- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?
6tot si pros selqnin ne vijda6 liПървоначално написано от MegabytE
GTA Stunting
S koeto se gordeq! Rodom sum ot Pernik!Първоначално написано от Bixel
![]()
dobre 4e se gordee6 no prosto zemi se cevilizovai malko ta da ne se nalaga horata da pi6at celi razkazi za da ti obqsnqvat kak trqbva da se dyrjij na opredelenite ot horata mesta... ebahtiПървоначално написано от MegabytE
![]()
GTA Stunting
Благодаря много, но ако "мъж" означава това, как да го кажа, пернишко създание, обяснете ми как жените ще искаме да имаме изобщо контакт (не уточнявам какъв) с вас? Иначе "ако" е велика дума...Първоначално написано от Bixel
Dumata e CIVILIZOVAN, ot CIVILIZACIA, nEma "E", negramotniko.Първоначално написано от Bixel
S Vesna se sustezavate koi e po- tup i negramoten li?!
Vese, ti nali nEmashe da pishesh poveche tuk, kakvo stana, jenskata zloba, koqto te qde ot vutre... progovori?!
![]()
Курвите са лесни .. Жените - зависи .. Прави разлика , между курва и жена моля те ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
sexita,ne si me razbrala pravilno,ne se zaqjdam s teb ili s priqtelq ti,za6toto ot "poznanstvoto" ni v saita te uvajavam,no ne be6e umestno da nari4a6 tezi s "lipsa na finansi"-"nekadurnici",ako te sa nekadurnici,a tezi s pari i interesi(jeni) sa kurvi,to zna4i su6testvuvat samo nekadurnici i kurvi,taka li???Първоначално написано от sexita
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
разлика нямаПървоначално написано от sladkish_14
(да... осъзнавам, че имам майка и как я наричам
)
казах го преди.. и пак ще го кажа... всеки си има цена...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
зависи каква е жената не всички искаме само това аз лично не се впечатлявам от пари или коли за мене е важно тои да ме обича а не какви са му паричните вузможности![]()
I belive in love!!! {P}
Моята грамотност я остави... Незнам модераторите как оставят 2-ма пикльовци да дразнят цял форум... На мен не ми пука за твоето мнение... (Не съм свикнала с кирилицата на ПЦ-то и се бъркам, но няма смисъл да ти обяснявам, нали? Но поне пиша на родния си език... За теб роден ли е? Защо не пишеш на него?)Първоначално написано от MegabytE
ami decki sa ti prikazkite ne godinite az kazah 4e s1m k***a za6toto taka ili ina4e takava 6tqh da izlqza ot tova koeto be6e napisal a ina4e ako se pozamisli6 6te vidi6 4e si oponira6 mn pove4e otkoloto az taka 4e prosto v toq forum ne samo ti vsi4ki se nagajdate p1rvo sme kurvi do edna posle malko smek4avate p1rvo iskame samo pari posle pak malko smek4avate ne stava takaПървоначално написано от OCINKO
a za zlobata neznam dali si zloben 4esno kazano ne te poznavam no predpolagam 4e e taka samo edin nesiguren m1j opravdava neuspeha si s jenite i nev1zmojnosta si da nameri svqsna sred tqh s tqhnata negodnost vse edno az da kaja 4e ne moga da si namerq priqtel 6toto vsi4ki sa kurvari i ti t1rsqt dupkata ne 4e nqma mn takiva m1je no i ne vsi4ki sa takiva tva vaji v p1lna sila i za jenite raotata e tam 4e kogato edin m1j ebe e pi4 a edna jena kato se ebe e k***a i vsi4ki kompleksirani pi4ove bez momi4eta se 4udqt samo kak da zakopqt dostoinstvoto na edna jena i da se po4ustva kato bokluk za da si vdignat samo4ustvieto moje da si edin ot tqh moje i da ne si ti si pricenqva6 no v tozi forim opredeleno ima dosta takiva i tva si li4i po komentarite !!!
[/quote:705615f48d]
Аааа, значи тебе те притеснява факта, че мъжете ако са курвари се броят за пичове, а ако вие сте курви - значи сте парцали! Ми тва, че се чувствате така си е ваш порблема хахаха
Тва не променя нещата. А аз няма за какво да злобея, а и вие нищо конкретно не казвате, само голи оправдания и прехвърляне на топката, че не сте такива, понеже ви човърка от вътре, че това е долно , а вие сте си самонавили, че не сте такива. А аз не го казвам с цел да обидя някой, просто си гоните паричките и ако не ви изнася, сменяй. няма да се вгледате в обикновен човек , стига да не сте некой плондир(само те са на нулата, но нямат какво да предложат) АЗ пак казвам, че не ми пречат курвите, защото по лесно може да ми върже такава като е пияна или имам пари и това я купи. Дразни ме това, че не си го признавате, а в нас търсите проблема! Пълна каша ви е в главата, ама споко ще ви дое акъла
Аз не знам некой, който е добре финансово да кара само на бастунки, както некоя каза тука, че ако беха курви немаше да има чикиджии.
