
ne e ciganka te se omajvat na 12 a tq mislq 4e ne go e napravila ves o6eПървоначално написано от Mis_Lover_Lover
(sun)~{}*
И аз искам бебе... Сега само трябва да убедя мъжа ми да ми направи...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Момиче не си в ред.Едва на 15 си.....Сега ти предстои живота,сега живей и се забавлявайНа днешно време е нормално да имаш дете поне на 25 , a и повече.... После само ще съжалиш,че си си сасипала живота и си родила,а твойте наборки ще ходят по нощни клубове и ще се забавляват,и теб ще ти се ходи,но няма,защото не само,че ще трябва да друсаш бебе ,и през нощта няма да можеш да спиш от бебето,но най-лошото е,че ще си си виновна самa и единствено ти,за появата на бебето,сигурно дори и ваще няма да искат да го гледат,защото , ще са ти ядосани,че си родила толко малка,ти си още дете.Така , че пак си помисли,изчакай поне да навършиш 20,макар да си пак малка за дете.
Ей момиче ти не си в ред честно и кво викаш майка ти и баща ти ще те гледат ТЕБ а ти детето тъй ли.... или майка ти и баща ти ще се наложи да гледат и детето ти? на мен така ми се струва че си го замислила.... явно нещо пубертета те е разтресал..... и ква работа ще си намери приятеля ти на тези години аааааа? да си провали бъдещето да не учи заради теб? хахаха ти си просто една луда вманиячена лигла която се чуди по какъв начин да задържи гаджето си защото явно не си сигурна в неговите чуствасигурна съм че след някои друг ден ще спреш да го "ОБИЧАШ" и кво ще го правиш това дете? ти имаш ли представа за едно бебе си е ЛУКС
тъй де трябват прекалено много грижи ! ПО ДОБРЕ СИ КУПИ ЕДНА КУКЛА !!! тя поне през ноща няма да иска да яде по няколко пъти и през деня де... няма да иска всеки месец нови дрехи защото децата растът най бързо а пък и дрехите за тях са най скъпи няма да иска и памперси и още куп неща!!!!!!!!! Повярвай ми пук неща сааааааааааа!!!!!!!!!! А до колкото за приятеля ти ЕЙЙЙЙЙЙ ЧОВЕК седни малко и помисли тва момиче дали те обича или просто е ВМАНЯЧЕНА В ТЕБ ПРЕПОРЪЧВАМ ДОБРЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИШ
аре успех
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. Дано темата да не е ебавкасорииии ако има грешки
:P
![]()
Вярно,че си луда.Хората гледат как да се пазят,а ти...И това бебе какво ще го правиш,когато порасне?Не си мислеше,че цял живот ще е малко нали?Ти самата си още дете,че за бебе ще мислиш.Ако темата не е ебавка,де.
ахах сички теми тук са против бебетата и се чудат как да ги махнат а ти искаш![]()
![]()
изчакай поне 3 г да станеш на 18 и си имай бебе![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Се тая дали е ебавка, важното е че снощи се посмях доволно![]()
Дали са тъпи просто, или с тъпо чувство за хумор си е техен проблем.![]()
Всички сме равни, но някои са по - равни. (Направо гладки)
Предлагам ти да се гръмнеш
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Хах не ма интересува да ли е ебавка, пратихте ме да сабирам килима от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
абе ти нормална ли си беее ??? на 15...БЕБЕ ...бати кфо става със света беее...![]()
![]()
![]()
![]()
точно така какво става със света...Първоначално написано от lenito_sf
Циганите като им е скучно правят деца а българите като им е скучно си правят ебавки по форумитеПървоначално написано от 1994_gabi_94
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx