- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вечният въпрос - мъж или жена
Само ми се е искало да съм мъж за 1 седмица, за да изпитам мъжки оргазъм и да пишкам права. Но определено не бих си сменила пола. Много се радвам, че съм женаПървоначално написано от darla_f
![]()
+1Първоначално написано от zero
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
От жена на мъж май не стана да се смени пола.
Както и да е.
Който чете анатомия знае какво е да си всеки един пол.
А така наречените топки хич не се усещат.Абе въобще половият орган при мъжете е леко студен.
аз си се харесвам да съм си жена...не бих станала мъж за нищо на светааа![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Радвам се ,че съм жена.НИ искам да съм мъж.
JENA![]()
takava sam i takava iskam da si ostana
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
ne mi pre4i nit onaq rabota nit topkite . stiga samo da ne se e nadurvil 6toto izliza prez kra4ola i e dosta nepriqtno![]()
Оставам си жена.
![]()
Робинята на Quench
жена![]()
someone else...
Първоначално написано от wolfin44444
Пречат когато някоя тъпа женска те удари там![]()
Студен?!хаха провери му да не изтича кръв.Моят си е тъопъл
Искам да съм мъж за 1 ден ако ще да е ,но определено секс да правя в този един ден ,че ми е страшно интересно как е![]()
Като свършваш докато хвърляш има едно много приятно чувство в самият х$й.А и секунда след като свършиш просто се стапяш от удоволствие,даже ти прибледнява якоПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
Нали човек винаги иска, това което няма.. и на мен ми е чудно какво е да си момче..![]()
Хмм и аз съм искал да разбера кво е да си момиче. По-точно как чувствате чукането. Първият мъж в БГ сменил пола си твърди че чувството е еднакво, само че при жените зависи от партньора. Но определено искам да съм мъж-тва да та чукат, да си слаб, да неможиш да караш кола кат хората... да ти идва всеки месец и да ходиш на гинеколог, девствена ципа , болки по време на сексМани мани не си е работа :P
Само дето понякога на избива и ни се ебе адски много ама ся неможе да е перфектно![]()
Пък и имам проблем-като вървя си го настъпвам
ПП: При мъжете тва преди еякулация се нарича оргазъм и продължава от 3 до 20 СЕКУНДИ а при жените от 15 до 30 минутиТова е друг плюс на жените но не бих си сменил пола за нищо на светааа
![]()
Хах и да раждаш-аве баси простотията да си жена аз![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от sladkata_bebz
![]()
Определено мъж, тва да си жена не е работаМного сме прецакани от където и да го погледнеш
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Мен си ми харесва да съм си женско, само тва с цикъла ме дразни, ама се преживява...
аБе пРеДпоЧитАм дА Си оСтаНА момЧе Че кАто Се СеТа кАК вИ идВа ЦИкАЛа.. НекВИ БелИ ТеЧенИЯ... Абе мАмаТа сИ ебАЛо .. 100% МЪЖ !
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Ааа мъж мноо ясно, тва да си жена не е работа. Цикъли, микъли, бели течения, кафяви течения, зелени течения, напрао ше се побъркам аз. Пък и по-добре да е*еш, отколкото да те е*ат, особенно ако нацелиш някъф надарен с 35 санта шпек да ти земе здравето. Най-арно мъж, имаш само един х*й в гащите без никви усложнения![]()
Обичам шопската салааата...
Незабравяй топкитеПървоначално написано от Shift
![]()
Мъжа мже си кара без переглед цял живот, а жената ходи на гинеколог, постоянно некви меса ви стърчели девствени ципи, болки в корема при мъжете го нямаааа![]()
Мен ако питате тези които твърдят че искат да си останат жени или си нямат ни най-малка представа какво е да си мъж или нещат да си признаят![]()