.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 141
    Град
    На слънцето :>
    Темата е ебавка.

и все пак :
    Ако бях на мястото на приятеля ти , щях да те бия до кръв ...

да Вие сте РАдомиР и СтефКа нямам думи темата не е ебавка срещал съм ги 5 6 пъти в моят град...темата на разговорът им по цял дене кога ще се женят бебе няма ли да имат и дали му харесват дрешките дет ги е оплела баба и
    както и да е сега ще ви кажа самата истина момичето е ужасно смачкано и изтормозено че неприлича на човек...и иска бебе за да задържи хубавото момче мн ми е гано за Радо Ама ко да се прави братле тая подводна маймуна ще те прецака и ще имаш не бебе а изРод
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

" Споделих с най-добрата си приятелка, но тя ме мисли за луда. " - Подкрепям я! Та ти си на 15 бе осъзнай се какви ги говориш, животът е пред теб, а ти от толкова малка с бебета ще ми се заробваш, не че е лошо да си имаш, едно малко сладко бебче, но всичко с времето си, все пак е АДСКИ СРАМНО едно 15 год момиче да има бебе - Дете, Дете ще гледа, ОМГ!

Две неща нямат край - Вселената и човешката глупост. Но за първото не съм сигурен.
    Айнщайн.

П.п. не мога да търпя бебета. Само като ги *чуя* и ми идва да строша нещо - действат ми директно на нервната система. Единственото време, през което стават за гледане (отдалеч... ако може и през бронирано стъкло) е когато спят...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Жалка история, не разбирам как може да има хора, който да ги радва това, като то всъщност е толкова трагично, че няма накъде. Не бях подозирал, че има чак такива хора. И ние с мойта си говорим за бебета и деца ама първо искаме и двамата да завършим университет и да си намеря поне аз стабилна работа и тогава живот и здраве ако сме още заедно да мислим за такива неща.

еИиии тази тема ме разби заслужамаше си да изчета всички коментари тия двамата голям базик си направиха и така като гледам мн хора им се хванага на глупостта ако пък тая глупост е истина направОо ти вземи потърси помощта на някой психиатър специалист по възможност ако бях на мястото на гаджето ти щях да те зарежа абеее хорА тя иска просто едно бебе все е едно каза искам пакетче дъфки зА БОГА!!! ....пак повтарям АКО ТОВА Е ИСТИНА което много ме съмнява и отговори ми на следния въпрос : да си падала някога на главата си

ти не си добре
    правилно са направили ваще
    а ако гаджето ми ми го заяви това на сериозно/ 1-вите 2 пъти гарантирам че ще го прияма на базик защото няма нормално човешко същество което да иска дете преди да си е оредило живота/ най-вероятно ще скъсам с нея

и пак ще го кажа - ТИ НЕ СИ НОРМАЛНА
    самисли се само как ще го издържаш това бебе - парите който отиват покрай него от къде ще ги вземеш!??!?!?!

СЪРФИРАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na 20 sym. Imam seriozen priatel, s koi jiveem zaedno, no az dori ne sym gotova da imam dete. Ne osyznavash kakvo oznachava tova da imash dete - nqma da spish po celi noshti, shte go vodish na lekar, shte go kyrmish, shte zagubish vsichko, koeto ima edno dete, nqma da izlizash, nqma da hodish na uchilishte..... Nqmash predstava kakvo e da imash dete, shte se poluchi dete da gleda dete, vsyshnost, ako uspee edno dete da gleda dete.

Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    ти не си в ред СЕРИОЗНО
    темата е ебавка май си гледала онова клипче.... от едно предаване където майката се опакваше от дъщеря си понеже искала бебе (на 15) .. както и да е не сте интересни

Град
    between the stars ,,
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

ama..mila... vreme ti e ... ti mn rano se se6ta6 ta ti si stanala na celi 15... mn si zak1snqla DEISTVAI!!!
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    ЕБАВКА

WoW,abee malkata...ne burzai tolkova,vsi4ko s vremeto si!Gotova li si materialno za tova bebe,da mu predloji6 tova,ot koeto ima nujda?da raz4ita6 na sebe si,da si do edna izvestna stepen nezavisima,za6toto ne si i zastrahovana,4e na gadjeto ti nqma da mu pisne edin den da e s teb,primerno!Az sum na 20 ..i ne sum gotova o6te za dete,dori da go iskame i dvamata s priqtelq mi,imame planove purvo da suzdadem nai-neobhodimoto-na6 sobstven dom,da stupim na kraka materialno...puk ostanaloto ve4e e bql dert!

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Искаш бебе!?!?На 15 гозини си?!?

Съветвам те да идеш на психиатър!!!
    Първо: ти си на 15
    Второ: та първа ти предстой толкова много в тоя живот,за к'во да си го съсипваш още от рано(не искам да прозвучи така,все едно бебетата са лошо нещо,но на 15 са лошо!)
    трето:помисли си много добре какво искаш,защото според мен това не е нормално

И извинявай,но как ще го издържаш това бебе,след като не си си взела никакво образование...на магистралата ли ще ходиш да изкарваш пари

П.П. : Тази тема направо ме разби от всякъде. Не знам какво да кажа.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Към момчето: тегли й един в задника (ако вече не си) и я заеби!