Първоначално написано от darla
И аз те уважавам много заради това което си.
Искам да се поправя...явно не съм го написала правилно.
Исках да кажа,че само некадърниците,които няма с какво да впечетлят една жена се оправдават с липса на финанси.
Aaaa, kaji na momicheto, chieto e lap topcheto da si sloji Flex-a. Az kvo da napraim, prost pernichanin sus zavurshen 7 klas. Osven golf da karam i da pilim gumi, drugo NE MOJEM da praim.Първоначално написано от VeSna
![]()
NE ZNAM, NE MOGA, NE ISKAM, ala- bala, bulgarski ezik, neSHo tva- onva.
kato na4alo selqnite ot Severozapadna Bg sprete da govorite kato 6izovrenici-v mnojestveno 4islo:"AZ kvo da NAPRAIM" i t.n i t.n
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Появи ли се ''Чичко -паричко'' и всички му падат на колене, срам и позор за жените.
ami decki sa ti prikazkite ne godinite az kazah 4e s1m k***a za6toto taka ili ina4e takava 6tqh da izlqza ot tova koeto be6e napisal a ina4e ako se pozamisli6 6te vidi6 4e si oponira6 mn pove4e otkoloto az taka 4e prosto v toq forum ne samo ti vsi4ki se nagajdate p1rvo sme kurvi do edna posle malko smek4avate p1rvo iskame samo pari posle pak malko smek4avate ne stava takaПървоначално написано от 6ibanqka
a za zlobata neznam dali si zloben 4esno kazano ne te poznavam no predpolagam 4e e taka samo edin nesiguren m1j opravdava neuspeha si s jenite i nev1zmojnosta si da nameri svqsna sred tqh s tqhnata negodnost vse edno az da kaja 4e ne moga da si namerq priqtel 6toto vsi4ki sa kurvari i ti t1rsqt dupkata ne 4e nqma mn takiva m1je no i ne vsi4ki sa takiva tva vaji v p1lna sila i za jenite raotata e tam 4e kogato edin m1j ebe e pi4 a edna jena kato se ebe e k***a i vsi4ki kompleksirani pi4ove bez momi4eta se 4udqt samo kak da zakopqt dostoinstvoto na edna jena i da se po4ustva kato bokluk za da si vdignat samo4ustvieto moje da si edin ot tqh moje i da ne si ti si pricenqva6 no v tozi forim opredeleno ima dosta takiva i tva si li4i po komentarite !!!
[/quote:4227b497b4]
Аааа, значи тебе те притеснява факта, че мъжете ако са курвари се броят за пичове, а ако вие сте к**ви - значи сте парцали! Ми тва, че се чувствате така си е ваш порблема хахаха
Тва не променя нещата. А аз няма за какво да злобея, а и вие нищо конкретно не казвате, само голи оправдания и прехвърляне на топката, че не сте такива, понеже ви човърка от вътре, че това е долно , а вие сте си самонавили, че не сте такива. А аз не го казвам с цел да обидя някой, просто си гоните паричките и ако не ви изнася, сменяй. няма да се вгледате в обикновен човек , стига да не сте некой плондир(само те са на нулата, но нямат какво да предложат) АЗ пак казвам, че не ми пречат к***те, защото по лесно може да ми върже такава като е пияна или имам пари и това я купи. Дразни ме това, че не си го признавате, а в нас търсите проблема! Пълна каша ви е в главата, ама споко ще ви дое акъла
Аз не знам некой, който е добре финансово да кара само на бастунки, както некоя каза тука, че ако беха к**ви немаше да има чикиджии.
