- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?
^ti puk ot kakto hvana batko-pari4ko golqma "kadurnica" izleze....
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
+100000Първоначално написано от VeSna
i az taka vikam
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
не разбирам за какво се заяждаш...Първоначално написано от darla
Той не е батко-паричко и аз не съм се възползвала никога от когото и да е било...камо ли от него. Работя си и не ми трябва нищо.
E, tova, kato gi zasegnesh, te si znaqt i burzat da si kajat "Ama az ne sum takava". Da be, povervahme vi.Първоначално написано от bubblegum9210
Kolejkata VeSna... nai- mnogo NAVUTRE go vzima, zashto li?!![]()
Au, hvana ni tunkoto, ama nali znaesh, che trqbva malko raznoobrazie?!Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Ако всички жени бяха курви и разнообразието щяхте да го иматеПървоначално написано от MegabytE
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Ахххх ама аз съм най-тъпияПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Auuu, zatrudnqvash malkoto sivo veshtestvo, koeto mi e ostanalo taka.Първоначално написано от MakeMeFeel
Ponqkoga trea i drug vid raznoobrazie.
Искаш да ми кажеш , че има момчета които предпочитат ръката пред жената ?Първоначално написано от MegabytE
![]()
![]()
Има мъже,които предпочитат мъж пред жена,ама да са сами,такива незнам да имаПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Ne, no v toq red na misli- ima dva vida hora- lesbiikite i az.Първоначално написано от MakeMeFeel
Ta... po temata, ako ne bqh prav nqmashe cqloto jensko nachalstvo da se OPRAVDAVA, kakto se vijda.![]()
По твойта логика - Ако аз сега пусна тема " Всички мъже мислят само и единствено за ебането и всички са ебахти педерасите" кво си мислиш , че всичко мъжко няма да тръгне да се оправдава ли ?Първоначално написано от MegabytE
![]()
Shte stane slednoto, po- umnite- samo shte se smeqt i nqma da ti postvat v temata, a drugata chast, deto sa po- tupi- vednaga shte pochnat da te psuvat.Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Obqsni mi, zashto trea se opravdavash pred nqkoi potrebitel ot forum, koito moje i da ne vidish nikoga, na men mi e adski smeshno.
Аз пред никого не се оправдавам . Не съм курва , за да се оправдавам . Просто се дразня като слагате всички под общ знаменател - това е всичко .
"Ama az ne sum", tova e opravdanie. Podmini prosto temata.Първоначално написано от MakeMeFeel
I za vsicki, ako iskate da mi kajete nqkolko mili dumi za men ili rodata mi- ima LS.![]()
Честно казано .. слабо ме интересува какво мислиш ..![]()
Да пиша .. и какво ?! Някаква забрана ли имам ? Света не се върти около тебе нали знаешПървоначално написано от MegabytE
Темата нито е твоя , нито имаш каквото и да било право да ми казваш в коя тема да пиша и в коя не
![]()
Sega tursish nachin da se zaqdesh, nqma da mine.Първоначално написано от MakeMeFeel
Аз не се заяждам .. просто ти разяснявам как стоят нещатаПървоначално написано от MegabytE
![]()
И така да е ти кво и отвръщаш ? И кат се замислим кой се заяжда? Да спориш с жена ти каам жив няма да излезеш ..за тва ...ае млЪкнете !Първоначално написано от MegabytE
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не всички, но една голяма част от тяхЛесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?![]()
kakvo obsyjdate we mizernici ... To ako ima6e sve6sni jeni nasre6ta nqma6e da stoq po cql den pred pcto ili da si izmislqm typi zanimaniq samo i samo da ne vijdam jeni ili izob6to hora basi...Първоначално написано от aciko
GTA Stunting