.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Тъпо е да мислиш така
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен
    завистлива си, виж ако си нямаше мом4е, по бих си обяснила постъпката ти, все пак когато някой има нещо, което ние мн силно искаме, но все не откриваме, няма как да не ни стане поне малко гадно. ама ти си имаш мом4е, харесваш го, харесва те, защо тогава й завиждаш?!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

НЕКА ВИ ОБЯСНЯ НЯКОЛКО НЕЩА !
    1.Нямам гадже с момчето тепърва ще се виждаме,но се едно
    2.Изобщо не и завиждам просто ми е гадно,защото не е честно един да се бори за момчето дет харесва да пита за него къде ли не накрая след
    вече безкрайно търсене да намери как да се свърже с момчето и тн и тн а друг просто да иде в парка и да го заговори идеалното момче...сичко едва ли не да ти се поднесе на тепсия!!! Освен това се опасявам че заради него ще се възгордее и ще пренебрегне нас-приятелите й...а ако ще си говорим за гадно поведения тя обиждаше момчето дет харесвам с реплика като ''Кат го вида ми се драйфа" или ''Абе прелича на шибан лигав гей-жена"...Но аз и простох и не и се сърдех...еми това е надявам се сега да добиете представа за нещата.

Град
    40 Miles from the Sun
    Като за начало свикни с мисълта, че не си повече от другите и не заслужаваш повече от тях. Или накратко - ПОРАСНИ!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Мале, как мразя хора като теб..
    И аз ги мразя и мн мн мн се нервя кат се сетя 4е имах една ''приятелка'' като теб

И да наистиан си гадна ... и дано моми4ето по скоро да се осъзнае и да си намери нова приятелка . която няма да мисли ''тя с какво го заслужи'' .........

Си4ко е опряло до късмета .. той я е заговорил и тфа е .. примири се !!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен
    Ми по принцип нямам навика да споря по форуми, но сега ще изразя мнение :Р Според мен не си гадна, всеки се е чувствал поне малко по този начин в определен момент.. Особено когато нещата на вървят честно за него. Наистина не е честно на някои да им върви суперски много, а други да се тровят с проблеми. Това, че тя изказа как се чувства във форума, не означава, че е по-гадна от другите, дето не го казват Та според мен това, че ти е гадно, не те прави гадна, докато не направиш нещо лошо относно това.. което се надявам да не стане :Р Абе говоря глупости

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не,не си гадна. Нормално е.Но виж...И при теб някой ден ще дойде момчето на мечтите ти.Точно когато най-малко очакваш.И при твоята приятелка е станало така.Е,може пък след време да разбере,че той не е това,за което тя го е мислела.Човек никога не знае.Ти си гледай напред,всичко е наред. :P

Голям фен
    Според мен не си гадна защото ти нямаш намерение да тръгваш с него или нещо такова.. а просто завиждаш.Не й казвайте че е гадна зависта е чувство!!

to4no tova glas4e kakto kazva6 ti.... 4e to4no to me kara da mislq 4e ti ne si i nikakva priqtelka.... "s kakvo go bila zaslujila?!!?" ami izvinqvai mnogo ama ti ne se li radva6 za svoite blizki kogato im se slu4i ne6to hubavo i ne ti li stava gadno kogato im se slu4i ne6to lo6o? 6toto po tvoqta logika ako tq se razbolee ti 6te se radva6..... dumi nqmam.. i tova posle mi bilo priqtelka na koqto az 6te spodelqm li4ni ne6ta , 6te iskam suvet i 6te se vodq s neq dokato tq zad gurba mi si kazva.... "s akkvo si zaslujila da si 6tastliva?"..... da gadna si!!!!!
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Завист , много грозно наистина .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от havajskite ga6ti
    2.Изобщо не и завиждам просто ми е гадно,защото не е честно един да се бори за момчето дет харесва да пита за него къде ли не накрая след
    вече безкрайно търсене да намери как да се свърже с момчето и тн и тн а друг просто да иде в парка и да го заговори идеалното момче...сичко едва ли не да ти се поднесе на тепсия!!!
    що да не е 4естно? секи с късмета си ...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

и аз не мога да трая такива хора като теб.по точно си много злобна и не си и истинска приятелка.аз бих посъветвала твойта приятелка да те разкара и да не се занимава с теб.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Гадна ли съм?:(

Цитирай Първоначално написано от havajskite ga6ti
    Така вчера се обаждам на най-добрата ми френдка и тя ми се похвалва,че в парка срещнала момче колкото нея той я заговорир и тя разбрала че харесва почти сичко което и тя и си говорели чудно.Не стига това ами момчето изглежда по начим който е един вид един от идеалите ми за вид..и утре пак ще се видят в парка понеже там разхождат кучетата си...Наистина се радвам за нея но нещо в мен ме човърка и ме кара да се ядосвам...цял живот търся човек с който да имаме сходни интереси и виждания абе изобщо човека за мен...а сега кво? за един ден на нея всичко и се нарежда...не се оплаквам защото има момче което харесвам и то ме харесва,ще се виждаме другата седмица и тн....но все пак едно гласче ми казва...''Ебати не е честно просто с какво тя го е заслужила?"
    kolkot zavist i tui za "nai-dobrata ti fr" vmesto da se radvash za neq ti..... ZAVISTTTTT
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на gabi_94
    надушвам зависта стига недей така, не злорадствай, имала е късмет, един ден и ти ще срещнеш човек със сходен характер, не се впрягай
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Ми по принцип нямам навика да споря по форуми, но сега ще изразя мнение :Р Според мен не си гадна, всеки се е чувствал поне малко по този начин в определен момент.. Особено когато нещата на вървят честно за него. Наистина не е честно на някои да им върви суперски много, а други да се тровят с проблеми. Това, че тя изказа как се чувства във форума, не означава, че е по-гадна от другите, дето не го казват Та според мен това, че ти е гадно, не те прави гадна, докато не направиш нещо лошо относно това.. което се надявам да не стане :Р Абе говоря глупости

Точно това и аз щях да напиша Залагам си акъла на бас че почти всички дето са писали мнения от рода на "Да, гадна си" са имали същото чувство. :P
    Не, не си гадна. Щом ти самата се питаш, това говори много
    Една тайна: И аз съм се чувствала така
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Marianella
    Завист , много грозно наистина .
    Но е нормално.