[/quote:4227b497b4]
ama ti si bil i zabaven edin silen argument ne pro4etoh ot teb az li4no ne se opravdavam priqtelq mi ne e bogat a az go obi4am pove4e ot vsi4ko i ima bezbroi i bezbroi kato men otnosno kurvite i kurvarite ne e v1prosa koi kak se 4ustva v1prosa e kak kompleksiranite m1je se m14at da se izkarat qki za6toto ebat kurvolqka i nqmat ak1l da pot1rsqt svqsna jena i zatova vsi4ki jeni sa kurvi za tqh dali se ebe mn ili ne nqma zna4enie za vas ako ima pove4e ot 3 ili 4-ma m1je s koitoe spala v jivota si zna4i e bita karta da ne govorim 4e i tva ne gledate za vas ima dva vida jeni teq koito vi puskat i teq koito ne vi puskat ednite naduti ku4ki drugite razprani ku4ki se zle nalimi ograni4ena rabota kakvo da vi kaja
![]()
![]()
Taka kato vas govorqt samo m1je koito ili ne sa zadovoleni ili sa PREZADOVOLENI OT STRANA NA SEX i s1otvetno sa ozlobeni k1m nepuska6t6tite kurvi ili sa pobadnali samo na puska6ti kurvi i si vadqt izvodi mi ako izleze6 ot t1piq stereotip 6e vii6 4e na sveta e p1lno s1s stoinostni jeni kakto az da kajem vijdam 4e e p1lno s1s stoinosni m1je tva 4e 4esto se sb1skvam s oligufreni deto t1rsqt da poebat ne zna4i 4e drugi nqma nali? Taka e i pri jenite ama vas vi e strah da go priznaete 4e da ne ostanete preebeni i sami! Mi ebete si kurvite togava 6tom tva vi nosi 6tastie i udovolstvie i za normalnite jeni si ima m1je i te ne sa malko taka 4e i s vas i bez vas sveta se v1rti i horata si se obi4at bez da si slagat etiketi !
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
ami decki sa ti prikazkite ne godinite az kazah 4e s1m k***a za6toto taka ili ina4e takava 6tqh da izlqza ot tova koeto be6e napisal a ina4e ako se pozamisli6 6te vidi6 4e si oponira6 mn pove4e otkoloto az taka 4e prosto v toq forum ne samo ti vsi4ki se nagajdate p1rvo sme kurvi do edna posle malko smek4avate p1rvo iskame samo pari posle pak malko smek4avate ne stava takaПървоначално написано от 6ibanqka
[/quote:4f40bc0abd]
Аааа, значи тебе те притеснява факта, че мъжете ако са курвари се броят за пичове, а ако вие сте к**ви - значи сте парцали! Ми тва, че се чувствате така си е ваш порблема хахаха
Тва не променя нещата. А аз няма за какво да злобея, а и вие нищо конкретно не казвате, само голи оправдания и прехвърляне на топката, че не сте такива, понеже ви човърка от вътре, че това е долно , а вие сте си самонавили, че не сте такива. А аз не го казвам с цел да обидя някой, просто си гоните паричките и ако не ви изнася, сменяй. няма да се вгледате в обикновен човек , стига да не сте некой плондир(само те са на нулата, но нямат какво да предложат) АЗ пак казвам, че не ми пречат к***те, защото по лесно може да ми върже такава като е пияна или имам пари и това я купи. Дразни ме това, че не си го признавате, а в нас търсите проблема! Пълна каша ви е в главата, ама споко ще ви дое акъла
Аз не знам некой, който е добре финансово да кара само на бастунки, както некоя каза тука, че ако беха к**ви немаше да има чикиджии.
[/quote:4f40bc0abd]
ama ti si bil i zabaven edin silen argument ne pro4etoh ot teb az li4no ne se opravdavam priqtelq mi ne e bogat a az go obi4am pove4e ot vsi4ko i ima bezbroi i bezbroi kato men otnosno kurvite i kurvarite ne e v1prosa koi kak se 4ustva v1prosa e kak kompleksiranite m1je se m14at da se izkarat qki za6toto ebat kurvolqka i nqmat ak1l da pot1rsqt svqsna jena i zatova vsi4ki jeni sa kurvi za tqh dali se ebe mn ili ne nqma zna4enie za vas ako ima pove4e ot 3 ili 4-ma m1je s koitoe spala v jivota si zna4i e bita karta da ne govorim 4e i tva ne gledate za vas ima dva vida jeni teq koito vi puskat i teq koito ne vi puskat ednite naduti ku4ki drugite razprani ku4ki se zle nalimi ograni4ena rabota kakvo da vi kaja
![]()
![]()
Taka kato vas govorqt samo m1je koito ili ne sa zadovoleni ili sa PREZADOVOLENI OT STRANA NA SEX i s1otvetno sa ozlobeni k1m nepuska6t6tite kurvi ili sa pobadnali samo na puska6ti kurvi i si vadqt izvodi mi ako izleze6 ot t1piq stereotip 6e vii6 4e na sveta e p1lno s1s stoinostni jeni kakto az da kajem vijdam 4e e p1lno s1s stoinosni m1je tva 4e 4esto se sb1skvam s oligufreni deto t1rsqt da poebat ne zna4i 4e drugi nqma nali? Taka e i pri jenite ama vas vi e strah da go priznaete 4e da ne ostanete preebeni i sami! Mi ebete si kurvite togava 6tom tva vi nosi 6tastie i udovolstvie i za normalnite jeni si ima m1je i te ne sa malko taka 4e i s vas i bez vas sveta se v1rti i horata si se obi4at bez da si slagat etiketi !