Към момичето: ела при мене, аз ще ти направя бебе!

Re: искъм бебеее ;(

Цитирай Първоначално написано от iskam_bebe_bee
    Здравейте, на 15 години съм и си имам сериозен приятел от 2г. Правим редовно секс, но аз сякаш искам нещо повече. Отдавна си мечтая да си имам бебеее, от онея малките, сладичките... нали знаете ;} Даже съм му оплела дрешки Но тук възниква проблемът. Казах на наще, а те бяха едва ли не шокирани... пратиха ме при баба далеч от гаджето... в с. Селеновци... Споделих с най-добрата си приятелка, но тя ме мисли за луда. А гаджето ми... все едно съм искала нещо кой знае какво от него... Той е твърдо против, а аз го искам толкова много ;{{ Моля посъветвайте ме, защото просто не знам какво да правя, никой не ме разбира ;{{{
    много е просто значи горе долу даже грубо казано около 100 - 150 лв ще ти трябват отиваш в един оръжеен магазин и си копуваш един пистолет и проблема ти е решен барзо и безболезнено няма да усетиш нишо уверявамте проблемите свършват THE END

и внимаваи защото този съвет беше без пари ама другия вече ще го таксувам!!!

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    искЪЪЪЪш бебе ли ..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Бе Добре уставете момичето ве !!!

Като иска бебе аз ще и направия ... ама после да нема търси за нищо ...

щете изчукам като за последно и си заминавам
    ще се въртим на 360 !!!
    [ I'm not Normal ]

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    Цитирай Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
    Ти да не си циганка ?
    без ПОДПИС ... xD

Re: искъм бебеее ;(

Цитирай Първоначално написано от iskam_bebe_bee
    Здравейте, на 15 години съм и си имам сериозен приятел от 2г. Правим редовно секс, но аз сякаш искам нещо повече. Отдавна си мечтая да си имам бебеее, от онея малките, сладичките... нали знаете ;} Даже съм му оплела дрешки Но тук възниква проблемът. Казах на наще, а те бяха едва ли не шокирани... пратиха ме при баба далеч от гаджето... в с. Селеновци... Споделих с най-добрата си приятелка, но тя ме мисли за луда. А гаджето ми... все едно съм искала нещо кой знае какво от него... Той е твърдо против, а аз го искам толкова много ;{{ Моля посъветвайте ме, защото просто не знам какво да правя, никой не ме разбира ;{{{

Град
    nowhere
    охххххх .............................

Та ти си дете!!! Това е само моментен прилив на чувства, които трябва да обсъдиш с приятеля ти. Осъзнаваш ли, че трябва да спреш даскало или по точно те ще те изитат от там.Какво да не би да искаш да влезеш в книгата на Гинес? Или може би искаш да ровиш по кофите, след като всички се срамуват че те познават. Айде стига бе курвите нямат деца...или поне не са го искали...чудя се коя е следващата степен след курва...

Момиче, къде ти е акъла?!
    От думите ти си личи какво точно разбираш от бебета. Готова ли си да будуваш цялата нощ, за да си му на разположение постоянно? Защото бебетата искат да ядат и да си играят по най-нечовешкото време. А докато сте на училище с възлюбения кой ще гледа т'ва бебе? Никакви дискотеки, излизания с приятели и приятелки, никакви забавления и свободно време за теб. Няма да висиш повече из форумите да
    развиваш безумните си мечти и желания, ами ще стоиш вкъщи до кушетката и ше сменяш памперси. За това замисли ли се? Щото те бебетата не са плюшени играчки или пластмасови кукли, да си ги дундуркаш когато нямаш какво да правиш и да ги хвърлиш, когато ти писне от тях.
    Сега си на 15, необразована. Няма и да завършиш образованието с бебе. След 3 години какво? На абитурентския си бал с бебешка количка ли ще дойдеш? Или няма дори да отидеш, защото с момчето ти ще сте принудени да сменяте бебешки пелени или ще работите на три места, за да се изхранвате, както и бебето. А и след една-две години ще започнете да се карате, да се обвинявате и най-вероятно ще се разделите.
    А парите откъде? Ще му шиела дрехи тя. Колко дрешки можеш да ушиеш? Не ми приличаш на професионална шивачка, а и такава няма да станеш. И какво като му дадете "любов"?! Любовта няма да го облече, няма да го нахрани, няма да го накара да не гледа със завист лъскавите играчки на приятелчетата му. Като порасне и тръгне на училище, пари за учебници, за дрехи? Ма нали любов ще му осигурите, то може и на улицата да живее и от въздуха да се храни.
    Вземи си едно куче или котенце, като искаш да се грижиш за някой, а най-добре от ония пластмасови кукли, щом толкова искаш "бебе".
    А момчето да се съвземе, на 16 си, пич, мисли.
    Искаш ли да си провалиш и живота, и образованието, и какво ли не,
    щото мацката ти е капризна и неориентирана?
    Аман от тъпи путки.

Искам да разочаровам всички 12 годишни задклавиатурни ебачи, които се точат на приятелката ми, че са някви смешни и загорели. Не, не сте плейбой като напишете на някой от нета "оо секси ще скъсам" Благодаря на останалите за мненията, и аз си оставам с нея щото си я обичам!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си