- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гадна ли съм?:(
Така вчера се обаждам на най-добрата ми френдка и тя ми се похвалва,че в парка срещнала момче колкото нея той я заговорир и тя разбрала че харесва почти сичко което и тя и си говорели чудно.Не стига това ами момчето изглежда по начим който е един вид един от идеалите ми за вид..и утре пак ще се видят в парка понеже там разхождат кучетата си...Наистина се радвам за нея но нещо в мен ме човърка и ме кара да се ядосвам...цял живот търся човек с който да имаме сходни интереси и виждания абе изобщо човека за мен...а сега кво? за един ден на нея всичко и се нарежда...не се оплаквам защото има момче което харесвам и то ме харесва,ще се виждаме другата седмица и тн....но все пак едно гласче ми казва...''Ебати не е честно просто с какво тя го е заслужила?"
Мале, как мразя хора като теб..![]()
Нали ти е приятелка, нали си имаш мом4е - какво завиждаш тогава?!? Дееба и злобата, деебаВместо да се радваш за моми4ето...
![]()
Робинята на Quench
Да, гадна си.И даже не си й истинска приятелка.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ДА МНОГО СИ ГАДНА!!!
ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...
За всичко има времеее...и ти ще си намериш подходящия.![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
оф вместо да се зарадваш за нея, че е намерила някого, ти... леле мн мразя такива хора, бе! и с какво го била заслужила?! ами ти с какво си?! я се зарадвай за нея както правят приятелките, лелееее... ох, да, гадна си!
Ами явно има късмет , пък и той я харесва . Нали си имаш гадже ? Колко още искаш ? 10 , 20 ? Я стига споделяй щастливите моменти с нея , а не и ги отнемай ! Добре , че не си моя фр![]()
Значи аз не съм много сигурна дали си гадна..Ами начи ако го харесваш тва момче..ема нали си имаш и ти там некой каубой
Ами значи ще те посъветвам да не се бъркаш във връзката им (ако въобще проима)
Точно така.А Ако няма...защо да не се възползваш?
И още въднъж - немисля че си гадна при положение,че си запазила това "''Ебати не е честно просто с какво тя го е заслужила?"" -за себе си.Така че неказвай на никого и това е от мен.Просто виж как ще се развият нещата![]()
Спределено си гаднаНо си и бая егоистка
![]()
Първоначално написано от BallFace
+1
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Мне това е типична реакция .. да и завиждаш за готиното момче ..![]()
Просто не тряа да се впрягаш ако не искаш да си развалиш приятелството с нея ..![]()
Хора тя не е гадна , по-скоро я е подвело привличането към този момък ..
Успокой се , щом си имаш друг приятел не мисли за това и всичко ще се оправи ..
И пак казвам според мен не си гадна .. !Според мен де .. всички други мислят обратното ..
Е Успех .. Чао![]()
Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]
http://vbox7.com/play:f5f39848
http://vbox7.com/play:cb396fdf
Тази твоя реакция е присъща за злобните и завистливи хора ,които не могат да изградят нещо свое и за това се опитват да развалят и чуждото ... ( око за 2 ,зъб за чене .... )
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
6to ne si go zasly6ila ti a tq li???? mi pro4eti si posta i 6e se seti6.ti ne si best fr mr4ta qvno,a 1 zlobno 4ove4e![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Оф и аз имах таква "приятелка" като теб даже беше по-лоша накара ме да се чуствам виновна че съм намерила идеалното момче...![]()
завист, завист, злоба...
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Била гадна... Е хубу де. Тя кво е виновна, че така чуства сичко - да се замозалъгва ли? Все едно да мрази силно някой, ама да си вика "Неее аз не го мразя, аз много го харесвам"![]()
И значи ти като не си го намерила,и та трябва да е като теб.
Глупаво.
е нали ти е приятелка?нали си имаш момче?.. и как да не си го е заслужила ... ти кво искаш само ти да си щастливаа на тоя свят ли ? .. и би трябвало да се радваш за прителката си,а не да пускаш тъпи теми в които да изливаш злобата си![]()
Хора мс за коментарите осъзнах че постъпвам тъпо просто тогава имах гадни дни...радвам се за нея пък и имам си момче което е прекрасно..сори ако съм ви отнела от времето...
Не бе ... тъпо е ..... Типично курвенски маниер ............![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Не се убиждай ама си бахти злобното същесвто - при положение че си имаш приятел защо гледаш в паниците на другите?! Какво лошо има че си е намерила човек, с който да се разбира?! Ти си ебати приятелката честно![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..