.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 141
    Супер фен
    Айде стига базици за такова сериозно нещо...не мисля, че темата е истина....

аз само да питам бебето кат порасне и не е сладко и малко ко ше го прайте

Аз пък мразя малки бебенца и пишляменца, а когато порасне ще ходи по курви/ще стъане курва

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Баси,бебе да гледа бебе Аз до тая сутрин се притеснявах да не съм бременна,пък тея....Всякакви луди има на тоя свят. Дайте да ги усмирим.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Искала бебе.. Да..да.. и трябваше ли да повярвам на това?
    Вземи се една кукличка и си представяй,че е истинско бебето и проблема ти е решен.. Ако искаш и на всички хора разправяй за "живота" на бебето ти.. Хах.. не се очудвай само ако се озовеш в някой лудница..
    М/у другото.. ебавката ти не струва..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Re: искъм бебеее ;(

Цитирай Първоначално написано от iskam_bebe_bee
    А гаджето ми... все едно съм искала нещо кой знае какво от него...
    О,господи,приятеля ти на какъв се прави?! Как може да е против?
    Ти не искаш нищо особено от него,това е съвсем нормално да имаш голямо желание да станеш майка на 15. Вече си си поживяла доста,време ти е.Даже мисля,че си закъсняла

Апффф много си глупава честно!!!!!

Re: искъм бебеее ;(

Цитирай Първоначално написано от Black Tears
    А гаджето ми... все едно съм искала нещо кой знае какво от него...
    О,господи,приятеля ти на какъв се прави?! Как може да е против?
    Ти не искаш нищо особено от него,това е съвсем нормално да имаш голямо желание да станеш майка на 15. Вече си си поживяла доста,време ти е.Даже мисля,че си закъсняла
    +1 !
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Супер фен Аватара на miShle
    Ахаха да припаднеш от смях .. Можеха хората още да ви се вържат на простотиите,ако не се бяхте издали като го превърнахте в чат. Айде .. не струвате и по-добри сме виждали в тоя форум .. Само едно се чудя закфо темата не е още заключена
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
    Ти да не си циганка ?
    хахаха .. разби ме ..
    Smile... Tomorrow will be worse...

:)

Тцтц...на 15 години и да искаш бебе Ти сама гащите като си до кенефа още не можеш да си вдигнеш,пък за деца ми мислиш
    Мрази ме и той,че съм с теб...

Помислила ли си с какви финанси ще издържаш това дете или ще чакаш мама и тати да дават?
    Голям размер на картинката! /machoka/

Помислила ли си с какви финанси ще издържаш това дете или ще чакаш мама и тати да дават?
    Голям размер на картинката! /machoka/

vij to i az iskam bebence edno mani4ko sladi4ko da si go gu6kam..
    ama edno e da iska6 drugo e da ima6
    na 15 god e nepriemlivo da ima6 dete pri tva kakvo moje6 da mu predloji6 kato miaka
    bih ti prepory4ala 6tom tokova iska6 bebence po dobre hodi da pomaga6 na nqkoq maika ,nqkoi rodnini koito imat bebe puk kogato porasne6 ,pone gimnaziq da zavyr6i6i po moje osy6testvi6 jelanieto si

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
    Ти да не си циганка ?
    Ей това вече беше гадно Ама наистина

Иначе . . мисля си ,че си гледала по и-нет онова момиче дето е на 14 ли колко и иска дете . . . твърде същия ти е сценария . .

Град
    На Предника на Географията
    Само така авторке-населението на България намалава а ти трябва да дадеш своя принос към новото поколение
    Ето това е истинска патриотка
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

ъЪъЪ ..Уат тъ Фък ..?
    Ти н0рмална ли си на 15 години и малък дзвер да си имаш ..Тфа не е играчка да си играеш с него и после кат ти омръзне да го вхърлиш в ъгъла ..Я се стегни малко бе момиче..Та още какф0 те чака ..0ще си малка (не че аз съм много голяма,но със сигурност не искам да провалям живота си като родя на 17 !!!)Помисли малко над тия неща и ще видиш че съм права ..Та сега те очакват дискотеки,купони,пиянски вечери и още много секс .. Има си време за всичк0 ...кат станеш на 23-24 или малко по голяма тогава си прави колкото си искаш ..Аз ако бях на мястото на тфоя приятел щях да изпадна в кома ..помисли сериозно над това ..
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Град
    София
    nadqvam se tova da e ebavka za6toto trqbva da si mnogo tupa 4e da iska6 tova nestiga 4e si po4nala da pravi6 sex na 14 ili 13 puk i iska6 bebe ti kvo imala li si destvo izbo6to nqkoga bila li si dete basi ne6to mnogo ot rano po4vate da stavate vuzrasni xora uspokoite se malko

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    няма ли модератори? тая тема още ли не е заключена
    (#) ...thats a cookie...

Цитирай Първоначално написано от eXciTeD
    Оле мило, как можа да направиш тема!?! МАлко ли говорихме, ти си на 15 аз на 16!?! Как ще се оправяме имаме време занапред, т`ва е лудост. Незнам какво да кажа просто не осъзнавам как го реши..... Аз все пак си те обичам въпреки всичко, ама айде проблемите ни да не се решават публично а??
    ами явно няма друг на4ин освен публи4но ве4е не вярвам 4е ме оби4аш ти си гаден използва4 не искаш да направи6 нищо за мен, a az se iz4ukah s teb, be6e mi pyrwiq,а сега..., по дяволите искам просто едно детеее, един символ на нашата ве4на любов
    OMG ti ne si nared in4e spox toi i bez bebetu pa 6ta ubi4a

Искаме да пише а не да гледаме

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Оххх, бахти ебавката е тая тема

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    О , боже мойй не виждатее ли ,че си измисля
    Summer (h)

Град
    Барбадос
    Направете го без капут и ще имаш едно малко сладичко бебенце само че има мн грижи нали знаеш дриска в гащичките и тем подобни работи така че помисли
    h0us3 мuSIc Is мY LiF3

незнам обаче те познавам от някаде казваш се Стефка нали да да знам те нямам думи чакай прочета всичко да се посмея...следващият път ме осведоми чу ли Стефи
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си