- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искъм бебеее ;(
Айде стига базици за такова сериозно нещо...не мисля, че темата е истина....
аз само да питам бебето кат порасне и не е сладко и малко ко ше го прайте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък мразя малки бебенца и пишляменца, а когато порасне ще ходи по курви/ще стъане курва![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Баси,бебе да гледа бебе![]()
![]()
Аз до тая сутрин се притеснявах да не съм бременна,пък тея....Всякакви луди има на тоя свят.
Дайте да ги усмирим.
![]()
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Искала бебе.. Да..да.. и трябваше ли да повярвам на това?![]()
Вземи се една кукличка и си представяй,че е истинско бебето и проблема ти е решен.. Ако искаш и на всички хора разправяй за "живота" на бебето ти.. Хах.. не се очудвай само ако се озовеш в някой лудница..![]()
М/у другото.. ебавката ти не струва..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
О,господи,приятеля ти на какъв се прави?! Как може да е против?Първоначално написано от iskam_bebe_bee
Ти не искаш нищо особено от него,това е съвсем нормално да имаш голямо желание да станеш майка на 15. Вече си си поживяла доста,време ти е.Даже мисля,че си закъсняла![]()
![]()
![]()
![]()
+1 !Първоначално написано от Black Tears
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Ахаха да припаднеш от смях .. Можеха хората още да ви се вържат на простотиите,ако не се бяхте издали като го превърнахте в чат. Айде .. не струвате и по-добри сме виждали в тоя форум.. Само едно се чудя закфо темата не е още заключена
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
хахаха .. разби ме ..Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
![]()
![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Тцтц...на 15 години и да искаш бебеТи сама гащите като си до кенефа още не можеш да си вдигнеш,пък за деца ми мислиш
![]()
![]()
Мрази ме и той,че съм с теб...
Помислила ли си с какви финанси ще издържаш това дете или ще чакаш мама и тати да дават?![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Помислила ли си с какви финанси ще издържаш това дете или ще чакаш мама и тати да дават?![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
vij to i az iskam bebence edno mani4ko sladi4ko da si go gu6kam..
ama edno e da iska6 drugo e da ima6
na 15 god e nepriemlivo da ima6 dete pri tva kakvo moje6 da mu predloji6 kato miaka
bih ti prepory4ala 6tom tokova iska6 bebence po dobre hodi da pomaga6 na nqkoq maika ,nqkoi rodnini koito imat bebe puk kogato porasne6 ,pone gimnaziq da zavyr6i6i po moje osy6testvi6 jelanieto si
Ей това вече беше гадноПървоначално написано от Mis_Lover_Lover
![]()
Ама наистина
![]()
Иначе . . мисля си ,че си гледала по и-нет онова момиче дето е на 14 ли колко и иска дете . . . твърде същия ти е сценария. .
![]()
Само така авторке-населението на България намалава а ти трябва да дадеш своя принос към новото поколение![]()
Ето това е истинска патриотка![]()
![]()
![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
ъЪъЪ ..Уат тъ Фък ..?
Ти н0рмална ли си на 15 години и малък дзвер да си имаш ..Тфа не е играчка да си играеш с него и после кат ти омръзне да го вхърлиш в ъгъла ..Я се стегни малко бе момиче..Та още какф0 те чака ..0ще си малка (не че аз съм много голяма,но със сигурност не искам да провалям живота си като родя на 17 !!!)Помисли малко над тия неща и ще видиш че съм права ..Та сега те очакват дискотеки,купони,пиянски вечери и още много секс ..Има си време за всичк0 ...кат станеш на 23-24 или малко по голяма тогава си прави колкото си искаш ..Аз ако бях на мястото на тфоя приятел щях да изпадна в кома ..помисли сериозно над това ..
![]()
nadqvam se tova da e ebavka za6toto trqbva da si mnogo tupa 4e da iska6 tova nestiga 4e si po4nala da pravi6 sex na 14 ili 13 puk i iska6 bebe ti kvo imala li si destvo izbo6to nqkoga bila li si detebasi ne6to mnogo ot rano po4vate da stavate vuzrasni xora
uspokoite se malko
няма ли модератори? тая тема още ли не е заключена![]()
(#) ...thats a cookie...
OMG ti ne si nared in4e spox toi i bez bebetu pa 6ta ubi4aПървоначално написано от iskam_bebe_bee
Искаме да пишеа не да гледаме
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
О , боже мойй не виждатее ли ,че си измисля![]()
![]()
Summer (h)
Направете го без капут и ще имаш едно малко сладичко бебенце само че има мн грижи нали знаеш дриска в гащичките и тем подобни работи така че помисли![]()
![]()
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
незнам обаче те познавам от някаде![]()
![]()
![]()
казваш се Стефка нали да да знам те
![]()
![]()
нямам думи чакай прочета всичко да се посмея...следващият път ме осведоми чу ли Стефи
![]()
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...