- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ВсИчКи ТъНкОстИ пО сТиЛа ЕмО....
Здр пускам една тема от която имам много нужда и ще помоля тези които няма да ми дават съвети да не комЕнтират
към въпроса.......ИСКАМ ДА СЪМ ЕМО КАКВО ДА НАПРАВЯ ,ЧЕ ДА СТАНА ЕМО /ЕСТЕСТВЕНО НЯМА ДА СИ РЕЖА ВЕНИТЕ/ ИСКАМ ДА МИ КАЖЕТЕ КАК ДА СИ НАПРАВА КОСАТА,ГРИМ,ОБЛЕКЛО,АКСЕСО РИ И ДРУГИ ТЪНКОСТИ БЛАГОДАРЯ![]()
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Пфф ..хуахуауаххуах ще ми става емо тя .. хаха (puke)
Значи .. слушай сега... подстригваш се ей тъй:
http://www.fashionshanty.com/images/...mo-haircut.jpg
После като вървиш по улицта гледаш в земята, никога напред.
Другоооо вземаш един нож и режеш!![]()
![]()
![]()
само умрялото емо е истинско емо
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Да си емо не е модерно вече. Ся е модерно да си " различен "![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
за да станеш емо ли питаш...ааа сещам се бее ония ологофрени (сорка бях забрайла кои са оО улиии не съм истинска,жалкуУуУуууу) та тъй де те хората ти казаха кво да напрайш пък аз ще ти кажа да го духаш от мен (((((((((((((((((((:
За да си истинско емо първо косата ти трябва да е с повече от 2 цвята, после дрехите - нищо, с нищо да не се връзва, ако от време на време има по някоя дупка още по - добре.... Нататък, за да си истанско емо трябва да се депресираш и да твърдиш, че всички са срещу теб и не те разбират, ама не само да го казваш, ами да го мислиш наистина... Обувките - различни една от друга, грима - възможно най - шарен, не забравяй обиците на езика и веждата, задължително някои белег от рязане, шарени никти (може и черни) и задължително като стоиш права носовете на краката да сочат един срещу друг.... Айде успех и ако стабеш ИСТИНСКО емо браво! :P
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
като за начало спри да пишеш ТтАкАа..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
mi to kat nqma da reje6 veni na4i 6e si pozorka.zna4i trqbv kolkoto moje po malko da prili4a6 na samoyvajava6to se 4ove6ko s16testvo.a ako ne na 4ove6ko o6te po dobre.da izglejda6 taka se edno ima6 adski maxmyrlyk.kosata trq da e kato papagal br1knal v kontakta.a grima silen i nai ve4e 4eren,se edno si komino4ista4.kitkite ti trqbva da sa se edno si se bila s 300 indianci v1orajeni s nojove [ama ti tva ne go 6te6,spokoino napravi leki razrezi samo za g1zariqta].............................
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Суетата.Моят любим грях.
![]()
![]()
![]()
1 можеш да слагаш различни чорапи![]()
2 не си мий зъбите![]()
3 като ходиш се стреми краката ти да са /\![]()
4 косата ти трябва да стане тип - Гнездо в ремонт![]()
5 нацапотвай се добре преди да излезнеш - черно лилаво розово .. да не ти пука![]()
6. сложи си пиърсинг на гъза![]()
7. и седмо но не на последно място - нали знаеш .. банята ножа вените край на проблемите!![]()
![]()
![]()
аа забравих - за пред хората слушайЕмовска музика
а иначе вкъщи без да знае никой може да си слушаш чалга / една вметка Амет- Гъци Гъци - поздрав .. /
успех
![]()
![]()
![]()
наистина ли харесваш този стил или просто искаш да "изпъкнеш" пред другите?ако наистина не харесваш стила защо трябва да "ставаш емо" тва не става от веднъж аре днеска си емо утре си метълка вдругиден си чалгарка
![]()
![]()
![]()
не си у ред... :X
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
По-скоро ще си смешна..
А не му ли мина вече модата на тоя глупав стил..
Smile!?
sq kva e modata....... emotata i xaysa izt1rkaxa li se ve4e.dano ve4e b1dat zabraveni za ve4ni vremena ot teq poziori razni.nqma lo6o seki da xaresva ne6to ama da sa izsipe celiq narod......................... se edno kat bqxa na moda zelinoto i j1ltoto................
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За хейтарите мен боли ме кура
прайте се на емота щом смятате тва за яко
![]()
няа да ви наливам акъл секи да прай кот си иска да се чука да си реже вените или да смърка все ми е тая за вас
![]()
I Love
Vania
Kabakova
Май искаш да си емо само на външен вид.Моят съвет е да си намериш собствен стил,а не да подражаваш на някой друг.
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
off ni6to ne razbirate vie vseki moje da bade takaf kakvoto iska aide priklu4ixme temata pfff nz koi e tap vie prosto iskam az malko promqna a vie ... neam dumi
И като искаш малко промяна , защо реши че непременно ще подражаваш на някакъв измислен стил с измислени правила? Защо не бъдеш себе си и не измизлиш как да се промениш в свой стил, место да се чудиш как да станеш нещо, което не си?Първоначално написано от zvezda_
Затова повечето ти казаха че си позьорка , ти няма да станеш емо - ще станеш обличащо се смешно човече със странна прическа. Смешна си и жалка.