- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Ще си купyвам нов компютър
 Отговор в тема
 Отговор в тема

След няколко дена мисля да си купувам нов компютър и си харесах един и мисля да се посъветвам с някои които разбират повече от мен и да ми кажат дали си струва тая машина.
http://www.evarna.com/promo15.htm
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Би ли ми препоръчал тогава някакъв?Първоначално написано от exploitedteen
нямам толкова време и ...Първоначално написано от exploitedteen
,чакам други мнения

я си купи лаптоп, за тия пари може супер комп да си купиш... аз на тоя не му вярвам
spored men cenata e mnogo dobra i kompa si e mnogo dobur no se pak az ne se opredelqm kato mnogo znae6 i moq komp e s razli4ni 4asti i nikfi proglemi nqma.. ve4e 8 ma godina karam s nego ! no se pak vij na metro ima velikoletni promocii s mn dobri ma6ini + monitor ili printer i t.k za 500 leva mogo dobri promocii ima ! tfa e ot men
По-добре се разрови малко из нета, разгледай първо какви части са нужни за един компютър, после хубаво за какво ще го ползваш, после разгледай впечатленията от разни компоненти и ще си сглобиш това, което искаш и ще ти върши перфектна работа.
Или някой лаптоп, защото може да ти върши по-добра работа. Само го сгъваш и си перкаш. А и има добри машинки за тея пари.
В крайна сметка най-важното е за какво ще го ползваш този компютър. Та за какво ще го ползваш?
Не е дадено почти нищо по-конкретно,а и не знаеш също марките...откъде то и да си иди в Технополис или в Техномаркет там има някои добри...попитай човека при компютрите кажи му за кво ти е и ще ти обясни
За колко пари искаш да ти е пц-то и дали искаш да има и монитор в конфигурацията или без
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Ми искам нещо кат промоция да ми еи моя ся е 8-ма година стария ,треа ми за някои игри и други неща ,пове4е от 1.200 за комп и монитор недавам... и искам колкото се мое по добър за тея пари ,ама данего сглобявам аз.
дайте некав които според вас е наи-добрият за тея пари + монитор ЛСД или ПЛАЗМА

моя е от технополис вече 3-та година никаква повреда да чукна на дърво
Този профил не се използва!

http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Аз моя компютър и лаптоп сам си ги взимал май от Метро или не помня по-точно...ама си пуцам и нямат грешка посъбери малко повече пари и с вземи това http://www.geekzone.co.nz/images/new...errari4000.jpg аз лично съм много доволен от acer като цяло!
Баси повечето тук само пишат за постове ,а какав ви е кефът да пише "Мега Фен"
Давайте тогава направо "Да" или "Не" за тоя комп+монитор без обяснение

вземи си го конфигурация и си го построи сам например земи си 4 гб рам
4.0 гхз монитор 19инча самсунг иначе наскоро бях в техномаркета и видях няква промоця същия комп за 450 лв направо се побърках

БОЖЕЕЕЕ ЗА ТОЯ БОКЛУК ТОЛКО КИНТИ ??? ти луд ли си ве за 700 лв продават JARcomputers същото... маико колко си тъп

Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
davaite linkowe e

Първоначално написано от fire_magic
АКО НЕ СИ ГО ЗЕМЕШ ОТ ЖАРКОМПЮТЪРС ТИ СИ МН ТЪП КЪВ Е ТОЯ СИТЕ ВЕЕЕ НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАК Е НАПРАВЕН??? НА 2 ПЪТИ ПО НИСКИ ЦЕНИ ПЕРФЕКТНИ КОМПЮТРИ в ЖАРКОМПЮТЪРС ... КАЖИ МИ ЧЕ ВЕЧЕ СИ СИ ВЗЕЛ ОНЯ ДА УМРА ОТ СМЯХ.... СЪЩЯТ КОМП Е ЗА 800ЛВ...
www.jarcomputers.com
Няма да се учудя ако след малко кажеш, че ти ги правиш тея

Как само настояваш се едно парите ш доат пре тебе а?

Просто не искам да се прецакаш ебаси... малко ли са тия пари ???Първоначално написано от fire_magic
Да изкарвам ги за не повече от седмица, и като гледах пераметрите оня си ме по харесва, а марката замен няма значение, познавам много хора дето са си купили такива от там и са доволни.Първоначално написано от Убиец_На_Мечти

мн е скъп ве тоя комп за тия пари ще си земеш мн по добър леле

слет като го купиш ще дадеш пик

нали