Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
Цитирай Първоначално написано от bunnyskeleton
Цитирай Първоначално написано от mrtn
Въй, въй. Всичките момичета сте един дол дренки, ама айде. Много ми е странно, как преценяте хората, по външния вид така ли? Еми значи сте много зле..
Познавам момичета, които се топират, гримират и всичко възможно, но можеш да си говориш с тях на съвсем нормални теми и имат мозък в главата. Това, че си слагат повече грим не ги прави, по тъпи от когото и да било. А и щом могат да си позволят това, какво лошо има? Престъпление ли извършват, какво? С тея "кифли" или там, както му викате правите детски работи.
Е,разбира се познавам и такива, които все още си летят, но не мисля, че трябва всички да се слагат под общ знаменател. А и нали не ви пука, какво се занимавате? Май нямате какво да правите и се заяждате да убивате времето... вземете и се разходете малко, че вече по форумите се дразните, от непознати хора..
Смешно ми е.. Айде и Весела коледа!
+1

Апф, има ли значение кой как се облича, държи и т.н.? Темата е за да кажете какво за вас е "кифла". Тука една постна снимки на кифли да пуска, други въпроси да задава, третата да се кара както и някои други. Но от всичко това няма смисъл. Защо спoрите с xxKiFlAx? Тя мисли едно, Вие друго. Има различни хора, различни мения. А и незабравима, и ти се държиш като кифла от време на време, но спориш и с една кифла. А и не се пише "убида", а "обида". Правиш се, че много разбираш, ама като ти гледам правописа и xxKiFlAx пише по-правилно и от теб понякога. Така, че сама си прави сметка!
ами да..:P
А пък за образoвание въобще не може n3zabrawiimaa да се сравнява с мен със сигурност не е ходила по конкурси и състезания няма награди и не може да мечтаае тва.. а аз да! и не съм тъпа! за разлика от нея
Другото което е като гледам държиието е на типична кифла..а пише против тва. Аз като такава знам как се държат :Razz:
Ей, не съм казвала, че си тъпа