.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Онлайн музикални магазини?

Хейй! Драсте, хорица! Знаете ли сайтове, откъдето мога да си поръчам дисковее??

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    ne e li po dobre da si tegli6 i da zapisva6
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Град
    Horrorwood
    ^ Подкрепям. Едно от най-хубавите изживявания е да държиш оригинален диск в ръцете си.
    Относно темата, в официалния сайт на изпълнителя винаги има препратка към сайт, от който можеш да си купиш оригинален албум.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Мда по съвсем различен начин се слушат нещата когато хванеш СиДи-то и го пуснеш.. А разопаковането си е ебати чувството.. MP3-ките дето ги дърпаме на конвейр нямат никаква лична стойност, за разилка от дисковете.

Но да си поръчваш е някакси... Ами по-гадно е.. Обичам да отида в Ориндж и да се лутам вътре 1-2 часа и да се дивя като дете влезнало в магазин за бонбони.
    Ако си от София, това е мястото което трябва да посетиш.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    in my world!
    ехаааааааааа някой като мене никой не ме разбира,мислят ме за супер тъпа че си купувам дискове,мале мн е яко като си го държиш в ръцете и като го разопаковаш о да определено е супер и всичко е 100 пъти по хубаво,ей хора върнахте ми надеждата че някой наистина се интересува истински от музиката и си взима оригинала
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Ако бях от София, досега да съм отишъл 50 пъти в Ориндж и да съм си купил каквото ми трябва... ама...от Бургас съм и тука няма един свестен музикален магзин..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си