![]()
![]()
6ibanqka , чета си,чета тука какви сте ги овъртали и гледам какво си написал > '''просто си гоните паричките и ако не ви изнася, сменяй. няма да се вгледате в обикновен човек , стига да не сте некой плондир'' ...еми..момчетата си живеете в тая заблуда,защото сте слепи!
И беше казал още нещо за грима там кво беше,че не смеем да се покажем без грим навън и некви такива...
Еми до тук две заблуди момчеНяма да обяснявам колко момичета има,които не са ''плондири'' и харесват обикновени момчета и на колко не им е нужно да слагат тонове грим,за да се покажат без да ги е срам,защото аз не знам колко са тези момичета,НО понеже ти си убеден,че ВСИЧКИ до една сме еднаква стока ще ти кажа само,че аз съм излизала и с момче,което може да се каже,че беше дори беден,грим не слагам по лицето си нито капка и ходя в момента със съвсем нормално момче,което не се интересува от простотиите занимаващи 99% от младежите днес.
И сега не мога да ти кажа,че съм много хубава,защото за теб може да не съм...може и плондир да съм,може и зубърка,сдухана,може да не се къпя...ми да...то за вас само това са оправдания да съм НОРМАЛНА и да харесвам НОРМАЛНИ хора заради характера им,а не заради материалното... ако искате и снимка ще си сложа да ме оцените вие мъжагите,пък ако съм една от много,която прави изключение само защото е грозна сдуханячка...здраве да е...(на мен ми се струва,че когато чуете за момиче,което не е като масата го причислявате към ''плондирите''не за друго,но за да се оправдаете с нещо и да не признаете,че грешите
)
Продължавайте да си харесвате глупавите девойки с просташката чалга визийка,която се лее отвсякъде...пък мрънкайте после,че няма любов.Плоскооооо....
Първоначално написано от girl_in_black
~Remember,remember...25th of November~
mm bravo tova mi haresa,naistina az dosta posporih po temata s tva kompleksar4e i 4esno kazano mn se zabavlqvah no i se razo4erovah kato vidqh na kakvo intelektualno i duhovo nivo mi govori i kakvi gluposti trqbva da obesnqvam na ograni4eni i neusvedomeni hora,no vse pak vinagi normalni hora 6te ima kolkoto i da sa malkoПървоначално написано от Punisherrr
![]()
:P
![]()
xaxaxa goli obidi ni6to po temata i ni6to s koeto da me obedi6 4e si prav sefteto s1m si go napravila t1i kato tuk m1jete ne stiga 4e poznavate vsi4ite jeni po sveta ami imate i treto oko i vijdate vsi4ko sveta se nap1lni s fokusnici i razbira4i bravo dosega se smqh s1s 6ibanqka sega i s tebeПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Stiga ste se izlagali :P
![]()
Punisherrr
я дай да те видим каква си грозница и как си ходила с некви мизерници и прошлаци, а си толкова остата
Всичко опира до цената ви. Ако сте хубава, няма как да ви е ниска цената и няма да се лепите за мизерници. Онова момче не го знам какво е, но едва ли си се лепнала за него, само защото е беден и да не си помислят хората нещо, както сега се опитвате да ни обедите.
OCINKO, с тебе ... няма комуникация, явно не четеш какво пиша или не искаш да прочетеш "Внимателно" и пак ме повтаряш, че съм казал нещо, както ти изнася на тебе. Тебе какъв те отвори първия път, а? А втория, а третия какви беха момчетата? И какво те накара да се влюбиш в обикновен ( не знам какво намираш ти в твойте очи за обикновенно) и да ги зарежеш останалите? Не мога да те прецена как изглеждаш и какъв ти е живота така... но ми става ясно, че ви напипвам баш на болното място МУАААХАХАХАХАХАХАХА
И не ми се оправдавайте, че некви си мъже били казали така като мен, па то били комплексирани и за това така, па в действителност са простаци и идеоти и за това не се задържа никоя...айде без тия ...
Ако искате да се опрадвате, че аз си ги говара така защото не ми е вързало момиче... ОК
Мене не ми е вързало, защото нямам умения в подлъгването. Обикновенните и не красиви, по малко им трябва, защото им е единствената възможност, при вас не е така , като ви заглеждат задника по улицата ... 100% са ви подлъгвали и после ви е яд?