- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?
преди време едно момче ми каза "аз като си купя bmw веднага ще бъдеш моя" изсмях му се в лицето след като си купи бмв-то 4ух коментар за този 4овек от други моми4ета "олее тоя мн готин е станал " Искам да кажа с тва 4е не можете да определяте всички като еднакви защото аз не самбила "негова" 6тот ми е същия лиглио а за др се е променил
Абе само не ми е ясно защо лъжете като се знаете какви сте , тука 99% от женските мнения са видиш ли няма нищо подобно , до утре когато видейки батко с ауди а8 и тъмни очила гащичките сами ви падат айде стига сте се надували тука какви сте моралистки и т.н. то даже и от психологическа гледна точка сами си се ментите но важното е да се защитите по някакъв начин ... Много ми е интерсно ако да речеме Пешо от Люлин (примерно) който 8 клас и разполага с 5 кинта на ден макар и хубаво момче какъв шанс има с вас , едва ли ще е същият който ще има Иван дето заможното му семейство му дава по 20 кинта , ходи с маркови дрешки и има златен ланец и за кво тука нападате момчето мнението му не било меродавно , комплексар бил , напротив няма такова нещо въпроса му е правилно обоснован от гледна точка на това че вероятно за възрастта му не може да разбере защо съседчето от третия етаж ходи с по пет "пачаврета" и е сто пъти по-грозен , а той със сините си очи и русата си коса не може да задържи гадже по-дълго от 2 седмици. Има и добри мнения по темата но има и такива дето могат да изкарат едно нормално момче от равновесие. Да не всички ЖЕНИ са такива но като погледнеш името на форума се досещаш че тук не говорим за жени а за момичета , даже и за тийнейджърки , това че си правила 10-20 или 30 пъти секс не те прави Жена , такава ставаш когато започнеш да се бориш с живота и негативите предлагащи той а не само да се глезиш и да очакваш чудеса от партньора си.
Зависи от жената.Има мн такива квито ги описваш ти.
emi ne moje da se kaje 4e v BG nqma kurvi no men li4no me interesuva pove4e kato harakter i 6te dam primer
imam po4ti 3 godi6na vruska s 4ovek koito ne preliva ot pari i koli no go obi4am adski mn taka 4e ne moga da kaja 4e parite sa koi znae kolko vajni nito tova kakva kola 6te kara![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
ари моля ви се, а вие мажете същата работа.. ние може и да се обръщаме към материалното ама и си го признаваме , ако е така.. а вие мажете точно вие гледате някой пичка дето много яка пък то ко НИЩО.... първо погледнете себе си и после нас жените![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
туй е доста туп въпрос
![]()
вие сами сте допринесли жените да са такива
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и са радваите че се пак има и такива жени (бройки) , щото ако нямаше да сте пукнали от чикий
![]()
ВръЗка!!! (АбЕ зДр/-\ Be Да Е , НЯМА ЛИ ДА СПРЕТЕ С ДА ПИШЕТЕ ПО ТОЯ МАЛОУМЕН НАЧИН![]()
Такива сме ние , мАжете , КО!Първоначално написано от rusova
ми точно, ха :PПървоначално написано от Youth_boy
![]()
\
/
Нищо кво , ама не е лошо да наблегнеш малко над уроците по Български език като особено внимание отделиш на правописа защото твоя мАж ще вземе да те критикува някой ден ... Приеми го като съвет от дружелюбен мАж.
xahhxa za правописа ще направя друга тема споко човече нема се плашиш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ма все пак харесваме първо човека на външен вид, а и на кой не му е приятно да му подаряват някви хубави скъпи подаръци, а ако нема пари да ти купи и едно кафе, за кво говориме...
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Що бе за кво да говориме , като нема пари да ти купи кафе ти Ше му купиш в модерният свят жените бачкат babe не е като преди векове дето мъжа е бил длъжен да осигурява храната пък жената да я готви![]()
Друг е въпроса ако не те бива , тогава вече нещата отиват на към варианта целта оправдава средствата , както е при не малка част от нежната полoвина колкото и да не го казват гласно.
Колите, парите иии изобщо материалните неща са важни..ама само на пръв поглед, ако мога така да кажав смиииисъл сериозна връзка не можеш да имаш с некъв тъпанар, на който тати му е купил сичко !!! щооооооото на тея години 17-25 няма от къде другаде да има коли и пари
а и секса е хубав, когато обичаш човека до себе си. ТАКА ЧЕ..ъмм парите и колите не са най-важни.Определено.
sex is overrated...
Абе няма жена дето да не пусне за цифра пари ..![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Този въпрос е реторичен ,ахахахах какво пича ще изкара някои нов модел автомобил ,ще я кара по морета, балкани ,барове ,заведения и тя ще отиде при другия, дето пие бира по пеиките и се мисли за хулиган с карираната шапкаКолкото и да е красиво едно момиче винаги гледа парите ТАКА и трябва ...
Мога да кажа същото и за мъж.Хора има платежоспособни жени и мъже,има лесни бройки и от двата пола,стога сте хулили жените,има и мъжки курви и то много!!!Първоначално написано от marjesa
http://vbox7.com/play:25785ba7 <----- точното определение![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Първоначално написано от deFakto
Не всички са такива. А такива дето гледат кинтите на човек, аз ги приравнявам на БОКЛУЦИ, това за мене не са жени. Като оназ пача Иванина от брадъра харесвала лъскавите неща ала бала ебахти курвата мръсна. А и то жената не е като човека![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Има нещо вярно... но не винаги важи![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Само този който уважава жената само когато е с вдигнати крака може да мисли по този начин и да задава такъв въпрос.![]()
ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Защо ги преравняваш към боклука ? Една жена трябва да мисли за в бъдеще малко ,хвани са ти примерно с някои пич без пари,Спилбърг да ви е мислил ще се разделите,безпаричието ще ви раздели на 2-ия месец ..Мъж без пари .. знаеш поговорката ! Колкото до тази от бб гледа си интереса момичето,някакъв тип и сложил гърди направил и зъбите ,работа няма да барне сигурно през целия си живот ..Щрака си пръстите по цял ден ,коктеилчета заведения курорти ... ахахахах Хвани си някои бачкиор с 300 лева заплата,да се напива до несвяст и да псува кат хамал с шкембето .. хихихиПървоначално написано от bazzil
![]()
Не може просто до кажеш "да лесни са" или "не,не са" мн зависи от самото момиче/жена..
"guzen ne gonen bqga" kakto se kazvaПървоначално написано от ubuntu
koi e kazal 4e govorq za teb li4no ta da se obijda6,ako tolkova ne te int pnenieto mi vop6te nqma6e da si pravi6 truda da pi6e6!Ei,ei mn ste gordi vsi4kite oba4e malko manipulaciq v pravilnata posoka i si pokazvate rogcata
![]()
P.S.parite te pravqt mnogo ne6ta a ponqkoga i pederasT zavisi ot 4oveka da ne se izrazih to4no iskam da kaja 4e parite promenqt horata i ponqkoga daje gi izvra6tavat jalko,no fakt![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()