- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?
Единствения нормален в този форум ОЦИНКО .. с какво искаш да те почерпя ...Първоначално написано от OCINKO
ahahah az ve4e s1m se vzela s nqkoi stigat miПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Лазаре ,падам си по "истински" жени пич ..Тези виртуалните ги оставям на теб !Първоначално написано от ubuntu
![]()
Акъл,зелени очи и съм готова :}
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ти ако си мислиш, че на тази възраст парите и колите вълнуват толкова много и то повече от вънщния вид.... Особено ако мязаш на тоя от аватара си.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
ee segaПървоначално написано от ubuntu
toi moje da ne e ama moq e i to dosta
ne mi se iska da pri4inqvam tova na goriq deFakto
![]()
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Искам си умен и забавен, оттам нататък каквото му дал Бог, все тая. Ходя с такъв от 10 месеца и ми е все тая какво има в портмонето (или банката). Имал е дни с много пари И дни без пукнат лев, няма значение. (Макар, че се съгласявам, че в последно време бая голяма част от българките станаха продажни, НО НЕ ВСИЧКИ)
повечето са курви...дори и тези които неса имат курвенски наклонности...всички са курви малко или много!!!!!
love me
Айде стига вече каквото и да говорим жените се продават,не говоря за всички но повечето са на тоя принцип,отварят си краката и какви джипове карат...
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Добре яла да ме гледаш в сините очи, и да умираме от глад в панелка ..Първоначално написано от Hysteric_Bitch
П.П виждала ли си този от аватара ми колко е одъртял ..баси маиката![]()
Взел си е дозата така го харесвам ..Първоначално написано от ubuntu
Оцинко ти си момиче![]()
Не съм прочел нито едно мнение направо отговарям ..
ДА
Не съм маина ,и нямаш си напредстава колко са ми антипатични ...Първоначално написано от ubuntu
АБСОЛЮТНОООООО ВСИЧКИ СТЕ ЛЕСНИ, МОМИЧЕТА!!!!!!!!!!! НЯМА К'ВО ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ![]()
Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.
Като им дадеш парички веднага се хвърлят в скута ти !
I love my girl <3
най точно !Първоначално написано от wentura
![]()
I love my girl <3
пич ти 2 години а аз една от 8 до 14 и после се разделихме в др училища и се забраихмеПървоначално написано от Sapphire_Illusion
![]()
Зависи как ще тръгне към мен,ако ми хвърлят пачка банкноти и ми кажат
"Айде" не става просто,ако не го харесам като държание и да има ново Голфче и 100лв. на десетачки за по-големи пачки няма да стане.
първо темата е от 2 години и второ тия мутренски истории вече се изтъркаха..И в Бг много малко мъже могат да предложат да някоя жена пари и колиПървоначално написано от danakis
![]()