- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?
miiii ne ne e vqrno... men primerno ako se probvat da mi probutvat razni koli i pari samo za da bada s tozi 4ovek 6te se ubidq. no ako imam seriozna vrazka s nqkoi i toi go pravi prosto za6toto naistina ima golemi vazmojnosti taka stava...oba4e pak nqma da mi e komfortno
Първоначално написано от 6okolad4e
ми да то като същототи нишо не каза
Първоначално написано от DoPye
DoPye...не е същото,защото ,ако имат сериозна връзка,и той и подари,значи че го прави само от любов,а не,че му е поредната мадама.
няма да пиша повече , че се повтарямПървоначално написано от Люси
Айде сега някой да отвори черепа на автора и да му налее това мнение в мозъка!Първоначално написано от WaKo
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Повечето жени са такива, няма какво да се лъжеме. Това, че има 1 на 100, която не е такава е нищо.
+1 (puke)Първоначално написано от girl_in_black
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
не са нужни пари,коли и мускули,а само малко външност,ама мъни4ко,но поне да имаш нещо в главата.а такива комплексарски мнения,4е жените са курви-еми има и такива,тва е живота,но ти ако си грозен и на вси4кото отгоре душевен тъпоъгълник ве4е дори вси4ки богатства на света няма да ти стигнат,за да свалиш някоя![]()
Бе всякакви ги има.
Аз предпочитам да спи с мен, а не с колата ми![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Am..Ne e mnogo po temata,no shte spodelq ,kato stana wuprost za kolite i jenite.Predi da sreshtna parwata si moje da se kaje luibow imah dosta momicheta smisyl takaw nesym se zadurjal dosta sus edna, i sled kato sreshtnah wuprostnoto momiche bqh s neia ne mnogo dulgo wreme okolo 5-6 meseca i e zagubih,glawno zaradi chowek sus pari i kola. IRONICHNO NALI ? xaxa.xa.xa.xa
Мъж, който използва тва клише че жените са курви, обижда себе си.
Нормално е жените да искат материално осигурен мъж, от векове е така в обществото, и жената играе по принцип ролята на домакиня в семейството, докато мъжът работи. Както ти търсиш красавица, така и жените търсят богаташ. И ти ако беше жена, щеше да си същия сигурно.
Жената винаги трябва да си има резерва!
Човек, с когото се обичат и всичко е цветно + един готин батко паричков.
Нима това ги прави курви?
Напротив!
Трябва да използват всичко, абсолютно всичко на тоя свят, което имс е предлага и да извлекат колкото се може повече полза от него
пари,коли + наркотици ще добавя и в повечето случаи е твоя![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
не е добре да се обобщава по принцип да .. ноо да не забравяме че няма нищо ново под слънцето. ще ви припомня една мисъл казана още от великия Наполеон:
"Всички жени са курви! С изклювение на майка ми! Ноо, да не забравяме все пак че и тя е жена."
Според мен курва е тъп термин като цяло. Много ясно че и мъжете и жените са курви, просто някои го правят показват по явно от други.
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!
Офф естествено че всяка сериозна жена гледа и портмонето на мъжа. Идеалният мъж=вибратор+банкомат![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Пффф наистина тей кат почнете да обобщавате...много тъпо...Мен лично не ме привлчат ниту парите ниту колите! Е да приятеля ми ги има и двете, но много пъти сме се карали с него че не съм заради това с него...щот той все ми вика " ако си продам колата или нещу стане остана без кола ти ще ме остаиш"![]()
![]()
пффф да каточели ходя с колата...Обичам момчето - държанието му към мен, тва че ме обича, че ме привлича, погледа, усмивката и т.н. ей тва ме привлича в момчето а не финансовото му състояние!
Повечето са курви,но това не означава че всички са такива,явно ти не си попаднал на момиче
Tova e mnogo glupavo da slagate jeni pod obsht znamenatel...spored mene tfa e greshno...
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
има всякакви....ама тези,на които попадаш,са от друга категория...
someone else...
Аз пък твърдя, че хората са на 80% безмозъчни олигофрени.
Да взема и аз да пусна една тема?Леле леле леле
![]()
не издържам вече .
Don't worry, be happy!
ми не е същото защото 1-во казах че няма да ми е приятно да приемама скъпи подаръци в какъвто и да е случаи но ако имам сериозна връзка (и тази сериозна връзка никога няма да започне ако този човек се е опитвал кажи речи да ме копува)та ако имам сериозна възка съм по-склонна да приемама скъпи подаръциПървоначално написано от DoPye
Че има много курви-има,но не всички жени са еднакви така че не ги слагай под общ знаменател...![]()
Какво означава лесни жени... Не мога да си обясня, защо е толкова модерно всички момичета да са надути и недостъпни и повечето да са с мозък колкото орех?! Ако някой ми харесва съм с него, ако не не. Това означава ли, че съм лесна? А тия простотии с колите и парите са ми толкова опротивяли, че ми е писнало дори да обсъждам. Хората не са ходещи мангизи по дяволите.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!