- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вечният въпрос - мъж или жена
+1Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
az pak iskam majete da stanat jeni to4no togava kogato sme nerazpolojeni ili kogato pravim sex za parvi pat da gi pitam az....i da vidat kolko e lesno da si momi4e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P
ЖенааМакар и с всичките недостатъци на жените искам да съм такава каквато съм и сега
Недостатъците ни правят специални
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ЖЕНА въпреки че ми е интересно и за мъж
Разбира се че Мъж не мога да си представя какво е да си жена пък и не искам![]()
Жена!![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Бих си останала жена...Страх ме е,че няма да ми хареса да съм мъж,а и ако съм мъй ще бъда гей![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Много ясно че мъж
Тва да ти текат разни неща всеки месец,да пикаш клекнал и т.н.. не мерси![]()
Kaкви недостатъци? Та ние сме перфектни , недей така, моля те...Първоначално написано от Jumbie483
По темата - Жена бих искала да си остана , разбира се...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Аз искам да си изживея сега живота като жена,но ако имаше прераждане бих си избрала да съм мъж![]()
Вие си имате цикал на мен топките ми се претаркватПървоначално написано от SEXI-FF
абе хуя ми винаги е нагоре ( не надървен просто е така и не пречи на никого ) .
Плюс това не е вярно че нашия е рай. Вие имате време а ние не .
Отивате зимате децата от детска градина . Връщате се готвите чистите перете . Къпете се !! И след това гледате телевизия поне 2 часа . А ние какво ??? Връщаме се от работа таман сядаме пред телевизора и заспиваме . НЯМАМЕ ВРЕМЕ ЗА НИЩО !!!
Който както се уредил...Първоначално написано от BladeDancer
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Оставам си мъж много ясно![]()
:}
Жената е единственото животно което кърви, но не умира(тва го скивах като виц
І
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
За Вас незнам но в никъкъв случай не бих станал "жена" верно ся и едното и другото имат положителни и отрицателни страни...Верно жените живеят повече от мъжете и в повечето случай почти винаги жената командва в една връзка.Но за мен животът е тръпка това да си жена да знаеш ,че оправляваш не е нищо истинската тръпка за мен си е да си момче... Живот изпълнен в очакване,но това вече са подробности
П.П. На отговор на въпроса дали допките ни пречат отговора си е категорично НЕ аз Вас да ви попитам кое е по добре да носиш 100-200гр. топченца или да носиш 1-2кг бомби ?![]()
+1Първоначално написано от Jumbie483
Bring it on baby.. I taste good!
Оргазма при СВИНЕТЕ трае 30 минути не при ЖЕНИТЕПървоначално написано от vaseto0o
![]()
Иначе аз обожавам факта че съм жена
http://www.youtube.com/watch?v=ivwAgdY60wM![]()
Зависи от моментното ми настроение, като ми предложат да си сменя пола.Виж, май ще си остана мъж, въпреки великото любопитство как е да си жена (и още някои други велики въпроси, коио ще запазя за себе си
). И като се наживея в това тяло, при втора оферта може да приема да сменя пола си.
бих искала да съм мъж..по лесно е..но пък се радвам че съм жена..но за някои неща е по добре да си мъж наистина..
![]()
in defense of our dreams...