- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СТРИИТЕ!!! ВЕЧНИЯТ УЖАС ;(
Тъй като не съм от най-слабите момичета се сдобих със стрии, заочнаха да се появяват когато бях някаде 4 клас защото тогава мн мощно напълнях до 70 килограма
,а после след години мн рязко отслабнах с 20 кг.Искам да ви попитам тъй като не намерих такава тема скоро да е пускана-вие имате ли?срамувате ли се от тях?и притеснявате ли се когато сте с къси блузки или когато се виждат,защото мен ме е срам не ги искам ,но когато бях малка не ми пукаше,а сега ме е срам от тях
само на мен ли ми е кофти от тях
.....
а най-ужасното е,че не могат да се махнат![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
em ako imax strii 6tqx da se sramuvam mn qsno, 6toto se pak... s qka bluzka i otdolu striiawe neznam, seki si precenqva
Стриите принципно могат да се махнат.
Но по темата....нямам стрий за щастие.
Аз имам и не ми пука!Забележими са, но не се виждат от километри.
zdrasti mila
az otdavna imam striii i seriozno se borq s tqh
te Ne mogat da se mahnat- da se zali4at na palnoo
no na men nishtoo ne mi pre4i da sam uproritaa--- moje pak i da se polu4i
tova pravq az :
1. мажете се обилно 1-2 пъти дневно със свинска мас като оставяте да попие.Помага много за свиване и оцветяване на стриите.
2. Хранете се с храни богати на витамин А Е и С,както и цинк,защото те стимулират производството на колаген.Може да ги приемате допълнително и като хапчета.
3. купете си крем за стрии,препоръчвам ви маслото на Икаров,леокрема-би фаза,Галеник.Мажете се постоянно.Поне 5-6 месеца.
4. пийте много вода за да сте хидратирани.
5. правете масаж с коралова гъба(20лв. в аптеките) всеки ден под душа.
6. използвайте хубав ексфолиант в областта на стриите 2 пъти седмично за отмиване на старата кожа.
7. масажирайте с какаово масло или масло с витамин Е.
8. рецептата с бръшлян е много добра: литър и половина вода и 1ч.л. бръшлян се варят 10мин. и всеки ден се мажете с памуче в проблемните места.
Четох много и за мезо и лазелни терапии,както и терапии с ултразвук,но според мен все още не са достатъчно надеждни,като при лазера ефектът може дори да е обратен,както и при химичния пилинг.
Искам да те поправя --ELFIQ Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 7:26 pm Заглавие: СТРИИТЕ!!! ВЕЧНИЯТ УЖАС ;(
--------------------------------------------------------------------------------
Тъй като не съм от най-слабите момичета се сдобих със стрии
стриите се получават и на слаби момичета не е нужно да си пълен- те се появяват от разтягане кожата - могат да се получат и от бързо порасване на височина - както при мен![]()
и да знаеш че няма да стане бързоо ако правиш процедурите редовно в продължение на 6-7 месеца ще има ефектуспехх.............а ти си и от клуба на дебелнките ( както и аз ) НАЛИ ?
Първоначално написано от glupacheE
Тези съвети действат ли при вече избледнели стрии?Аз съм чувала ,че само докато са лилави има смисъл от кремчета и тн.
da i az sam gi 4uvala tezi mnenia nqma smisall nqma smisalll
oba4e az imam strashna volq ii reshih 4e kakvoto i da mi kazvat az shte probvam i znaesh li kakvo ima smisal
Аааааааааа добре 4е съм си слаби4ка и нямам![]()
![]()
НО ако имах .... щех да го према като края на света ... тъ аз се сдухвам кат имам един косъм пове4е на веждтаа![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ама само не разбрах - къде имаш стрии?И на корема ли?
А иначе по темата аз имам по дупето и бедрата и -да ужасни са,но да ти кажа не ми и пука!![]()
![]()
kakato kazah ve4e tova 4e si slaba ne te zastrahovaПървоначално написано от -4arovnata-
Аз слава Богу НямамНо имам приятелка която има по краката,но от коляното надолу
![]()
даПървоначално написано от glupacheE
, защо когато бях малка не се взех в раце а сега?
мн сам проста и мн ме е яд на мене
![]()
sega na kolko si na kazvash takaПървоначално написано от ELFIQ
Аз имам от вътрешната и външната страна на бедрата и не ме е*е особено...
на 20 съм , мн късно се осъзнах
+1Първоначално написано от Плетеница
моите вече почти ги няма нз как изчезнаха:P
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
ми да и по корема имам,и по бедрата почти навсякаде за жалост![]()
аз имах преди малко по дупето но те се разкараха нз що и ся през лятото точно ми се появиха няколко по гърдите обаче предполагам това е защото напоследък..бюста ми наедря,,..нз,,те и без тфа след 1 месец някъде ми се махат иначе има масажно олио което е мн хубаво но ся не се сешам как се казваше![]()
in defense of our dreams...
Xmm... az imam samo v oblastta na korema po dve-tri ot vsqka strana.![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ако става въпрос ( че късно си се осъзнала ) за стриите - НИКОГА НЕ Е КЪСНо трябва ти само мнооогоооо търпение и воля виж първият ми пост описла съм какво правя аз и ти го препоръчвам( доста съм чела за стриите)Първоначално написано от ELFIQ
Имам някакви отстрани на ханша, но не се забелязват кой знае колко, а и не ми пука.
![]()
Робинята на Quench
Ти пък намери на кой да кажеш кифлаПървоначално написано от EJI4eTy
![]()
![]()
![]()
![]()
Стриите ми се появиха от бързо израстване. И лятото като се понапека повечето не се забелязват...
Иначе много ли ти е кеф да се заяждаш?!![]()
![]()
Имам и не ме е срам от тях. Не са чак толкова много.
И геловете помагат, но само докато ги използваш. Единственото ефикасно решение е да се отиде на дерматолог, работещ с лазер.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!