.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Гадна ли съм?:(

Така вчера се обаждам на най-добрата ми френдка и тя ми се похвалва,че в парка срещнала момче колкото нея той я заговорир и тя разбрала че харесва почти сичко което и тя и си говорели чудно.Не стига това ами момчето изглежда по начим който е един вид един от идеалите ми за вид..и утре пак ще се видят в парка понеже там разхождат кучетата си...Наистина се радвам за нея но нещо в мен ме човърка и ме кара да се ядосвам...цял живот търся човек с който да имаме сходни интереси и виждания абе изобщо човека за мен...а сега кво? за един ден на нея всичко и се нарежда...не се оплаквам защото има момче което харесвам и то ме харесва,ще се виждаме другата седмица и тн....но все пак едно гласче ми казва...''Ебати не е честно просто с какво тя го е заслужила?"

Мега фен
    Град
    SF
    Мале, как мразя хора като теб..
    Нали ти е приятелка, нали си имаш мом4е - какво завиждаш тогава?!? Дееба и злобата, дееба Вместо да се радваш за моми4ето...

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Мале, как мразя хора като теб..
    Нали ти е приятелка, нали си имаш мом4е - какво завиждаш тогава?!? Дееба и злобата, дееба Вместо да се радваш за моми4ето...
    +1 ... Гадна си !!

destiny , girl c'est la vie

Да, гадна си. И даже не си й истинска приятелка.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ДА МНОГО СИ ГАДНА!!!
    ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...

Град
    Sliven
    За всичко има времеее...и ти ще си намериш подходящия.
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

оф вместо да се зарадваш за нея, че е намерила някого, ти... леле мн мразя такива хора, бе! и с какво го била заслужила?! ами ти с какво си?! я се зарадвай за нея както правят приятелките, лелееее... ох, да, гадна си!

Цитирай Първоначално написано от Triumpha_stz
    Ами не е редно да мислиш така. Все пак ти е приятелка и трябва да мислиш само хубавото за нея. Да не говорим че такива любовни истории съсипват приятелства. Така че малко успокой страстите и всичко ще отмине. Сигурен съм, че и ти скоро ще намериш любовта на житова ти.
    да и аз така мисля

Ами явно има късмет , пък и той я харесва . Нали си имаш гадже ? Колко още искаш ? 10 , 20 ? Я стига споделяй щастливите моменти с нея , а не и ги отнемай ! Добре , че не си моя фр

Значи аз не съм много сигурна дали си гадна.. Ами начи ако го харесваш тва момче..ема нали си имаш и ти там некой каубой Ами значи ще те посъветвам да не се бъркаш във връзката им (ако въобще проима) Точно така.А Ако няма...защо да не се възползваш?

И още въднъж - немисля че си гадна при положение,че си запазила това "''Ебати не е честно просто с какво тя го е заслужила?"" -за себе си.Така че неказвай на никого и това е от мен.Просто виж как ще се развият нещата

Спределено си гадна Но си и бая егоистка

Re: Гадна ли съм?:(

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от havajskite ga6ti
    ''Ебати не е честно просто с какво тя го е заслужила?"
    Хахах, а ти с какво си го заслужила???
    Оф леле как ме дразнят такива като теб, не е истина

+1
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    RUSE
    Мне това е типична реакция .. да и завиждаш за готиното момче ..
    Просто не тряа да се впрягаш ако не искаш да си развалиш приятелството с нея ..
    Хора тя не е гадна , по-скоро я е подвело привличането към този момък ..
    Успокой се , щом си имаш друг приятел не мисли за това и всичко ще се оправи ..
    И пак казвам според мен не си гадна .. ! Според мен де .. всички други мислят обратното ..
    Е Успех .. Чао
    Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]

http://vbox7.com/play:f5f39848
    http://vbox7.com/play:cb396fdf

Тази твоя реакция е присъща за злобните и завистливи хора ,които не могат да изградят нещо свое и за това се опитват да развалят и чуждото ... ( око за 2 ,зъб за чене .... )
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    6to ne si go zasly6ila ti a tq li???? mi pro4eti si posta i 6e se seti6.ti ne si best fr mr4ta qvno,a 1 zlobno 4ove4e
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Оф и аз имах таква "приятелка" като теб даже беше по-лоша накара ме да се чуствам виновна че съм намерила идеалното момче...

Голям фен Аватара на 0riginalSin
    Град
    дворецът на илюзиите
    завист, завист, злоба...
    Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
    НО ....Къде беше, когато болеше?!
    Къде беше...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Била гадна... Е хубу де. Тя кво е виновна, че така чуства сичко - да се замозалъгва ли? Все едно да мрази силно някой, ама да си вика "Неее аз не го мразя, аз много го харесвам"

И значи ти като не си го намерила,и та трябва да е като теб.
    Глупаво.

Град
    в мазето ;dd
    е нали ти е приятелка?нали си имаш момче?.. и как да не си го е заслужила ... ти кво искаш само ти да си щастливаа на тоя свят ли ? .. и би трябвало да се радваш за прителката си,а не да пускаш тъпи теми в които да изливаш злобата си

Хора мс за коментарите осъзнах че постъпвам тъпо просто тогава имах гадни дни...радвам се за нея пък и имам си момче което е прекрасно..сори ако съм ви отнела от времето...

Не бе ... тъпо е ..... Типично курвенски маниер ............
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Град
    Там, където е сърцето...
    Не се убиждай ама си бахти злобното същесвто - при положение че си имаш приятел защо гледаш в паниците на другите?! Какво лошо има че си е намерила човек, с който да се разбира?! Ти си ебати приятелката честно
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си