.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Обръснаах си веждите

уж за да станат по гъсти. като извънземно съм дали ще изникнат до към 10 септември и дали ще са по -гъсти лелеле страх ме е като плашило съмм .... с какво да ги мацам че да пораснат. а с молив ич нема си играя да ги рисувам просто няа излизам от дома докато пораснат...

im back for my crown... bitches$ss bow down

ама никви вежди ли нямаш?

Искрено ти съчувствам,аз не бих могла да се справя с такова препядствие.

Narisuvai gi!!! :P

em da nikvi ujasno zle e oburnala sum si4ki ogledala v ku6tata a drugite sa pokriti s parcalki za da ne se vijdam help...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хаха баси якотоДо ден-2 вече ще са си "покълнали"С молив по-добре не пробвай че в тая жега ще се разтече...

Мега фен Аватара на SunSmile
    Хората си ги скубят, оформят... ти с къв акъл ги обръсна бе Мойте като ги оскубя и им трябва доста време дори докато пораснат мъничко
    кой знае на кво приличаш.... дано до 10-15 септември ти пораснат... и другия път ги уплътнявай с молив, за да изглеждат гъсти, а не ги бръсни!!!
    къде попаднах бе.... мале... луди хора
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Dreamland
    Хах..Еми ще пораснат ..то до 15-ти има един месец споко..Искрено се надявам да се бъзикаш!
    The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!

За по-бърз растеж пробвай с хининова вода, мое пък и да се получи

ne se bazikam seriozno ... iskah da stanat po debeli 4e da imam po golqm izbor za formata poneje kato sa rehavi ot mn skubene oredqha nqkude ne izniknaha poe4e..

Град
    в мазето ;dd
    she porasnat spokoyno

Град
    nqkyde si
    wwooooooowwwwwwwww spoko dokato po4ne6 daskalo 6te porasnat..stiskam ti palci

Град
    Русе
    Ти не си добре!Сега ще станат по твърди космите абе мнооогооо гадно..За пинсета не си ли чувала????
    ...

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Ти не си добре!Сега ще станат по твърди космите абе мнооогооо гадно..За пинсета не си ли чувала????
    tova e celta da stanat po tvurdi debeli i zabelejimi

a znae6 li 4e kato stanat po debeli nai-mnogo da ti stur4at pove4e i vuob6te nqma da moje6 da gi oformi6. trqbvalo e da otide6 na kozmetik i tam 6tqha da ti dadut suveti kak da gi opravi6,no mislq 4e si postupila mnogo ... kak da kaja... po detski. nqma da e zle da hodi6 do nqkoi kozmetik pone da ti kajat kakvo da se maje6 za da ti porasnat po-burzo. aide uspeh .dano ti porasnat do 10-15 septemvri
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Оуу,горката... . Ще пораснат за 15ти споко
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

Град
    БъЛгАрИя!СоФиЯ:)
    Нарисуваи ги с молив!
    NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.

Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    a znae6 li 4e kato stanat po debeli nai-mnogo da ti stur4at pove4e i vuob6te nqma da moje6 da gi oformi6. trqbvalo e da otide6 na kozmetik i tam 6tqha da ti dadut suveti kak da gi opravi6,no mislq 4e si postupila mnogo ... kak da kaja... po detski. nqma da e zle da hodi6 do nqkoi kozmetik pone da ti kajat kakvo da se maje6 za da ti porasnat po-burzo. aide uspeh .dano ti porasnat do 10-15 septemvri
    e az sum hodila na kozmetik i sa mi gi pravili ama nz az iskah da gi obrusna

bademovo maslo dali 6te pomognee

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nikol_di
    Нарисуваи ги с молив!
    Да,ама не излизай в жегата,че може и без тях да останеш...
    Иначе..ще пораснат,споко.

Да,ще ти пораснат дотогава!И недей повече да си причиняваш такива изживявания,защото просто няма смисъл от тях :всеки има част от себе си,която иска да промени малко или много,но за това използвай методи,които няма да те карат да се чувстваш така както сега без вежди!Ако не си харесваш веждите просто се замисли колко се приготвя един модел,за да иде на фотосесия и колко е гримиран и оправян,за да изглежда така добре!Просто си оформи веждиде,за да ти отиват и използвай подходящия молив за вежди и ще се сдобиеш със красиви вежди,без много усилия и нерви УСПЕХ!

Ако искаш да излезеш можеш да си сложиш една шапка с козирка и да я смъкнеш до върху мястото на веждите Така ще покриеш мястото на инцидента
    Малко си се окипазила, ама спокойно, ще се оправиш до 10-ти септември. Все пак има около месец до тогава, така че... Може и до седмица-две да си се оправила дори (искрено се надявам )

ms mn na si4ki. az si misleh 4e poe4e nqma da porasnat i samata misul me ujasqva

Мега фен Аватара на Pliok0019
    След 2 седмици всичко ще е наред. Някой написа за хининова вода - може и да помогне.

Голям фен
    за 2-3 дни ще са поникнали все пак не са изкоренени както с пинсета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си