- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?
В света съществуват два вида същества - патки с п*тки и п*тки с патки!
Добре, ако ти си жена и се влюбиш в някой, обаче знаеш, че не може да е с теб и дойдат двама при тебе.
1. Мъж мечта, който е много богат има си кола.
2. Мъж мечта, който е с нормално положение и няма кола.
Понеже вече си влюбенА, трудно ще се влюбиш в някой от тях..та кой би избрала при положение, че и двамата са красиви и те привличат?
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
еми като съм влубена в друг няма да ми се налага да избирам между тези двамата
Не намирам смисъл във въпроса.. за какво ми е да влюбвам в някого само защото човекът, когото обичам не може да е с мен...Първоначално написано от BqlaLiniq
И от къде да знам, в кого ще се влюбя.. това е любов, не руска рулетка...
Еми да ама пък не може цял живот да страдаш по него и да си останеш стара мома..?![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
цял живот незнам ,но понякога от несподелена любов можеш да страдаш доста години
ХОРА ПАК ЩЕ СЕ ПОВТОРЯ..НЯМА ЛЕСНИ И ТРУДНИ МОМИЧЕТА.ИМА САМО 1 ВИД- ЛЕСНИ....ПРОСТО ВСЕКИ ПОДХОЖДА ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН...ЕДИН С ПАРИ, КОЛИ и ДРЕШКИ.. Други с думи .. ПРОЧЕТОХ КОМЕНТАР ОТНОСНО "мъжките курви"" ...За разлика от женските курви , мъжките когато им кажат ти си курва ще се кефят .. Може би това ги различава от момичетата...А и още нещо за мен думата "курва" не е убидна...Хубаво е , че съществуват мацки без задръжки, на които като им се прави секс.. правят. Продължавайте в същия дух.. Има една поговорка "Курвалъка е до време.. Пиенето е до гроб". Така че давайте в същия дух да не ви пука
![]()
Поздрави от Wentura![]()
![]()
Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.
извинявай,но ако хлътна от думите на дадено момче , не мисля че това ще значи,че съм лесна жена.доста тъпа логика.извинявам се.
olee ako vidq nqkoi s takova opisanie 6te se izpovr16tam 4esno taka da mrazq mazni g1zeta har4e6ti parte na mama i tate 4e ne moga da go opi6a daje po dobre b1di istinski m1j bez pari otkolkoto bogato pederas4e !Първоначално написано от ubuntu
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
На мен ли говориш ... не съм казал че съм богат + тва парите не те правят "педераСТче" я се стегни и помисли малко ...Първоначално написано от OCINKO
![]()
![]()
![]()
И най малкото ме интересува твоето мнение ...![]()
![]()
![]()
![]()
...Ако нещо не се купува с пари то се купува с много пари...
Единственото нещо което не може да се купи с левове и марки е здравето!!!
Да, съгласна съм, че има и такива жени, но има и жени, които не се интересуват от парите и колите. Като сте толкова оперени, момчета и казвате, че ние не бихме забелязали момче, невзрачно, не добре облечено и не толкова красиво, вие да не би да харесвате момичетата с пъпки по лицето, по дебелички или прекалено слаботелесни или просто не толкова добре облечени и красиви като манекенките? аре моля ви се както има от тоя тип момичета КУРВИ има и момчета, дето са адските тъпачета и се вълнуват само от бройки и големи цици, равновесие в природата. рядко вече се срещат стойностни хора по тоя свят. жалко е
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Ох,ама какви са тези разделения - курви , патки ... Всеки си има принципи и интереси, и се води от тях. Така де, ако има Господ, само Той може да ни съди ...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
taka kato gledam si4ki razpravqte 4e nevi interesuva boje sedno majete pademe ot mars ima i takiva kade negi interesuva ama te sa super malak procent ot tva dne6tno vreme momi4etata ot 14 do 18 giinteresuvat gotinite pi4ove s bmw na tatko i taka natatak v obratnoto nemojete da me ubedite
KAKTO IMA E PRIKAZKA VIQ JENITE NE STE KATO NAS HORATA![]()
Не .. Няма проблем .....Казвам ти човече... Има толкова различни момичета..Всеки си знае....Но за мен момичетата са адски лесни парчета....Това се отнася и за момчетата деПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
като гледам ти говориш за всички..НЕ Е ТАКА.Ти си попаднал на такива,затова мислиш така,не всички са такива,btw аз съм момиче
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Първоначално написано от Cvetito53
Щот си под набор 90...
Повечето жени са курви.Идват от бедни семейства,където са били лишавани,не са получили образование и нямат никакви морални ценности.Всичко това ги подтиква да бъдат курви и да се чукат за пари.Това е жалко,но за съжаление тенденция от доста дълго време....
Първоначално написано от kukli4kata001
Ще ти кажа нещо...Всяка една е лесна по един или друг начин...
Сърдете се..... нападайте ме ... аз ви казвам истината
![]()
Аз не мисля,4е попадам в това число,тъй като гореспоменатите неща сама съм си ги постигнала ,така че не ми трябва богат мъж,който да ми ги даде.Първоначално написано от wentura
Не е нужен богат мъж и скъпи коли.. ПОНЯКОГА ДУМИТЕ ВИ ПРАВЯТ ЛЕСНИПървоначално написано от SoFarSoG00d
...
п.с.Не съм попаднал на такива момичета..факт е, че женския пол сте лесни :P
Това,че ти си заобиколен от 'лесни' момичета,които за едната почерпка са готови да легнат със спонсора,не значи ,че всички жени са такива.Ако смяташ всички жени за лесни,ще си намериш ли гадже или съпруга един ден?!
Не всички жени са такива, но повечето са така
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!