Най-мраза да обиждам храна,ама айде нека говорим на ваш език.
Оххх,ама как си противоречите, просто не е истина ! Значии, хем казвате, че кифлите ви били смешни с големите топирани коси и многото грим и хем казвате, че ако ги видим без грим и с нормална коса щели да се оплашим! Еее, тва какъв човек трябва да е? Грозен и с грим, грозен и без грим?![]()
Таа ти мани топираните коси и гримовете ..тва се дъвка, та предъвка. Кифли са и тези, който използват тази дума не за закуската, а за някое момиче ахах ... правете си изводите.. Онези който в скайп, файсбук и дори в форуми пишат с повтаряне на буквите "т" , "и" "о"-то го пишат с нула ..то сещате се за какво стаава въпрос. "0biichkъtt" всички,ама "обичам " го пишат по-хубаво от мен. МММ ВИНАГИ ПОСТАВЯТ "Последно Съобщение...." под някой коментар (особено в форума) Е,за какво го оставяте т'ва "п.с." можете спокойно да върнете назад и да си добавите тва ,което сте пропуснали. Също и на тях винаги не им пукало, били най -добрите и т.н...алл псина ми да обеснявамм ;д
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !