- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вечният въпрос - мъж или жена
Аз пък имам много странна идея за това какво искам да бъда...
Харесвам тялото си. Обичам и това, че имам гърди, и това, че съм по-нежна и деликатна. Според мен определено жените сме по-красивият пол.
Но дълбоко в себе си съм се чудила какво е да си имаш пенис... и бих желала поне за ден да притежавам такъв. Без да губя характеристиките си на жена.
Направих грешката да споделя желанието си с приятеля си... и когато се възбуди след малко от суетенето ми гола пред огледалото, ме подразни нарочно, като се потърка в мен и ми се изплези "Няяя".
Не ми помогна особено.Детинска му работа.
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
бих си останал така както съм си, мъж разбира се...но искам малко по голяма патка![]()
![]()
![]()
mYj [!!!]
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
ми мъж определено
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
абе искам да имам няква магическа пръчка ли ддз кво и когато си приискам да съм момче а когато момиче ама аз съм си момиче и не мога се оплача не искам да съм момче завинаги просто искам да видя как е да си от другия пол
Aбе не мина ли тая мода или просто още не ви е омръзнало да пишете като идиоти? Де'а очите ми изтичат всеки път като се помъча да разшифровам нещо от този калибър...Първоначално написано от Stefchyy
Иначе след дълго взиране - съгласен съм с гореизказаното.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
+3Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
Към всички момичета,нека се обединим и да победим! .. http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=195056 ..![]()
Между другото СтефчуУу ли си не знам какъв си,ама не се мисли за 100% мъж С ТуВа ПиСъНе[!]![]()
Егати мисленето и то от ЖЕНА. След като жените почнаха да мислят, че мъжете трябва така да правят, какво да очакваме от тях?! Ама после ако тебе някой те нае*е и зареже, ще се вайкаш, нали?!Първоначално написано от SEXI-FF
По темате - не бих си сменила пола.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
V interes na istinata mi e liubopitno da nadnikna v mujkoto prostranstvo...no vupreki tova,bih si ostanala jena![]()
само ще цитирам баща ми "ако бях жена щях да се застрелям"
Амии .... не ми пречиПървоначално написано от Mariolcheto
![]()
даже му се радвам
![]()
ами то какво толкоз има да пречи ... освен ако не е Online .. тогава става кофти
![]()
![]()
искам да стана мъж за един ден..да из4укам една,две мацки..и да си стана пак жена после..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
тва е истината.....Първоначално написано от -Awww-Sugar's
![]()
и аз бих избрала да съм МЪЖ!!!
жена .. но овреме на време искам да разбера какъв е живота на мъжа..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
много се радвам, че съм и определено бих си останала ЖЕНА![]()
![]()
Понякога съжелявам, че съм се родила жена.
Оставете това с цикъла и секса.
Ами на работно място? Винаги гледат с пренебрежение към жените и свързват успехите им със сексуални връзки.
Кофти е да си жена, с тези емоции и очаквания, които не се изпълняват.
[quote="vaseto0o"]Точно това е проблема на нас мъжете!Първоначално написано от Shift
Не споделяме проблемите си и това ни взима здравето!Нали жените все си споделят на коя ,кво й се е случило и т.н. и т.н.!Караме си без преглед защото си казваме: ,,Ще ми мине!'' да ,ама не!Докато при жените и при най-малкото веднага отиват в поликлиника!
Това ,че ние мъжете сме по-силния пол не е вярно за съжеление.Не на нас ни тече кръв всеки месец и ни боли корема ,не ние даваме нов живот!![]()
По темата: Бих си останъл мъж.Макар ,че ,ако беше възможно само за един ден бих искал да съм жена ,че да видя какво е ,а после пак да съм мъж!Пластична операция за смяна на пола никога не бих направил!Като си направиш пластична операция ,то винаги си личи ,че си бил мъж или жена ,не можеш да избягаш от това което е създала природата ,макар ,че днешните технологий може и да опиташ ,но пак няма стане!
Отново казвам не бих си сменил пола!
Първоначално написано от ScionOfStorm
мъж![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
мъж...малко разнообразие да вкарам![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..