- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на първа среща
След секса на първа среща следва ли втора среща?
В 80% от случайте - да.
Не винаги. Понякога е само секс за една нощ и после - нищо.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
пак за сексПървоначално написано от Nam3less3
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Май си се влюбила , а ?![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Първоначално написано от shady^baby
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Следва понякога, зависи какви са ти намеренията и на теб, внимавай да не се унесеш, аз скоро се унесох така след секс на първа среща и беше поредното разочарование, незнам вече какво да мисля за тия жени, то ни така ни така..
ако секса е бил добър!Първоначално написано от _potrebitelka_
мНоГо чЕсТо СлеДвА 2 СреЩа ЩоТО Ако СекСа ви Е хАреСАл щЕ сЕ ТърСиТе зА оЩе пЪти .. !![]()
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Първоначално написано от Stefchyy
Stefchyy добре де ре ще те помоля като човек аре пиши нормално тва е форум , а не конкурс кой може да пише По РазЧеКнаТо аре плс нали треа да се поддържа некакъф ред в тоя форум![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
зависи дали ще ти се обади и какви са ви взаимотношенията![]()
Zavisi kakvo e imalo predi sexa. Ako sreshtata e bila samo za sex, edva li shte ima vtora sreshta.
Ще го приема като секс за една нощ и нищо повече... :P
А втората среща задължително ли е пак с цел секс, така ли възприемате вече момичето/момчето? Имам предвид имате ли желание освен секса да я/го опознаете, да се сближите?
zashto pyk da nqma? dawam primer: sreshtush primerno nqkaw pitch priwlicha te adski mnogo fizicheski otiwate na sreshta , sled towa otiwate u tqh prekarwate noshta i kakwo? nqma li da ima spored teb wotora sreshta. xaxaxa..Първоначално написано от Nadelina
![]()
Винаги ми се е струвало, че точно на първата среща да правите веднага секс, е просто прекалено лесно. Губи се тръпката, интересът. За мен очакването от предстоящото е по-примамливо.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
в много от случаите следва и 2ра...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
da s e povrotiПървоначално написано от shady^baby
![]()
70%-da![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!